Bakan Kılıç'la Gerilen Yeni Şafak Yazarı Özür Diledi: Fitneciler Sevinmesin! - Son Dakika
Güncel

Bakan Kılıç'la Gerilen Yeni Şafak Yazarı Özür Diledi: Fitneciler Sevinmesin!

Kitap fuarında Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç ile tartışması sosyal medyanın gündemine düşen Yusuf Kaplan, "Fitneciler sevinmesin, Bakan Kılıç kardeşimdir." açıklamasını yaparak özür diledi.

03.04.2017 11:53  Güncelleme: 12:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç , Siirt'te kitap fuarını gezdikten sonra Yeni Şafak Gazetesi yazarı Yusuf Kaplan ile karşılaşınca ilginç bir diyalog yaşadı. Bakan Kılıç'ın "rahatsız ettik sizi" diyerek konferans salonundan ayrılması sosyal medyada gündem oldu. Yusuf Kaplan, twitter üzerinden açıklamalarda bulundu.

'RAHATSIZ ETTİK SİZİ' DİYEREK SALONDAN AYRILDI

İlginç diyalog dün Siirt'teki konferansa kameralara yansıdı. Bakan Kılıç ve yanındakiler Yeni Şafak Gazetesi yazarı Yusuf Kaplan'ın imza kampanyası çerçevesinde konferans verdiği salona girdi. Bu sırada kürsüde konuşma yapan Yusuf Kaplan'ın yanına giden Bakan Kılıç, "Nasılsınız hocam, iyi misiniz?" diye sordu. Yusuf Kaplan "İyiyim, neredesin abi ya?" demesi üzerine Bakan Kılıç, "Öyle bir şey yaptın ki ben gideyim hemen ha.. Valla ben hemen çıkayım" dedi. Yusuf Kaplan da "Tabi ki git abi. Ne işin var ya?" diye karşılık verince ortam tatsızlaştı.

Kısa süre duraksayan Bakan Kılıç, "Ne oldu, hayırdır ya?" diye soru sordu. Yazar Kaplan bunun üzerine, Adam gelir dinler. Dolaşıyorsunuz, Yusuf Kaplan konuşuyor. Abuzittinin birisi değil ki. Adam 5 dakika dinler, 10 dakika dinler" dedi. Bunun üzerine Bakan Kılıç, "Peki, tamam, ben anladım hocam. Kusura bakmayın rahatsız ettik sizi" diyerek konferans salonundan ayrıldı.

Bakan Kılıç'la Gerilen Yeni Şafak Yazarı Özür Diledi: Fitneciler Sevinmesin!

'BAKAN KILIÇ KARDEŞİMDİR. ÖZÜR DİLERİM"

Twitter'da görüntüleri sıkça paylaşılan diyalogdan sonra Yusuf Kaplan paylaşımlar yaptı. "Boşverin Yusuf Kaplan'ı! Aslolan hakikat! İlim, fikir siyasayı ve piyasayı değil. Siyasa ve piyasa ilmi, fikri dinlediğinde mesafe katederiz." ifadelerini kullandı. Daha sonra Bakan Kılıç'la diyaloğuna değinen Kaplan, "Kalp kıracak biri değilim. Yapılan hoş değildi. Fitneciler tepinmesin! @ackilic76 (Bakan Kılıç) benim kardeşimdir. Kameraları farketmedim. Özür dilerim." dedi.

'YALAKALARIN CİRİT ATTIĞI ORTAMDA...'

Yusuf Kaplan, son paylaşımında ise şu ifadelere yer verdi:

"Yalakaların çıkarcıların cirit attığı 1 ortamda dünyayı elinin tersiyle iten 1 adamı linç etmek vebaldir. Fikrin haysiyetini korudum."

İşte Yeni Şafak Gazetesi yazarı Yusuf Kaplan'ın paylaşımları:

Bakan Kılıç'la Gerilen Yeni Şafak Yazarı Özür Diledi: Fitneciler Sevinmesin!

Bakan Kılıç'la Gerilen Yeni Şafak Yazarı Özür Diledi: Fitneciler Sevinmesin!

Bakan Kılıç'la Gerilen Yeni Şafak Yazarı Özür Diledi: Fitneciler Sevinmesin!

Bakan Kılıç\'la Gerilen Yeni Şafak Yazarı Özür Diledi: Fitneciler Sevinmesin!

Son Dakika Güncel Bakan Kılıç'la Gerilen Yeni Şafak Yazarı Özür Diledi: Fitneciler Sevinmesin! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement