Bakan Soylu: Hainlik Açık Artırmaya Çıksa Demirtaş Kimseye Bırakmaz (2) - Son Dakika
Güncel

Bakan Soylu: Hainlik Açık Artırmaya Çıksa Demirtaş Kimseye Bırakmaz (2)

Bakan Soylu: Hainlik Açık Artırmaya Çıksa Demirtaş Kimseye Bırakmaz (2)

Bakan SOYLU OTEL AÇILIŞI YAPTIÇalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu, Trabzon'un Yomra İlçesi'nde hizmete giren Park Dedeman Otel'in açılışını gerçekleştirdi.

04.06.2016 14:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bakan SOYLU OTEL AÇILIŞI YAPTI

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu, Trabzon'un Yomra İlçesi'nde hizmete giren Park Dedeman Otel'in açılışını gerçekleştirdi.

Açılışta konuşan Bakan Soylu, AK Parti iktidarı ile yeni yatırımların önünün açıldığını ifade etti, " Türkiye'de, 2002 yılında müze ve ören yerleri ziyaret edenlerin sayısı 7 milyon iken bugün 28 milyona ulaştı. 2002 yılında 4 bin 344 olan belgeli acente sayısı bugün 9 bin rakamına yaklaştı. Türkiye dünya turizm örgütünün tahminlerinin üzerinde büyüyerek gelirlerini de 31 milyar dolar seviyelerine yükseltti. 65'inci hükümet olarak önümüzdeki dönemde de turizm sektörünün öncü bir sektör olmasını, dünya ölçeğinde kitle turizminin yanında bireysel turizmde de tercih edilen ülkeler arasında olmayı hedefliyoruz" dedi.

DEMİRTAŞ DELİ DANALAR GİBİ DOLAŞIYORDU

Türkiye'nin tüm engellemelere rağmen yatırımlarını hızlandırdığını ifade eden Bakan Soylu, "Selahattin Demirtaş Cenevre'deydi. Alman Parlamentosu'nun aldığı kararı, insanımızın şu gayretlerini engellemeye çalışan bir ruh haliyle deli danalar gibi koşturuyordu. Ama bunların hepsinin üzerinden geleceğiz. Türkiye böyle birçok badireler atlattı. Yarına güçlü adımlarla ilerliyoruz" diyerek açıklamasını tamamladı.

Bakan Soylu, konuşmasının ardından beraberindeki protokolle birlikte kurdele keserek Park Dedeman Otel'in açılışını yaptı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bakan Soylu: Hainlik Açık Artırmaya Çıksa Demirtaş Kimseye Bırakmaz (2) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement