Bakan Suat Kılıç, Avrupa Şampiyonu Sultanları Kabul Etti - Son Dakika
Güncel

Bakan Suat Kılıç, Avrupa Şampiyonu Sultanları Kabul Etti

Bakan Suat Kılıç, Avrupa Şampiyonu Sultanları Kabul Etti

Gençlik ve spor Bakanlığında gerçekleştirilen kabulde TVF Başkanı Erol Ünal Karabıyık, Genç Kızlar Milli Voleybol Takımı oyuncuları ve antrenörleri katıldı.

29.08.2012 14:52  Güncelleme: 15:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gençlik ve spor Bakanlığında gerçekleştirilen kabulde Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) Başkanı Erol Ünal Karabıyık, Genç Kızlar Milli Voleybol Takımı oyuncuları ve antrenörleri katıldı.

Kılıç, kabulün basına açık bölümünde yaptığı açıklamada, Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Erol Ünal Karabayık'ın şahsında Genç Kızlar Milli Voleybol Takımı oyuncularını ve teknik heyetini kutladığını belirtti.

Geçen yıl, aynı ekibin yıldız kızlar kategorisinde Ankara'da oynanan maçta Çin'i mağlup ederek dünya şampiyonu olduğunu belirten Bakan Kılıç, "İstikrarlı başarı bu olsa gerek. Aynı takımdan çok sayıda oyuncunun devamıyla da bu yıl Genç Kızlar Avrupa Voleybol Şampiyonası finalinde 3-0 lık net bir skorla Avrupa Şampiyonu oldular. Ağzımdan dökülen cümleler yüreğimin sesidir. Özellikle genç sporcularımızın hissiyatımı bu şekilde algılamalarını rica ediyorum" dedi.Bu sizin şuana kadar ortaya koyduğunuz istikrarlı sportif tablonun en büyük ödülü olacak. Ne Dünya Kupası, ne de Avrupa Kupası... Hepsinin ötesinde olimpiyatlara katılma hakkı kazanan takımın içinde yer almanız olacak. Bunu yapabileceğinize yürekten inanıyorum. 4 yıl sonrasını bugünden görür gibiyim. İnşallah Brezilya'da tribünlerde sizin sağdaki coşkunuzu hangi konumda o gün bulunuyor olursak olalım, paylaşmak üzere orada olmanın sözünü ben bugünden sizlere veriyorum."

Öte yandan Bakan Suat Kılıç, kabul sonrası heyetin tamamına cep telefonu hediye etti.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bakan Suat Kılıç, Avrupa Şampiyonu Sultanları Kabul Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement