Bakan Selçuk, AK Parti Mitinginde Konuştu - Son Dakika
Güncel

Bakan Selçuk, AK Parti Mitinginde Konuştu

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, "Hükümet olarak 16 yıllık dönemde aile, çalışma ve sosyal hizmetler alanında büyük bir değişim, dönüşüm gerçekleştirdik.

17.02.2019 22:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, "Hükümet olarak 16 yıllık dönemde aile, çalışma ve sosyal hizmetler alanında büyük bir değişim, dönüşüm gerçekleştirdik. Muhalefetin hayal dahi edemeyeceği hizmetler gerçeğe dönüştü çünkü aşkla koşan yorulmaz." dedi.

Selçuk, Türkiye Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla, partisince Kuvayımilliye Meydanı'nda gerçekleştirilen mitingde konuştu.

Balıkesir'in, yaşlısıyla, genciyle, çocuğuyla, kadınıyla Kurtuluş Savaşı'nda, 15 Temmuz'da Türkiye'ye sahip çıktığını belirten Selçuk, şehrin 31 Mart seçimlerinde de dik duruşunu sürdüreceğine inandığını kaydetti.

Bakan Selçuk, 16 yıllık AK Parti iktidarında Türkiye için yapılanlara Balıkesir halkının da şahit olduğunu dile getirerek, şöyle konuştu:

"Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde AK Parti'nin başlattığı olumlu yürüyüşü engellemek için çok çalıştılar. Ancak bu şanlı milletin, memleket sevdasını hesaba katmadılar. Bilmiyorlar ki bizim mücadelemiz, milletimizin mücadelesidir. Bizim mücadelemiz, bin yıllık kadim kültürümüzün mücadelesidir. AK Parti, bu sorumlulukla milletimize hizmeti bir gönül işi olarak yapıyor. Milletimizin emanetlerine sahip çıkarak tek bir kuruşu dahi israf etmeden hizmet ediyoruz."

Yapılan sosyal yardımlardan bahseden Selçuk, "Hamdolsun bugün 513 bin yaşlı ve engelli vatandaşımıza evde bakım desteği sağlıyoruz. 122 bin çocuğumuza sosyal, ekonomik destek veriyoruz. Hükümet olarak 16 yıllık dönemde aile, çalışma ve sosyal hizmetler alanında büyük bir değişim, dönüşüm gerçekleştirdik. Asgari ücreti, işçilerimiz ve işverenlerimizle oy birliği içinde 2 bin 20 liraya çıkarttık. Muhalefetin hayal dahi edemeyeceği hizmetler gerçeğe dönüştü çünkü aşkla koşan yorulmaz." ifadelerini kullandı.

İstihdam seferberliğinde rekorlar kırdıklarını vurgulayan Bakan Selçuk, toplumun tüm kesimlerine ulaşmaya devam ettiklerini söyledi.

"PKK terör örgütüne destek verenlerle iş birliği yapıyorlar"

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Lütfi Elvan ise Türkiye'nin istiklali ve istikbali için herkesin geceli gündüzlü çalışması gerektiğini kaydetti.

Bugüne kadar Balıkesir'in, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın arkasında olduğunu belirten Elvan, "İnşallah 31 Mart seçimlerinde de hepimizi bir bütün olarak ülkemizin geleceği için istiklalimiz için istikbalimiz için yine ülkemizin bekası için mücadele edeceğiz ve zaferle sonuçlandıracağız. Ana muhalefet lideri ve onunla birlikte hareket edenlere bakınız, bir yandan PKK terör örgütüne destek verenlerle iş birliği yapıyorlar, diğer taraftan demokrasiden bahsediyorlar, özgürlüklerden bahsediyorlar. Ama siz 31 Mart akşamı onlara gereken dersi verecek misiniz? Bu ülkenin geleceği için hep birlikte mücadele etmeye devam edeceğiz." diye konuştu.

Bakan Selçuk, AK Parti Mitinginde Konuştu
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Bakan Selçuk, AK Parti Mitinginde Konuştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Esenler'de silahla havaya ateş eden şahıslar gözaltına alındı
    03:45 Esenler'de silahla havaya ateş eden şahıslar gözaltına alındı

    Esenler'de araç içerisinden silahla havaya ateş ettikleri anı sosyal medyada paylaşan iki şahıs, İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından gözaltına alındı. Gözaltına alınan şahıslar adli makamlara sevk edilecek.

  • Tokat ve Yozgat'ta Deprem Sonrası Hasar Tespitleri Yapıldı
    03:18 Tokat ve Yozgat'ta Deprem Sonrası Hasar Tespitleri Yapıldı

    İçişleri Bakan Yardımcısı Münir Karaloğlu, Tokat ve Yozgat illerinde meydana gelen deprem sonrası yapılan hasar tespitlerini açıkladı. Tokat'ta 3 ilçe, 30 köyde, 191 konutta, 84 ahırda, 7 camide ve bir fırında hasar tespit edilirken, Yozgat'ta ise bir ilçe, 7 köyde 94 konutta, 4 camide ve 3 ahırda ön hasar tespitleri yapıldı. Karaloğlu, vatandaşlara evlerini kullanmamaları konusunda uyarıda bulunarak, misafir etme imkanlarının olduğunu belirtti.

  • Xiaomi 12 Serisi Android 15 Güncellemesi Alacak Mı?
    03:09 Xiaomi 12 Serisi Android 15 Güncellemesi Alacak Mı?

    Geçen sene Android 14'ü yayınlayan Google, bu yıl ise Android 15 işletim sistemini kullanıma sunacak. Xiaomi 12 serisi (Xiaomi 12, Xiaomi 12 Pro, Xiaomi 12 Lite, Xiaomi 12S, Xiaomi 12S Pro, Xiaomi 12S Ultra, Xiaomi 12X) Android 15 güncellemesi alacak mı? İşte tüm bildiklerimiz...

  • Bolu'da eşi tarafından bıçaklanan kadın ve babası hayatını kaybetti
    03:03 Bolu'da eşi tarafından bıçaklanan kadın ve babası hayatını kaybetti

    Bolu'da Sağlık Mahallesi'nde bir apartmanda meydana gelen olayda, ev sahibi Turgut D. ve kızı Meltem Z. bıçaklanarak yaralandı. Turgut D. olay yerinde hayatını kaybederken, Meltem Z. ise hastanede yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Şüpheli Serkan Z. ise polis tarafından yakalandı.

  • Bolu'da damat, eşi ve kayınpederini bıçaklayarak öldürdü
    02:54 Bolu'da damat, eşi ve kayınpederini bıçaklayarak öldürdü

    Bolu'nun Sağlık Mahallesi'nde ailenin damadı, tartıştığı eşi ve 65 yaşındaki kayınpederini bıçaklayarak öldürdü. Olay yerinden kaçan şahıs yakalanarak gözaltına alındı. Damat, polis ekiplerinin takibi neticesinde kısa süre içerisinde yakalanarak gözaltına alındı.

  • Ankara'da Alkollü Sürücüden Trafik Kazası: 3 Kişi Yaralandı
    02:30 Ankara'da Alkollü Sürücüden Trafik Kazası: 3 Kişi Yaralandı

    Ankara'nın Sincan ilçesinde alkollü bir sürücü, trafik ışıklarında bekleyen araçlara arkadan çarptı. 3 aracın karıştığı kazada 3 kişi yaralandı. Olayın ardından kaza ile ilgili inceleme başlatıldı.


Advertisement