Bakan Soylu: "Bu mücadelede çok başarılı sonuçlar elde edeceğiz" - Son Dakika
Politika

Bakan Soylu: "Bu mücadelede çok başarılı sonuçlar elde edeceğiz"

Bakan Soylu: "Bu mücadelede çok başarılı sonuçlar elde edeceğiz" İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Uyuşturucu Madde Kullanımını Önleme Öykü Yarışması Ödül Töreni'nde, "Ben inanıyorum ki bu mücadelede çok başarılı sonuçlar elde edeceğiz.

09.07.2020 18:33  Güncelleme: 19:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bakan Soylu: "Bu mücadelede çok başarılı sonuçlar elde edeceğiz"

ANKARA - İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Uyuşturucu Madde Kullanımını Önleme Öykü Yarışması Ödül Töreni'nde, "Ben inanıyorum ki bu mücadelede çok başarılı sonuçlar elde edeceğiz. Yine inanıyorum ki gelecek nesillerimize hem güzel bir Türkiye hem de güzel bir dünya bırakacağız" dedi.

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Dairesi Başkanlığı'nın Çankaya'da Anıttepe'de bulunan binasında konferans salonunda Uyuşturucu Madde Kullanımını Önleme Öykü Yarışması Ödül Töreni düzenlendi. Ödül töreni öncesinde yarışmaya 204 üniversitenin 156'sından bin 078 katılımcının katıldığı ifade edildi. Programa, İçişleri Bakan Yardımcısı Muhterem İnce, Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş, Sahil Güvenlik Komutanı Tuğamiral Ahmet Kendir, Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin ve diğer ilgililer katıldı.

İçişleri Bakanı Soylu, yazılan öykülerdeki hissi, duyguyu ve motivasyonu devam ettirmenin önemini vurgulayarak, "Sivil toplum kuruluşları, denetim kurumları, tüm kurum ve kuruluşlar, özellikle üniversitelerimiz ve TUBİM... Hep birlikte bir mücadele ortaya koyuyoruz. Ben inanıyorum ki bu mücadelede (uyuşturucu) çok başarılı sonuçlar elde edeceğiz. Yine inanıyorum ki gelecek nesillerimize hem güzel bir Türkiye hem de güzel bir dünya bırakacağız" diye konuştu. Soylu, Narkotik Daire Başkanlığını uyuşturucuyla mücadelede ortaya koydukları çalışmalar için tebrik etti.

Yarışmada, "Yırtık Akvaryum" öyküsüyle Nagihan Korkutata birinci, "Üçgenler" öyküsüyle Beytullah Peker ikinci ve "Yalnız+1" öyküsüyle Edanur Çiçek üçüncü oldu. Dereceye girenlere ödülleri protokol üyelerince verildi. Program sonunda toplu şekilde fotoğraf çekildi.

Bakan Soylu: "Bu mücadelede çok başarılı sonuçlar elde edeceğiz"
Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Bakan Soylu: 'Bu mücadelede çok başarılı sonuçlar elde edeceğiz' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • AK Parti Genel Başkan Yardımcısı: Cumhur İttifakı'na zarar vermek isteyen partiler var
    17:54 AK Parti Genel Başkan Yardımcısı: Cumhur İttifakı'na zarar vermek isteyen partiler var

    AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hasan Basri Yalçın, "Cumhur İttifakı'nın yanındaymış gibi gözüküp, ittifaka zarar vermek niyetiyle çeşitli şehirlerde aday gösteren partiler var. Bu partiler de Cumhur İttifakı'na, AK Parti belediyeciliğine zarar vermenin dışında hiçbir şey vadetmiyorlar.

  • Ahmet Davutoğlu Samsun'da seçim çalışmalarını sürdürdü
    17:53 Ahmet Davutoğlu Samsun'da seçim çalışmalarını sürdürdü

    Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Samsun'da seçim çalışmalarını sürdürdü. Davutoğlu, çeşitli temaslarda bulunduğu kentte, seçim otobüsünden vatandaşları selamladı. 1 Nisan'dan itibaren Türkiye'nin siyasi haritasının yeniden şekilleneceğini savunan Davutoğlu, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi eleştirerek, milli iradeyi milli beka sorunu olarak görmek demokrasiyi anlamamaktır dedi.

  • AK Parti Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nebi Hatipoğlu ve Özkan Alp, Odunpazarı Cumhur Yürüyüşü'ne katıldı
    17:52 AK Parti Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nebi Hatipoğlu ve Özkan Alp, Odunpazarı Cumhur Yürüyüşü'ne katıldı

    AK Parti Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Nebi Hatipoğlu, Odunpazarı Belediye Başkan adayı Özkan Alp ve partililerle birlikte Odunpazarı Cumhur Yürüyüşü gerçekleştirdi. Hatipoğlu, Han ilçesinde vatandaşlarla buluştu ve daha sonra 71 Evler Mahallesi'nde yürüyüşe katıldı. Yürüyüş sırasında Hatipoğlu, kentimizin tamamında yapacakları zafer turunun bir provası olduğunu belirterek, Eskişehir'i kalkındırmak için çıktıkları yolda desteklerini esirgemeyen tüm hemşehrilerine teşekkür etti.

