Bakan Yardımcısı Tüfekci'den Kulu'ya Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Bakan Yardımcısı Tüfekci'den Kulu'ya Ziyaret

Bakan Yardımcısı Tüfekci\'den Kulu\'ya Ziyaret

Orman ve Su İşleri Bakan Yardımcısı Harun Tüfekci ve AK Parti Konya Milletvekili Abdullah Ağralı Konya’nın Kulu ilçesine bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

09.03.2017 16:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Orman ve Su İşleri Bakan Yardımcısı Harun Tüfekci ve AK Parti Konya Milletvekili Abdullah Ağralı Konya'nın Kulu ilçesine bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

Orman ve Su İşleri Bakan Yardımcısı Harun Tüfekci beraberindeki AK Parti Konya Milletvekili Abdullah Ağralı, Eski Tarım Bakanı Sami Güçlü, Kulu Kaymakamı Mehmet Uğur, Konya Orman Bölge Müdürü Bekir Karacabey, AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Talayhan ile birlikte Kulu Belediye Başkanı Ahmet Yıldız'ı makamında ziyaret etti.

Bakan Yardımcısı Tüfekci, ormanlık ve fidanlık alanlar hakkında yer gösterilmesi sonrası her yıl İlkbahar ve Sonbahar aylarında ilçeye çeşitli türlerde fidan gönderileceğini söyleyerek, bu konuda Konya Orman Bölge Müdürü Bekir Karacabey'e talimat verdi.

Kulu'nun içme suyu konusuna da değinen Tüfekci, başta Kulu olmak üzere Cihanbeyli ve Altınekin güzergahına içme suyu projeleri konusunda girişimlerin devam ettiğini ve öncelikle içme suyuna önem verileceğini kaydetti. Bakan Yardımcısı Tüfekci ve beraberindekiler belediye ziyaretinin ardından Merkez Camisinde 3 vatandaşın cenazesine katıldı. Heyet ardından belediye binası önüne kamyonla getirilen çeşitli fidanları vatandaşlara dağıttıktan sonra fidan dikimi gerçekleştirdi. - KONYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bakan Yardımcısı Tüfekci'den Kulu'ya Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement