Bakan Özhaseki, "Avrupa Bu İki Yüzlülük Niye" - Son Dakika
Politika

Bakan Özhaseki, "Avrupa Bu İki Yüzlülük Niye"

Bakan Özhaseki, "Avrupa bu iki yüzlülük niye"NEVŞEHİR - Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, AK Parti Merkez İlçe Başkanlığı 6.olağan kongresine katıldı.

12.11.2017 17:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bakan Özhaseki, "Avrupa bu iki yüzlülük niye"

NEVŞEHİR - Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, AK Parti Merkez İlçe Başkanlığı 6.olağan kongresine katıldı.

AK Parti Merkez İlçe Başkanlığı 6.olağan kongresine Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki'nin yanı sıra AK Parti Nevşehir milletvekilleri Mustafa Açıkgöz, Murat Göktürk, Ebubekir Gizligider, AK Parti İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, ilçe ve belde belediye başkanları ile partililer katıldı.

AK Parti Merkez ilçe başkanlığı kongresinde konuşan Bakan Özhaseki, "Katalonya bağımsızlık istiyor, AB evet demiyor. Ama doğuda eli silahlı katiller var. 'Bunlara özgürlük verin' diye her gün ensemizde boza pişiriyorsunuz. Belediyelere kayyum atadık diye, 'demokrasiyle gelmiş yere kayyum atanır mı' bağırıyorsunuz. İspanyollar yüzden fazla kuruluşa kayyum atadılar, bakanlara hapis cezası verdiler. Ayrılmasınlar diye her şeyi yapıyorlar, neden oradaki tavrınız bizim ülkemizde göstermiyorsunuz, bu iki yüzlülük niye. Unutmayalım ki, Avrupa Birliğinde birçok ülke var, birçok ırk, birçok mezhep var bir arada olmak için çırpınıyorlar. Büyük olmak, iri ve güçlü olmak istiyorlar" diye konuştu.

Bakan Özhaseki'nin konuşmasının ardından ise AK Parti Merkez İlçe Başkanlığına seçilen Edip Avşar ve yeni yönetimini tebrik ederek hatıra fotoğrafı çektirdi.

Bakan Özhaseki, "Avrupa Bu İki Yüzlülük Niye"
Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Bakan Özhaseki, 'Avrupa Bu İki Yüzlülük Niye' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement