Bakan Koca'nın aşı teşvik paylaşımına Seren Serengil'den yanıt: Ben bu aşıdan çok korkuyorum - Son Dakika
Magazin

Bakan Koca'nın aşı teşvik paylaşımına Seren Serengil'den yanıt: Ben bu aşıdan çok korkuyorum

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın koronavirüs aşısı için teşvik paylaşımına ünlü sunucu Seren Serengil'in yaptığı yorum sosyal medyada gündem oldu. Son dönemde 46 kiloya düşen ve sağlık sorunları yaşayan Seren Serengil Bakan Koca'ya, "Ben çok korkuyorum bakanım bu aşıdan" dedi.

15.01.2021 21:07  Güncelleme: 21:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye'nin Çin'den satın aldığı CoronaVac aşısı, Sağlık Bakanlığı'na ait özel tasarlanmış iklimlendirme özellikli 'Aşı Nakil Aracı' ile İstanbul'da hastanelere dağıtıldı. Türkiye Tıbbi İlaç ve Cihaz Kurumu (TİTCK) tarafından acil kullanım onayı verilen aşı ilk etapta sağlık çalışanlarına yapılmaya başlandı.

BAKAN KOCA VATANDAŞLARI AŞIYA TEŞVİK ETTİ

Aşılama programının başlamasının ardından Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda vatandaşları aşıya teşvik etti. Bakan Koca paylaşımında, "Sayın Cumhurbaşkanımızın başlattığı aşı olmayı teşvik programı kapsamında mecliste temsil edilen tüm siyasi parti genel başkanlarını, Anayasa Mahkemesi Başkanımızı ve Meclis Başkanımızı arayarak aşı olmaya davet ettim. Kendilerine gösterdikleri nezaket için teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Bakan Koca'nın aşı için teşvik paylaşımına Seren Serengil'den yanıt: Ben bu aşıdan çok korkuyorum

SEREN SERENGİL'DEN YANIT: AŞIDAN ÇOK KORKUYORUM

Bakan Koca'nın paylaşımını gören Seren Serengil'in yaptığı yorum ise sosyal medyada gündem oldu. Son dönemde yaşadığı sağlık sorunları nedeniyle 46 kiloya kadar düşen Serengil, Koca'ya, "Ben çok korkuyorum bakanım bu aşıdan" dedi.

Bakan Koca\'nın aşı teşvik paylaşımına Seren Serengil\'den yanıt: Ben bu aşıdan çok korkuyorum

Son Dakika Magazin Bakan Koca'nın aşı teşvik paylaşımına Seren Serengil'den yanıt: Ben bu aşıdan çok korkuyorum - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • sağlık için: onun ihtiyacı aşı değil biraz daha kilo vermesi lazım. 46 kilo çok fazla. 4 3 Yanıtla
  • mert: korkma senin yediklerin yaninda aşının lafı olmaz 2 0 Yanıtla
  • ÖlümlüDünya: hahhaa 1 0 Yanıtla

Advertisement