Bakan Kılıç, "Seksenler" Dizine Konuk Oldu - Son Dakika
Spor

Bakan Kılıç, "Seksenler" Dizine Konuk Oldu

Bakan Kılıç, "Seksenler" Dizine Konuk Oldu

Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, Türkiye'nin beğenilen ve ilgiyle izlenen dizilerinden biri olan "Seksenler"de rol aldı.

24.06.2013 15:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, Türkiye'nin beğenilen ve ilgiyle izlenen dizilerinden biri olan "Seksenler"de rol aldı. Dizinin "Nabıyon Beya" sözüyle ünlenen oyuncusu Pastacı Sami Abi'ye, "Pastaneci dediğin göbekli olacak, lezzetin göstergesi" diye takılan Kılıç, Çağatay'a ise haftada en az 4 maç yapması önerisinde bulundu.

2020 Olimpiyat oyunlarına, "Seksenler İstanbul 2020 Olimpiyatlarını destekliyor" sloganıyla destek veren TRT 1'in beğenilen dizisinde, spor yapan bir genci canlandıran Gençlik ve Spor Bakanı Kılıç, rolünde spor yapmanın önemine ve olimpiyatların önemine dikkat çekti.

Dizide, Sami Abi'nin pastanesinde geçen diyalogda Bakan Kılıç'ın replikleri ise şöyle:

"Kan ter içinde kaldık, spor yaptık. Spor için koştuk. Yaşam boyu spor, sağlıklı kalalım, dinç kalalım, diri kalalım. Ne kadar spor o kadar sağlık. Ne kadar sağlık o kadar spor. Gün gelecek bu ülke olimpiyat düzenleyecek ülke olacak. Gün gelecek bu ülkede olimpiyatın bütün değerleri yaşama alanı bulacak. Bir gün gelecek bu ülkede milyonlarca lisanslı sporcumuz olacak. Sertifikasını almış, spor alanlarını kullanan, spor salonlarını kullanan, hatta öyle inanıyorum ki, bir gün gelecek bu ülkede yüzme havuzu olmayan vilayet kalmayacak. Hem de kapalı hem de olimpiyat ölçülerinde yüzme havuzu olacak. Hem de Atlama kuleleri olan ve yüzme havuzu olmayan il kalmayacak. Buna ben inanıyorum. Gençlere bakıyorum. Spor yapan insanları bugün belki yadırgayanlar var. Ama gün gelecek belki spor yapan insanlar toplumun rol modelleri olacak. Atletik insanlar, her yerde olduğu gibi. Gelişme biraz da buna bağlı."

Ahmet'in, "Abinin spor yaptığı belli ama senin gibi göbeği yok Sami Abi" demesi üzerine Bakan Kılıç, dizinin "Nabıyon Beya" sözüyle ünlenen oyuncusu Pastacı Sami Abi'ye, "Pastaneci dediğin göbekli olacak, lezzetin göstergesi" diye takıldı. Çağatay'a ise haftada en az 4 futbol maçı yapması önerisinde bulundu. Daha sonra üzerindeki eşofmanı çıkaran Kılıç, pastanede limonata içti.

Rasim Öztekin, Özlem Türkad, Şoray Uzun, Yasemin Çonka, İlker Ayrık, Serhat Kılıç, Berat Yenilmez ve Mehmet Elmas gibi sanatçıların yer aldığı dizide Bakan Kılıç'ın rol aldığı bölümü ise henüz yayınlanmadı. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Bakan Kılıç, 'Seksenler' Dizine Konuk Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement