Bakan Soylu  'alman Şirketlerine Soruşturma İddiası'yla İlgili Alman Mevkidaşıyla Görüştü - Son Dakika
Güncel

Bakan Soylu  'alman Şirketlerine Soruşturma İddiası'yla İlgili Alman Mevkidaşıyla Görüştü

İÇİŞLERİ Bakanı Süleyman Soylu, Alman mevkidaşıyla 'Alman şirketlerine soruşturma iddiası'yla ilgili telefonda görüştü.

24.07.2017 16:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İÇİŞLERİ Bakanı Süleyman Soylu, Alman mevkidaşıyla  'Alman şirketlerine soruşturma iddiası'yla ilgili telefonda görüştü. Soylu, "Hiçbir Alman şirketiyle ilgili soruşturma yok" dedi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Alman mevkidaşı Federal İçişleri Bakanı Thomas de Maiziere ile 40 dakikalık bir telefon görüşmesi yaptı.

Alman şirketleriyle ilgili soruşturma iddiaları üzerine gerçekleştirilen görüşmede Bakan Soylu, Türkiye'deki hiçbir Alman şirketine soruşturma açılmadığını Alman mevkidaşına iletti. Soylu, Alman şirketlerin Türkiye'de yatırım yapmasından her zaman memnuiyet duyduklarını da ifade etti.

FETÖ İLE İLTİSAKI NEDENİYLE 140 TÜRK ŞİRKETİYLE İLGİLİ, TÜRKİYE'DE YÜRÜTÜLEN SORUŞTURMA

FETÖ ile iltisakı nedeniyle 140 Türk şirketiyle ilgili, Türkiye'de yürütülen soruşturma kapsamında, bu şirketlerin ihracat yaptığı tüm ülkelerden Interpol üzerinden standart bilgi talebinde bulunulduğunu belirten Soylu, bu kapsamda Interpol üzerinden diğer ülkeler gibi Almanya'ya da iletilen talepte bir iletişim probleminin olduğunun tespit edildiğini söyledi. Soylu, söz konusu iletişim probleminin hafta sonu aynı kaynaklar üzerinden açıklığa kavuştuğunu iletti. Görüşmede, bundan sonra da iletişim içinde olma konusunda mutabık kalındığı belirtildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bakan Soylu  'alman Şirketlerine Soruşturma İddiası'yla İlgili Alman Mevkidaşıyla Görüştü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.

  • İzmir'de motosiklet ile otomobil çarpıştı: Sürücü ağır yaralandı
    02:03 İzmir'de motosiklet ile otomobil çarpıştı: Sürücü ağır yaralandı

    İzmir'in Konak ilçesinde, otomobil ile çarpışan motosikletin sürücüsü ağır yaralandı. Olayda motosiklet sürücüsü E.Ö. hayati tehlike altında olduğu için Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Otomobil sürücüsü ise ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü.


Advertisement