Bakan Soylu : "Kendilerine Truva Atları Bulmuşlar" - Son Dakika
Güncel

Bakan Soylu : "Kendilerine Truva Atları Bulmuşlar"

Bakan Soylu : "Kendilerine Truva Atları Bulmuşlar"

31 Mart Yerel seçimleriyle ilgili Zeytinburnu'nda açıklamalarda bulunan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Kendilerine Truva atları bulmuşlar.

09.03.2019 09:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

31 Mart Yerel seçimleriyle ilgili Zeytinburnu'nda açıklamalarda bulunan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Kendilerine Truva atları bulmuşlar. İstanbul'da İmamoğlu, Ankara'da Mansur Yavaş, İzmir'de başka bir isim. Bu Truva atlarıyla beraber acaba kalelerin içerisine girip içlerinden çıkabilecek HDP ve PKK'larla birlikte başka bir fitne tohumunu ortaya koyabilir miyiz, koyamaz mıyız? Dertleri tamamen budur" dedi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Çırpıcı 1453 Sosyal Tesisleri'nde MHP Zeytinburnu İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen AK Parti Zeytinburnu Belediye Başkan adayı Ömer Arısoy ve belediye meclis üyesi adaylarının tanıtıldığı "Beka İçin Milli Karar Cumhur İçin İstikrar" programına katıldı.

Bakan Soylu, "Önümüzde büyük bir seçim var. Bize diyorlar ki 'Niçin beka seçimi diyorsunuz?' Çok net ve çok açık bir şekilde, bu seçim bir beka seçimidir. Bu seçim ne 2014'tür ne de 2009'dur. Biz Milliyetçi Hareket Partisi ile bir araya gelip bundan önceki yerel seçimlerde 'Gelin birlikte bir ittifak kuralım' demedik. İhtiyaç da duymadık belki ama bugün diyoruz. Biz o gün 'beka' demedik hep birlikte ama bugün 'beka' diyoruz. Bunun bir sebebi var" diye konuştu.

"Bugün bir farklı tezgah izliyorlar"

İçişleri Bakanı Soylu, "Biz bu millete ne anlatacağız? 7-8 yıldır bu ülkeyi patinaj yaptırmak isteyenlere karşı biz bu ülkede ne anlatacağız? Bugün karşımızdaki cephede CHP, İYİ Parti, Saadet, artı PKK, artı FETÖ. Bunlar bugün mü bir araya geldiler? Gezi olaylarını kim çıkardı? 17-25 Aralık darbesini kim yaptı? 6-7 Ekim olaylarını kim ortaya koydu? 15 Temmuz darbesinin arkasında kim vardı? Irak'ın kuzeyinde kurulacak bir devlet, ardından Afrin'de onun arkasına çekilecek bir hat ve Türkiye'yi sınırlandıracak anlayışın arkasında kim vardı? Kim vardıysa işin içindekilerle, akıl hocalarının tamamı, bugün karşımızdaki şer ittifakında karşımıza gelmişlerdir. Bu kadar açık ve net. Bugün bir farklı tezgah izliyorlar. CHP'nin 2014 seçimlerinde çarşaflı kadınlarla oy avcılığı yaptığı günleri hatırlıyor musunuz? Sanki onların bir parçasıymış gibi çarşaflı kadınlara rozet taktırıp tamamen istismar edip oy avcılığı yapma konusunda bir iddia ortaya koyuyorlardı" dedi.

"Kendilerine Truva atları bulmuşlar"

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Şimdi daha tehlikeli bir şeyi yapıyorlar. Kendilerine truva atları bulmuşlar. İstanbul'da İmamoğlu, Ankara'da Mansur Yavaş, İzmir'de başka bir isim. Truva atları bulmuşlar, bu truva atlarıyla beraber acaba kalelerin içerisine girip içlerinden çıkabilecek HDP ve PKK'larla birlikte başka bir fitne tohumu ortaya koyabilir miyiz, koyamaz mıyız? Dertleri tamamen budur. O zaman biz niye Doğu ve Güney Doğu'da 94 tane belediyeyi bir sabah 08.00 operasyonuyla beraber görevden aldık? Niye terörün şah damarını kestik? Niye finans damarını kestik? Niye beşeri unsur damarını kestik? Biz ne anlatacağız bu insanlara? İyi ya Kılıçdaroğlu alacak Doğu ve Güneydoğu'da bizim tasfiye ettiğimiz bir süreci büyük şehirlerde canlandıracak. Bizim tespit ettiğimiz 299 tane HDP'li ve PKK iltisaklı bugün karşımızdaki şer cephesinin il genel meclis ve belediye meclisi listelerindedir. Birbiriyle kol kola girdiklerini bir kenara bırakın. Bir tehlike bekliyor Türkiye'yi" diye konuştu.

