Bakan Kılıç'tan 15 Temmuz Şehidine Vefa - Son Dakika
Politika

Bakan Kılıç'tan 15 Temmuz Şehidine Vefa

Bakan Kılıç\'tan 15 Temmuz Şehidine Vefa

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Akif Çağatay Kılıç’ın katılımıyla 15 Temmuz Şehidi Muhammet Ali Aksu mezarı başında dualarla anıldı.

11.07.2017 13:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Akif Çağatay Kılıç'ın katılımıyla 15 Temmuz Şehidi Muhammet Ali Aksu mezarı başında dualarla anıldı.

Alaçam'ın Doyran Mahallesi'ne gelen Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, mezarlık girişinde 15 Temmuz'da İstanbul Esenler'de şehit olan Muhammet Ali Aksu'nun annesi Ezine Aksu ve Boğaz Köprüsü'nde tankın altında kalarak şehit olan Sevgiye Yeşilyurt'un annesi Gülbeyaz Yeşilyurt'a başsağlığı dilerek ellerini öptü. Kılıç, Gazi Engin Kurnaz'a da "Geçmiş olsun" dileklerinde bulundu.

Doyran Mezarlığı'nda düzenlenen anma programında Kur'an-ı Kerim okundu, İl Müftüsü Veysel Çakı tarafından dua yapıldı. Yapılan duanın ardında Bakan Kılıç ve beraberindeki heyet 15 Temmuz Şehidi Muhammet Ali Aksu'nun mezarına gül bırakılarak dua etti. Mezarlık çıkışında gençlerle sohbet eden Bakan Kılıç, daha sonra buradan ayrıldı.

Anma programına ayrıca Vali Osman Kaymak, AK Parti Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı, Samsun İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Ünsal Ağaoğlu, Alaçam Kaymakamı Oğuz Alp Çağlar, AK Parti İl Başkanı Muharrem Göksel, Alaçam Belediye Başkanı Hadi Uyar, Alaçam İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Murat Şenyurt, şehidin yakınları ve çok sayıda vatandaş katıldı. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Bakan Kılıç'tan 15 Temmuz Şehidine Vefa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Şimşek: Harcamaları kontrol edecek ve kesintiye gideceğiz
    04:48 Şimşek: Harcamaları kontrol edecek ve kesintiye gideceğiz

    Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, harcamaları kontrol etmek ve kesintiye gitmek için çaba göstereceklerini belirtti. Şimşek, enflasyonu düşürmek, mali disiplini sağlamak ve yapısal reformları hayata geçirmek gibi hedeflerinin olduğunu ifade etti. Ayrıca, Türkiye'nin uluslararası yatırımcıların güvenini yeniden kazandığını ve ekonomide ilerleme kaydedildiğini söyledi.

  • ABD, Filistin'in BM'ye tam üyeliği istenilen karar tasarısını veto etti
    00:23 ABD, Filistin'in BM'ye tam üyeliği istenilen karar tasarısını veto etti

    ABD, BM Güvenlik Konseyi'nde Filistin'in BM'ye tam üyeliği talep edilen karar tasarısını veto etti. Oylamada 12 evet, 2 çekimser oy kullanılırken, ABD tasarıyı veto etti.

  • Bolu Belediye Meclisi, Gölcük Tabiat Parkı'ndaki yapıların kiralanması maddesini komisyona iade etti
    23:43 Bolu Belediye Meclisi, Gölcük Tabiat Parkı'ndaki yapıların kiralanması maddesini komisyona iade etti

    Bolu Belediye Meclisi'nde yapılan toplantıda, Gölcük Tabiat Parkı'ndaki yapıların kiralanması konusu görüşüldü. Gölcük Platformu üyeleri, bungalovların kullanımına karşı çıkarak protesto gerçekleştirdi. Belediye Başkanı Tanju Özcan, maddenin komisyona iade edileceğini açıkladı.

  • Bosna Hersek'te Srebrenitsa Soykırımı İnkar Edildi
    23:38 Bosna Hersek'te Srebrenitsa Soykırımı İnkar Edildi

    Bosna Hersek'in Sırp Cumhuriyeti'nde düzenlenen gösteride binlerce Bosnalı Sırp, Srebrenitsa soykırımının inkar edildiği bir protestoya katıldı. Gösteride RS Başkanı Milorad Dodik ve diğer önemli Sırp yetkililer konuşma yaptı. Dodik, Srebrenitsa'da yaşananların savaş sonucu işlenen bir suç olduğunu ancak soykırım olmadığını savundu. RS hükümeti, Birleşmiş Milletler Genel Kurulu'nda görüşülecek olan Srebrenitsa Soykırımı Anma Günü karar taslağına tepki olarak bu gösteriyi düzenledi.

  • Kastamonu Belediye Başkanı Hasan Baltacı'nın başkan yardımcıları belli oldu
    22:52 Kastamonu Belediye Başkanı Hasan Baltacı'nın başkan yardımcıları belli oldu

    Kastamonu Belediye Başkanı Hasan Baltacı'nın başkan yardımcıları Belediye Meclis üyeleri Abdullah Burak Livan ve Eda Büyükdemirci olarak atanmıştır.

  • Kastamonu Belediye Başkanı Ulaşım Sorununu Çözmek İçin Toplantı Yaptı
    22:47 Kastamonu Belediye Başkanı Ulaşım Sorununu Çözmek İçin Toplantı Yaptı

    Kastamonu Belediye Başkanı Hasan Baltacı, göreve başlamasının ardından şehir içi ulaşım problemini çözmek için S.S. Kastamonu Özel Halk Otobüsü İşletmesi ile toplantı gerçekleştirdi. Ulaşım master planı, mesafeye göre ücret, sarı otobüs ve otoparklar gibi konuları bilimsel ve akılcı çözümlerle hayata geçireceklerini belirtti.


Advertisement