Bakan Kılıç, İftarını Alaçam'da Açtı - Son Dakika
Güncel

Bakan Kılıç, İftarını Alaçam'da Açtı

Bakan Kılıç, İftarını Alaçam\'da Açtı

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Alaçam Belediyesi’nin düzenlediği iftar programına katıldı.

24.06.2016 21:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Alaçam Belediyesi'nin düzenlediği iftar programına katıldı.

Alaçam Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen iftar programına Bakanı Akif Çağatay Kılıç'ın yanı sıra; AK Parti Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Turan Çakır, AK Parti Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel, Alaçam Belediye Başkanı Hadi Uyar, Yakakent Belediye Başkanı Hüseyin Kıyma, Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, AK Parti Alaçam İlçe Başkanı Av. Ali Şengül ve vatandaşlar katıldı.

İftardan sonra bir konuşma yapan Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, "Bugün burada birlikteliğimizin ve beraberliğimizin bir göstergesi olarak bulunuyoruz. İftarımızı beraber açtık. Bu ülkenin geleceği, şehrimizin ve milletimizin geleceği için hep birlikte çalışmaya, emek vermeye devam edeceğiz. Rabbim oruçlarımızı kabul eylesin" dedi. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Bakan Kılıç, İftarını Alaçam'da Açtı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Hazine iddiası jandarma ve emniyet ekiplerini alarma geçirdi
    21:37 Hazine iddiası jandarma ve emniyet ekiplerini alarma geçirdi

    Van'ın İpekyolu ilçesinde define avcılarının kazı yaptığı ihbarı üzerine olay yerine giden jandarma ve emniyet personeli, mühimmat ele geçirdi. Jandarma ve emniyet ekipleri, kazı alanında güvenlik önlemi alarak çalışma başlattı ve mühimmatı ele geçirdi. Olaya ilişkin soruşturma devam ediyor.


Advertisement