  • AK Parti Ortahisar İlçe Mitinginde Projeler Konuşuldu
    17:52 AK Parti Ortahisar İlçe Mitinginde Projeler Konuşuldu

    AK Parti Ortahisar ilçe mitinginde Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayları Ahmet Metin Genç ve Ergin Aydın, projelerle ilgili söz verdiler. Mitinge AK Parti Trabzon milletvekilleri, AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Sezgin Mumcu ve çok sayıda partili katıldı. Ahmet Metin Genç, raylı sistem, Gülcemal ve sanayi siteleri gibi projeleri hayata geçireceklerini söyledi. Ergin Aydın ise Ortahisar'a özel projeler sunacaklarını belirtti.

  • Polonya Başbakanı Tusk, Rusya ve Belarus'a yüzde 50 gümrük vergisi konulmasına yakınız
    17:49 Polonya Başbakanı Tusk, Rusya ve Belarus'a yüzde 50 gümrük vergisi konulmasına yakınız

    Polonya Başbakanı Donald Tusk ve Ukrayna Başbakanı Denis Şmihal, Polonya'da bir araya geldi. Tusk, Ukrayna'ya mali, diplomatik yardım, askeri teçhizat sağlanması, bu ülkenin AB'ye katılım süreci, NATO'ya üye olması konularının tartışılmaz olduğunu belirtti. Tusk ayrıca, Rusya ve Belarus tarım ürünlerine AB tarafından yüzde 50 gümrük vergisi konulmasına bir adım mesafede olduklarını ifade etti.

  • Kocaeli'ye 21 yılda 305 milyar liralık yatırım
    17:48 Kocaeli'ye 21 yılda 305 milyar liralık yatırım

    Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kocaeli'ye yapılan yatırımları tek tek sıraladı. Son 21 yılda Kocaeli'ye 305 milyar liraya yakın yatırım yapıldı. Yatırımlar arasında eğitim, gençlik ve spor, sağlık, konut, kentsel dönüşüm, ulaşım, tarım, sanayi ve teknoloji gibi alanlar bulunuyor.

  • Bakan Bayraktar, Uşak'ta esnafı ziyaret etti
    17:46 Bakan Bayraktar, Uşak'ta esnafı ziyaret etti

    Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Dr. Alparslan Bayraklar, Uşak'ta esnafı ziyaret etti. Bakan Bayraktar, esnafın sıkıntılarını dinledi ve belediye başkanlarıyla buluşmak için Uşak Belediyesi'ne geçti.

  • Antalya, Yeni Toplu İş Yerleriyle Tanışacak
    17:45 Antalya, Yeni Toplu İş Yerleriyle Tanışacak

    Cumhur İttifakı Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hakan Tütüncü, Antalya'nın önümüzdeki dönemde yeni toplu iş yerleriyle tanışacağını söyledi. Tütüncü, esnaflarla yaptığı görüşmelerde, pek çok sektörün toplu iş yerleri içerisinde faaliyetlerini sürdürdüğünü belirtti. Antalya'nın ihtiyaçlarına yönelik çalışmalar yaptıklarını vurgulayan Tütüncü, yeni sanayi siteleri, esnaf siteleri ve toplu iş yerlerinin önemine dikkat çekti. Tütüncü, Antalya'nın ekonomisine can veren, fırsatlar sunan bir belediye ile karşılaşacaklarını söyledi.

  • Osman Çilsal'ın annesi Rakiye Çilsal hayatını kaybetti
    17:40 Osman Çilsal'ın annesi Rakiye Çilsal hayatını kaybetti

    20. Dönem DYP Milletvekili Osman Çilsal'ın annesi Rakiye Çilsal, 90 yaşında hayatını kaybetti. Cenaze namazı Hulusi Akar Cami'nde kılındı ve birçok siyasi isim katıldı. Çilsal'ın cenazesi eski mezarlığa defnedildi.

  • İstanbul İçin Hızlı ve Sağlam Adımlar lansmanında konuşan Kurum:
    17:37 İstanbul İçin Hızlı ve Sağlam Adımlar lansmanında konuşan Kurum: "5 yılda yaptığının 2 katını biz 1 yılda yapacağız"

    İBB Başkan Adayı Murat Kurum, Şişli'de düzenlenen 'İstanbul İçin Hızlı ve Sağlam Adımlar' lansmanında ilk 6 ay ve 1 yıllık acil eylem planını detaylı bir şekilde anlattı.


Advertisement