Bakan Selçuk, Kastamonu Valiliğini Ziyaret Etti - Son Dakika
Güncel

Bakan Selçuk, Kastamonu Valiliğini Ziyaret Etti

Bakan Selçuk, Kastamonu Valiliğini Ziyaret Etti

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Kastamonu Valiliğine ziyarette bulundu.

20.04.2019 21:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Kastamonu Valiliğine ziyarette bulundu.

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, incelemelerde bulunmak, ziyaret ve toplantılara katılmak üzere Kastamonu'ya geldi. Bakan Selçuk'u, Vali Yaşar Karadeniz, AK Parti Kastamonu Milletvekilleri Hakkı Köylü ve Metin Çelik, Belediye Başkan Vekili Mehmet Yurt, İl Emniyet Müdürü Metin Turgay Karabulak, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Metin Özbek, AK Parti İl Başkanı Doğan Ünlü, oda başkanları, daire müdürleri ve sivil toplum kuruluş temsilcileri ile öğretmenler karşıladı.

Valilik Şeref Defteri'nin imzalanmasından sonra Vali Yaşar Karadeniz tarafından Bakan Selçuk'a Kastamonu ile ilgili bilgiler verildi. Valilikte Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'un başkanlığında İl Eğitim Değerlendirme Toplantısına gerçekleştirildi. Toplantı karşılıklı istişarelerde bulunulduktan sonra görüş ve önerilere yer verilerek sona erdi.

Bakan Selçuk, öğretmenlerle bir araya geldi

Valilik ziyaretinin ardından Bakan Selçuk, Kastamonu Üniversitesi Bilgehan Bilgili Kütüphanesinde düzenlenen 'Ziya Öğretmen ile Eğitim Buluşmaları' toplantısına katıldı. Buradaki toplantının ardından Bakan Selçuk, AK Parti Kastamonu İl Başkanlığına geçti. AK Parti İl Başkanlığı ziyaretinde partililer tarafından karşılanan Bakan Selçuk'a, İl Başkanı Doğan Ünlü tarafından hediye takdiminde bulunuldu.

Partililerle bir süre sohbet eden Bakan Selçuk, Hz. Pir Şeyh Şab'an-ı Veli Hazretleri Türbesi'ni ziyaret etti. Bakan Selçuk, burada dua ettikten sonra şehrin tarihi ve turistik yerlerini gezerek görevlilerden bilgiler aldı. Buradaki ziyaretinden sonra Bakan Selçuk, hayırseverler ve sivil toplum kuruluşlarıyla bir araya geldi.Toplantının ardından Bakan Selçuk, şehirden ayrıldı. - KASTAMONU

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Bakan Selçuk, Kastamonu Valiliğini Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Kayseri'de Kız İstemeye Giden Şüpheli, Ağabeyiyle Çıkan Kavgada Tüfekle Yaraladı
    23:58 Kayseri'de Kız İstemeye Giden Şüpheli, Ağabeyiyle Çıkan Kavgada Tüfekle Yaraladı

    Kayseri'nin Kocasinan ilçesinde kız istemeye giden F.G. ile kızın ağabeyi Y.T. arasında çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Kavgada F.G, tüfekle Y.T'yi yaraladı. Olayın ardından kaçan şüpheli F.G, sığındığı evde polis tarafından gözaltına alındı.

  • Gaziosmanpaşa'da toprak kayması: 24 bina tahliye edildi
    23:58 Gaziosmanpaşa'da toprak kayması: 24 bina tahliye edildi

    Gaziosmanpaşa'da meydana gelen toprak kaymasında tahliye edilen bina sayısı 24'e yükseldi. İstanbul Valiliği, 'Tahliye edilen evlerde yaşayan 96 vatandaşımızdan 78'i otellere yerleştirilirken, 18 vatandaşımız ise istekleri doğrultusunda akrabalarının evlerine yerleşmiştir' açıklamasını yaptı.

  • Kayseri'de Yabancı Uyruklu Şahsı Bıçaklayarak Öldüren Adam Tutuklandı
    23:42 Kayseri'de Yabancı Uyruklu Şahsı Bıçaklayarak Öldüren Adam Tutuklandı

    Kayseri'nin Melikgazi ilçesinde, aralarında husumet bulunan M.P. ile yabancı uyruklu Abdul Shaid Zahin arasında çıkan tartışma sonucunda M.P. tarafından bıçaklanan Zahin hayatını kaybetti. Şüpheli M.P. gözaltına alındıktan sonra tutuklanarak cezaevine teslim edildi.

  • İçişleri Bakanı Müfettiş Görevlendirdi, DEM Parti'den Yanıt Geldi
    23:42 İçişleri Bakanı Müfettiş Görevlendirdi, DEM Parti'den Yanıt Geldi

    Yerel seçimlerin ardından Diyarbakır Belediye Meclisi salonundan Türk bayrağının kaldırılması ve Mardin Büyükşehir Belediye Meclisi'nin açılışında 'İstiklal Marşı'nın okutulmadığına' ilişkin İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya mülkiye müfettişlerini görevlendirdi. DEM Parti'den ise konuya ilişkin yanıt geldi.

  • Hatay İskenderun'da 4 hükümlü ve 5 şüpheli yakalandı
    23:38 Hatay İskenderun'da 4 hükümlü ve 5 şüpheli yakalandı

    Hatay'ın İskenderun ilçesinde, kesinleşmiş hapis cezası bulunan 4 hükümlü ile çeşitli suçlardan aranan 5 şüpheli yakalandı. Operasyonlarda bir tabanca, 90 fişek, 4 tüfek, 11 tüfek fişeği ile 1 bıçak ele geçirildi. Tutuklanan şüpheliler adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

  • Çanakkale'nin Ayvacık ilçesi açıklarında 29 düzensiz göçmen yakalandı
    23:33 Çanakkale'nin Ayvacık ilçesi açıklarında 29 düzensiz göçmen yakalandı

    Çanakkale'nin Ayvacık ilçesi açıklarında Sahil Güvenlik Kuzey Ege Grup Komutanlığı ekipleri tarafından hareket halinde bir lastik bot tespit edildi. Yapılan operasyonda Afganistan ve İran uyruklu 8'i çocuk toplam 29 düzensiz göçmen yakalandı. Göçmenler, işlemlerinin ardından Ayvacık Geri Gönderme Merkezine teslim edildi.


Advertisement