Bakan Suat Kılıç Milli Sporcuları Dinledi - Son Dakika
Güncel

Bakan Suat Kılıç Milli Sporcuları Dinledi

Bakan Suat Kılıç Milli Sporcuları Dinledi

17 Sporcunun katıldığı toplantıda 2012 Londra Olimpiyat Oyunları Değerlendirme Toplantısı'na katılan Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, her kesimden yetkilileri dinleyerek bir eylem planı oluşturacaklarını söyledi.

29.08.2012 15:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

17 Sporcunun katıldığı toplantıda 2012 Londra Olimpiyat Oyunları Değerlendirme Toplantısı'na katılan Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, her kesimden yetkilileri dinleyerek bir eylem planı oluşturacaklarını söyledi.

Kılıç, "Önemli olan olimpiyatlara katılan sporcu sayısını en yüksek düzeyde olmasıdır. Katılım sayısı arttıkca madalya sayısı da artacagını belirterek, Herkesin söylediklerine kulak vereceğiz" dedi.

Tüm Milli sporcuların olimpiyatlarda herkes için mücadele verdiğini belirterek, "Bu kapsamda eksiklikler olmuş olabilir. Gençlik ve Spor Bakanlığı olarak bu problemleri çözmeyi hedefliyoruz. Daha önce federasyon başkanlarını dinledik. Antrenörlerlede bugün birlikte olacağız. Medyayı ve üniversite hocalarını dinleyeceğiz" diye konuştu.

Herkesi dinlemelerinin ardından bir eylem planı oluşturacaklarını vurgulayan Bakan Suat Kılıç, "Eylem planı ile sorunları çözerek yolumuza devam edeceğiz. Samimi olarak fikirlerinizi bizimle paylaşmanız doğru adımlar atmamızı sağlayacak" diyerek sözlerini bağladı.

Toplantıya çağrılan sporculardan atletizmde Burcu Ayhan, Nevin Yanıt, Gamze Bulut, Aslı Çakır Alptekin, basketbolda Nevriye Yılmaz, boksta Onur Şipal, Ferhat Pehlivan, Fatih Keleş, Adem Kılıçcı, güreşte Cenk İldem, Nazmi Avluca, Rıza Kayaalp, halterde Mete Binay, tekvandoda Servet Tazegül ve Nur Tatar, voleybolda Esra Gümüş, yüzmede Derya Büyükuncu oturumda yer aldılar.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bakan Suat Kılıç Milli Sporcuları Dinledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement