Bakan Kirişci: En güzeli teknoloji ile tarımı en üst düzeyde buluşturmak (2) - Son Dakika
Güncel

Bakan Kirişci: En güzeli teknoloji ile tarımı en üst düzeyde buluşturmak (2)

Bakan Kirişci: En güzeli teknoloji ile tarımı en üst düzeyde buluşturmak (2)

Bakan Kirişci: En güzeli teknoloji ile tarımı en üst düzeyde buluşturmak (2)KALECİK'TE BAĞ BOZUMUNA KATILDITarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, Ankara'nın Kalecik ilçesinde gerçekleştirilen '12'nci Uluslararası Kalecik Karası Üzüm Festivali'ne katıldı.

17.09.2022 18:12  Güncelleme: 18:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bakan Kirişci: En güzeli teknoloji ile tarımı en üst düzeyde buluşturmak (2)

KALECİK'TE BAĞ BOZUMUNA KATILDI

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, Ankara'nın Kalecik ilçesinde gerçekleştirilen '12'nci Uluslararası Kalecik Karası Üzüm Festivali'ne katıldı. Kirişci, Gökdere Mahallesi'nde üzüm üreticisi çiftçinin bağını ziyaret etti. Üzüm kesimi yapan Kirişci, üreticilerle sohbet etti. Kirişci, daha sonra ilçe merkezindeki fuar alanına geçti. Stantları ziyaret eden Kirişci'ye, Kalecik Belediye Başkanı Duhan Kalkan da eşlik etti. Bakan Kirişci, ardından pekmez yapmak için alanda kurulan platformda üzüm çiğnedi. Kirişci, üzüm çiğnerken çalan müziğe de eşlik etti. Üzüm üretiminde dereceye giren çiftçilere ödül veren Kirişci, alandakilerle fotoğraf çektirdikten sonra Kalecik Belediye Başkanlığı'na geçti.

Görüntü dökümü:

- Üzüm kesimi

- Fuar ziyareti

- Çiftçilerle sohbet

- Üzüm çiğnenmesi

- Ödül töreni

- Genel ve detay

Haber- Kamera:  Oğuzhan SARI-Muhammet BAYRAM/ANKARA,


Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bakan Kirişci: En güzeli teknoloji ile tarımı en üst düzeyde buluşturmak (2) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Adana'da Camilerde Siber Dolandırıcılık Uyarısı
    15:12 Adana'da Camilerde Siber Dolandırıcılık Uyarısı

    Adana Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, Adana İl Müftülüğü ile işbirliği yaparak camilerde 'siber dolandırıcılık' konusunda vatandaşları bilgilendirdi. Adana İl Müftüsü Mehmet Taşçı, merkezi sistemle kentteki camilere gelen yaklaşık 383 bin kişiye vaaz vererek, internet ve sosyal medya üzerinden yapılan dolandırıcılık olaylarına karşı uyarıda bulundu. Ayrıca Taşçı, sahte ilanlar ve telefon dolandırıcılığı konusunda da dikkatli olunması gerektiğini vurguladı.

  • Adana'da eğitimlerini tamamlayan 71 acemi er törenle yemin etti
    15:11 Adana'da eğitimlerini tamamlayan 71 acemi er törenle yemin etti

    İl Jandarma Komutanlığı'nda temel askerlik eğitimini tamamlayan acemi erler için tören düzenlendi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan törende, konuşmaların ardından eğitimini tamamlayan 71 er yemin etti. Törene, askeri ve mülki erkan ile erlerin aileleri katıldı.

  • Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Hayvan Yetiştiricilerine Yemlik Desteği Verdi
    15:09 Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Hayvan Yetiştiricilerine Yemlik Desteği Verdi

    Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, Çifteler ilçesi ve mahallelerinde faaliyet gösteren hayvan yetiştiricilerine yemlik desteği sağladı. Toplamda 25 üreticiye verilen yemlikler, Tarımsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı tarafından teslim edildi.


Advertisement