Bakan Soylu'dan Kılıçdaroğlu ve Akşener'e: "Pkk'nın Tezgahına Geldin, Fetö'nün Tezgahına Geldin" - Son Dakika
Politika

Bakan Soylu'dan Kılıçdaroğlu ve Akşener'e: "Pkk'nın Tezgahına Geldin, Fetö'nün Tezgahına Geldin"

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Dün SSK'ya aklı yetmeyenler, dün İçişleri Bakanlığına aklı yetmeyenler bugün bir araya gelmiş bir şeylerin ittifakını kurduklarını zannediyorlar.

15.02.2019 22:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Dün SSK'ya aklı yetmeyenler, dün İçişleri Bakanlığına aklı yetmeyenler bugün bir araya gelmiş bir şeylerin ittifakını kurduklarını zannediyorlar. Kemal Bey, Meral Hanım sen ittifaka gelmedin tezgaha geldin tezgaha. HDP'nin tezgahına geldin, PKK'nın tezgahına geldin, FETÖ'nün tezgahına geldin" dedi.

İçişleri Bakanı Soylu, Ankara'da bir otelde gerçekleştirilen "AK Parti ve MHP Teşkilatları İstişare Toplantısı"na katıldı. Programda konuşan Soylu, Millet İttifakı'nı eleştirerek, "Karşımızdaki bu şer ittifakı yeni bir ittifak değildir. Dün darbecilerle, vesayet kurumlarıyla, yabancı istihbarat örgütleriyle bu ittifakı kurmuşlardı, bugün de bunlara bir de yolunu, istikametini şaşırmış partiler eklendi. Dün SSK'ya aklı yetmeyenler, dün İçişleri Bakanlığına aklı yetmeyenler bugün bir araya gelmiş bir şeylerin ittifakını kurduklarını zannediyorlar. Kemal Bey, Meral Hanım sen ittifaka gelmedin tezgaha geldin tezgaha. HDP'nin tezgahına geldin, PKK'nın tezgahına geldin, FETÖ'nün tezgahına geldin" diye konuştu.

"Biz bu belediyelere kayyum atayarak PKK'nın şah damarını kestik"

31 Mart'ta yapılacak olan yerel seçimlere "beka seçimi" dediklerini ifade eden Soylu, "Ama boşuna demiyoruz. Bakın, bu görevlendirdiğimiz belediyelerde yaptıklarımız var ya bu ittifakın mıknatısı, HDP'nin asıl davası işte budur. Biz bu belediyelere kayyum atayarak PKK'nın şah damarını kestik. Dertleri belediyecilik yapmak değildir. Şu anda o kestiğimiz şah damarını yeniden birbirine eklemeye çalışmaktır. İşte diğer partilere biz burayı anlatamıyoruz. Görevlendirme yaptığımız belediyelerin PKK'ya nasıl peşkeş çekildiğiyle ilgili en küçük bir fikirleri yok. PKK'nın orada nasıl bir vücut bulduğuyla ilgili en ufak fikirleri yoktur. Çünkü onlar siyaseti makam odalarında, basın toplantılarında yapıyorlar. Onlar hala HDP'nin süslü püslü demokrasi laflarıyla oyalanıyorlar ve kanıyorlar. Bize inanmıyorlar, devletin resmi raporlarına inanmıyor. Gidip HDP'ye inanıyorlar. Milleti için yürüyene inanmıyorlar 'Apo serbest kalsın' diye yürüyen HDP'li vekillere inanıyorlar" şeklinde konuştu. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Bakan Soylu'dan Kılıçdaroğlu ve Akşener'e: 'Pkk'nın Tezgahına Geldin, Fetö'nün Tezgahına Geldin' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Şimşek: Harcamaları kontrol edecek ve kesintiye gideceğiz
    04:48 Şimşek: Harcamaları kontrol edecek ve kesintiye gideceğiz

    Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, harcamaları kontrol etmek ve kesintiye gitmek için çaba göstereceklerini belirtti. Şimşek, enflasyonu düşürmek, mali disiplini sağlamak ve yapısal reformları hayata geçirmek gibi hedeflerinin olduğunu ifade etti. Ayrıca, Türkiye'nin uluslararası yatırımcıların güvenini yeniden kazandığını ve ekonomide ilerleme kaydedildiğini söyledi.

  • ABD, Filistin'in BM'ye tam üyeliği istenilen karar tasarısını veto etti
    00:23 ABD, Filistin'in BM'ye tam üyeliği istenilen karar tasarısını veto etti

    ABD, BM Güvenlik Konseyi'nde Filistin'in BM'ye tam üyeliği talep edilen karar tasarısını veto etti. Oylamada 12 evet, 2 çekimser oy kullanılırken, ABD tasarıyı veto etti.

  • Bolu Belediye Meclisi, Gölcük Tabiat Parkı'ndaki yapıların kiralanması maddesini komisyona iade etti
    23:43 Bolu Belediye Meclisi, Gölcük Tabiat Parkı'ndaki yapıların kiralanması maddesini komisyona iade etti

    Bolu Belediye Meclisi'nde yapılan toplantıda, Gölcük Tabiat Parkı'ndaki yapıların kiralanması konusu görüşüldü. Gölcük Platformu üyeleri, bungalovların kullanımına karşı çıkarak protesto gerçekleştirdi. Belediye Başkanı Tanju Özcan, maddenin komisyona iade edileceğini açıkladı.

  • Bosna Hersek'te Srebrenitsa Soykırımı İnkar Edildi
    23:38 Bosna Hersek'te Srebrenitsa Soykırımı İnkar Edildi

    Bosna Hersek'in Sırp Cumhuriyeti'nde düzenlenen gösteride binlerce Bosnalı Sırp, Srebrenitsa soykırımının inkar edildiği bir protestoya katıldı. Gösteride RS Başkanı Milorad Dodik ve diğer önemli Sırp yetkililer konuşma yaptı. Dodik, Srebrenitsa'da yaşananların savaş sonucu işlenen bir suç olduğunu ancak soykırım olmadığını savundu. RS hükümeti, Birleşmiş Milletler Genel Kurulu'nda görüşülecek olan Srebrenitsa Soykırımı Anma Günü karar taslağına tepki olarak bu gösteriyi düzenledi.

  • Kastamonu Belediye Başkanı Hasan Baltacı'nın başkan yardımcıları belli oldu
    22:52 Kastamonu Belediye Başkanı Hasan Baltacı'nın başkan yardımcıları belli oldu

    Kastamonu Belediye Başkanı Hasan Baltacı'nın başkan yardımcıları Belediye Meclis üyeleri Abdullah Burak Livan ve Eda Büyükdemirci olarak atanmıştır.

  • Kastamonu Belediye Başkanı Ulaşım Sorununu Çözmek İçin Toplantı Yaptı
    22:47 Kastamonu Belediye Başkanı Ulaşım Sorununu Çözmek İçin Toplantı Yaptı

    Kastamonu Belediye Başkanı Hasan Baltacı, göreve başlamasının ardından şehir içi ulaşım problemini çözmek için S.S. Kastamonu Özel Halk Otobüsü İşletmesi ile toplantı gerçekleştirdi. Ulaşım master planı, mesafeye göre ücret, sarı otobüs ve otoparklar gibi konuları bilimsel ve akılcı çözümlerle hayata geçireceklerini belirtti.


Advertisement