"Ömer Bey iyi bir insandır, yıllardan beri çizgisini değiştirmemiştir"

Bakan Soylu, "Burada belediye meclis üyesi adaylarımızı tebrik ediyorum, kutluyorum. Geçen geldiğimde de aynı birliktelik aynı heyecan vardı. Ömer Başkan'a borcum vardı. Onu ödemeye çalışıyorum. Benim çok eski arkadaşımdır. Kendisine söyledim. İstanbul'da fırsat buldukça akşam da gündüz de ne zaman olursa geleceğim. Ömer Bey iyi bir insandır. Yıllardan beri çizgisini değiştirmemiştir. Kendine ait özellikleri vardır. O özellikleriyle beraber bugüne kadar Allah'a çok şükürler olsun, geldiği yer neresi olursa olsun belediye başkan yardımcılığı, bakan yardımcılığı hangi nokta olursa olsun kelimenin tam anlamıyla su kaynatmamıştır" şeklinde konuştu.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Zeytinburnu Kültür ve Sanat Merkezi'nde Zeytinburnu'nda yaşayan Rumelililerle buluştu. Konuşmasında, 3 ayların başlangıcı Regaip Kandili'ni tebrikte bulunan Bakan Soylu, kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutladı.

"Beka için Milli Karar Cumhur için İstikrar" programında konuşan AK Parti Belediye Başkan adayı Ömer Arısoy, "Bütün bilgimizi, birikimimizi, tecrübemizi, bütün enerjimizi, evimiz, memleketimiz Zeytinburnu için harcamaya hazırım. Bundan hiç kuşkunuz olmasın. Bizim ile ilgili her tür kefalette bulunabilirsiniz. Bütün mesaimiz, enerjimiz burada bize destek verenlerin yüzünü ağartmak için olacaktır. Allah bizi size mahcup etmesin" dedi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Bakan Soylu : 'Kendilerine Truva Atları Bulmuşlar' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Milli İrade Platformu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı destekleyeceğini açıkladı
    15:58 Milli İrade Platformu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı destekleyeceğini açıkladı

    Afyonkarahisar'da Milli İrade Platformu Başkanı Ali Zengin, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimi'nde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve yol arkadaşlarını destekleyeceklerini açıkladı. Zengin, ülkenin istikrarlı bir şekilde yönetildiğini ve büyüdüğünü belirterek, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın liderliğini güçlü ve kararlı bir şekilde destekleyeceklerini ifade etti.

  • Didim'de Uyuşturucu Satıcısı Yakalandı
    15:57 Didim'de Uyuşturucu Satıcısı Yakalandı

    Aydın'ın Didim ilçesinde polis ekipleri tarafından gerçekleştirilen çalışmalar sonucunda uyuşturucu madde satışı yaptığı tespit edilen şüpheli kıskıvrak yakalandı. Şüphelinin üzerinde ve ikametinde yapılan aramalarda ise büyük miktarda uyuşturucu madde ile suçtan elde edildiği değerlendirilen para ele geçirildi. Şüpheli, adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.

  • Hatay'da Vali Mustafa Masatlı Başkanlığında Seçim Güvenliği Toplantısı Gerçekleştirildi
    15:57 Hatay'da Vali Mustafa Masatlı Başkanlığında Seçim Güvenliği Toplantısı Gerçekleştirildi

    Hatay'da Vali Mustafa Masatlı başkanlığında gerçekleştirilen seçim güvenliği toplantısında, güvenlik, seçim süreci ve oyların sayımı konularında alınacak tedbirler ele alındı. Toplantıda, il genelinde asayiş, güvenlik ve diğer alanlarda alınan önlemler ve atılması gereken adımlar görüşüldü.

  • 2030 yılında Türkiye su fakiri ülkeler arasında yer alacak
    15:57 2030 yılında Türkiye su fakiri ülkeler arasında yer alacak

    Tarım ve Orman Bakanlığı Su Yönetimi Genel Müdür Yardımcısı Satuk Buğra Fındık, yapılan çalışmalara göre Türkiye'nin 2030 yılından sonra su fakiri olan ülkeler arasında yer alabileceğini belirtti. Fındık, su kaynaklarının azalacağı, yağışların azalıp sıcaklıkların artmasıyla su stresi yaşayan bir ülke haline gelebileceğimizi ifade etti. Bu nedenle su verimliliği seferberliği başlatıldığını ve 114 eylem belirlendiğini söyledi.

  • Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, Eyüp Peygamber Camisinde düzenlenen iftar programına katıldı
    15:55 Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, Eyüp Peygamber Camisinde düzenlenen iftar programına katıldı

    Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, il genelinde düzenlenen iftar programlarına devam ediyor. Vali Şıldak, Eyüp Peygamber Camisinde düzenlenen iftar programına katılarak vatandaşların Ramazan ayını tebrik etti.

