Bakan Tüfenkci, Kütüphane Açılışına Katıldı - Son Dakika
Yerel

Bakan Tüfenkci, Kütüphane Açılışına Katıldı

Bakan Tüfenkci, Kütüphane Açılışına Katıldı

Bir dizi ziyaretler için Malatya’ya gelen Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, Niyazi Mısri Sosyal Bilimler Lisesi Z Kütüphanesinin açılışını gerçekleştirdi.

11.03.2016 16:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bir dizi ziyaretler için Malatya'ya gelen Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, Niyazi Mısri Sosyal Bilimler Lisesi Z Kütüphanesinin açılışını gerçekleştirdi.

Niyazi Mısri Sosyal Bilimler Lisesi Z Kütüphanesinin açılışına Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci'nin yanı sıra Malatya Valisi Süleyman Kamçı, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, AK Parti İl Başkanı Hakan Kahtalı ve çok sayıda daire müdürü ile öğrenci katıldı. Açılışta konuşan ve eğitimin önemine değinen Tüfenkci, pazar günü gerçekleşecek olan YGS sınavı için öğrencilere başarılar diledi. Tüfenkci, "Sınavda başarılı olacağınıza canı gönülden inanıyorum. Sizler buraya girerken seçilerek girdiğiniz ve bugüne kadar aldığınız eğitimlerle sınavınız da başarılı geçeceğini düşünüyorum. Cenabı Allah, yar ve yardımcınız olsun. İnşallah bütün Malatyalı öğrencilerimiz, bu sınavda başarılı sonuçlar alırlar ve ilimizin başarı sırasını yukarılara taşırlar. Sosyal medyanın çok yaygın olduğunu günümüzde çağdaş kütüphanecilik sistemini uydurarak online haline getirdik. Sadece biraz önce müdür beyin söylediği gibi 2 bin kitapla değil online kütüphane ile yüz binlerce kitaba ulaşacağınız bir ortam oluşturduk. Burada göstereceğiniz gayretli çalışma, Türkiye'nin geleceği ile ilgili bizim taşıyacağımız umutları daha yukarılara çıkaracak. Malatya okullaşma oranı, öğretmen kadrosu ile şanslı illerimiz arasında" diye konuştu. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bakan Tüfenkci, Kütüphane Açılışına Katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement