Bakan Koca'dan "Son Bilim Kurulu toplantısı" anonslu girizgah: Pandemi bitiyor - Son Dakika
Sağlık

Bakan Koca'dan "Son Bilim Kurulu toplantısı" anonslu girizgah: Pandemi bitiyor

Koronavirüs Bilim Kurulu, bugün 12.30'da toplandı. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca başkanlığında toplanan kurulun, maske kararını sona erdirmesi beklenirken, Bakan Koca'nın yaptığı paylaşımda "Koronavirüs Bilim Kurulu'nun son toplantısı" ifadesini kullanması dikkat çekti.

26.04.2022 13:06  Güncelleme: 14:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Pandemi nedeniyle hayatımıza giren kurallar, vaka sayılarının azalmasıyla bir bir kaldırılıyor. Bugün de normalleşmeye karşı yeni bir adım atılması bekleniyor. Koronavirüs Bilim Kurulu'nun maske ile ilgili önemli kararlar almasının beklendiği toplantı başladı.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, toplantının başladığını Twitter'dan duyurdu. Kendine has bir üslupla toplantının başladığını açıklayan Bakan Koca, "Koronavirüs Bilim Kurulunun son toplantısı az önce başladı" ifadelerine yer verdi.

İşte Bakan Koca'nın o paylaşımı;

Bakan Koca, yaptığı paylaşımla pandeminin bitişini resmen ilan etti

OKULLARDA MASKE KULLANIMI DA ELE ALINACAK

Toplantıda kapalı alanlarda maske şartının esnetilmesi gündemde. Kulislerde toplu taşıma ve hastaneler dışında maske kullanımının zorunluluk olmaktan çıkarılacağı konuşuluyor. Okullardaki maske zorunluluğuna yönelik de bir karar alınması bekleniyor. Vaka sayıları ve yoğun bakım hasta sayılarının da gündeme alınacağı toplantıda, yeni yol haritası çizilecek.

"EN ÖNEMLİ TOPLANTILARDAN BİRİ"

Fahrettin Koca daha önceden yaptığı açıklamada toplantı için "Kanaatimce Bilim Kurulu'nun en önemli toplantılarından biri olacaktır" demişti.

Bakan Koca\'dan "Son Bilim Kurulu toplantısı" anonslu girizgah: Pandemi bitiyor

Son Dakika Sağlık Bakan Koca'dan 'Son Bilim Kurulu toplantısı' anonslu girizgah: Pandemi bitiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Yakup Birgul: Nihayet maskeler kalıyor 3 2 Yanıtla

Advertisement