  • Diyarbakır Valisi Ali İhsan Su Başkanlığında Seçim Koordinasyonu ve Güvenliği Toplantısı Düzenlendi
    15:55 Diyarbakır Valisi Ali İhsan Su Başkanlığında Seçim Koordinasyonu ve Güvenliği Toplantısı Düzenlendi

    31 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirilecek olan Mahalli İdareler Genel Seçimlerine ilişkin alınan tedbirleri gözden geçirmek üzere Diyarbakır Valisi Ali İhsan Su başkanlığında Seçim Koordinasyonu ve Güvenliği Toplantısı düzenlendi. Toplantıda seçim sürecinin kentte huzur ve güven ortamı içerisinde tamamlanması için alınması gereken tedbirler ele alındı.

  • Brezilya, Fransa ile ortaklaşa inşa ettiği üçüncü denizaltıyı denize indirdi
    15:54 Brezilya, Fransa ile ortaklaşa inşa ettiği üçüncü denizaltıyı denize indirdi

    Brezilya, Denizaltı Geliştirme Programı (ProSub) kapsamında Fransa ile ortaklaşa inşa ettiği üçüncü denizaltı olan Tonelero'yu denize indirdi. Brezilya Devlet Başkanı Lula da Silva ve Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, denize indirme törenine katıldı. ProSub, Brezilya'nın en büyük ve en önemli uluslararası savunma işbirliği projesidir.

  • Özgür Özel:
    15:54 Özgür Özel: "Yerlikaya, Soylu Gibi Makamın Ağırlığını Taşıyamayacak İşler Yapmıyordu. Bu Yaptıkları O İmajına Çok Ters"

    CHP Genel Başkanı Özgür Özel, “Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin en müstesna, en mahrem kurumunun yıllarca başında olmuş kişi gidiyor, uzman doktor Halil Nacar'a destek istiyor. Devlete yazık, kuruma yazık. Siyaseti bu hale getirmemek lazım. Adaya, hatta Ömer Çelik'e de yazık. Sen partinin sözcüsü olacaksın, ilin yıllarca milletvekilliğini yapmış olacaksın, ilinde bir tane belediye başkan adayın var. Ona sen yetemeyeceksin de Hakan Fidan'ı getireceksin. Süleyman Soylu son derece partizan, sürekli polemiklere giren bir kişiydi ve bu çok ayıplanacak bir durumdu. Onun yerine Ali Yerlikaya gelmiş, farklı bir profil çizmişti. Elbette AK Parti'liydi. Elbette birçok yaptığını eleştirdim ama Soylu gibi o makamın ağırlığını taşıyamayacak işler yapmıyordu. Bu yaptıkları, o imajına çok ters.” dedi.

  • Manavgat'ta turist akını Perşembe Pazarı esnafını sevindirdi
    15:53 Manavgat'ta turist akını Perşembe Pazarı esnafını sevindirdi

    Antalya'nın Manavgat ilçesinde bulunan tatil bölgelerinden şehir merkezine akın eden turistler, Perşembe Pazarı esnafının yüzünü güldürdü. Sezon başlamadan yaşanan turist hareketliliği sezonun iyi geçeceğinin göstergesi olarak değerlendiriliyor.

  • İskilip Ziraat Odası Başkanı Üreticileri Hastalıklara Karşı Uyardı
    15:53 İskilip Ziraat Odası Başkanı Üreticileri Hastalıklara Karşı Uyardı

    İskilip Ziraat Odası Başkanı Adem Efe, ilçedeki üreticileri çeşitli hastalıklara karşı tedbir almaları konusunda uyardı. Efe, kök boğaz hastalıkları, pas ve septoria hastalıkları ile böcek, yaprak biti zararı ve fare tespit edildiğini belirtti. Verim kaybı ve arazi bozulması riskine dikkat çeken Efe, çiftçilere arazilerini kontrol etmeleri ve hızla uygulama yapmaları çağrısında bulundu.

  • Murat Kurum: İstanbullular 31 Mart'ta gereken cevabı verecek
    15:53 Murat Kurum: İstanbullular 31 Mart'ta gereken cevabı verecek

    Cumhur İttifakı'nın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum, İstanbulluların 31 Mart'ta gereken cevabı vereceğini söyledi. Kurum, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun villasına ilişkin sorulara cevap verirken, dürüstlük ve adalet vurgusu yaptı. Ayrıca, terörün kırmızı çizgi olduğunu belirten Kurum, İstanbul'un tüm etnik kökenlerine ve inançlarına hizmet edeceklerini ifade etti.

  • Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Bektaş-ı Veli Cem Evi'ni Ziyaret Etti
    15:51 Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Bektaş-ı Veli Cem Evi'ni Ziyaret Etti

    Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kayseri Hacı Bektaş-ı Veli Cem Evi'ni ziyaret ederek, birliğin, beraberliğin ve dayanışmanın en güzel örneklerini sergilemeye devam ediyor.


Advertisement