Bakan Yardımcısı Tüfekci Doğaya Keklik Salımı Törenine Katıldı - Son Dakika
Güncel

Bakan Yardımcısı Tüfekci Doğaya Keklik Salımı Törenine Katıldı

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Çankırı Belediyesini ziyaret Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç'in bilgi vermesi Orman ve Su İşleri Bakanlığı Çankırı Fidanlığında iyileştirilen yaralı şahinin doğala salınması Keklik salım töreni Orman ve Su İşleri Bakan Yardımcısı Tüfekci doğaya keklik salımı törenine katıldı Orman ve Su İşleri Bakan Yardımcısı Harun Tüfekci, Çankırı Şube Müdürlüğünde yetiştirilen kekliklerle tedavisi gerçekleştirilen şahini doğaya bıraktı.

26.03.2016 20:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Çankırı Belediyesini ziyaret

Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç'in bilgi vermesi

Orman ve Su İşleri Bakanlığı Çankırı Fidanlığında iyileştirilen yaralı şahinin doğala salınması

Keklik salım töreni

Orman ve Su İşleri Bakan Yardımcısı Tüfekci doğaya keklik salımı törenine katıldı

Orman ve Su İşleri Bakan Yardımcısı Harun Tüfekci, Çankırı Şube Müdürlüğünde yetiştirilen kekliklerle tedavisi gerçekleştirilen şahini doğaya bıraktı.

Çankırı Belediyesi ve AK Parti İl Başkanlığını ziyaret ettikten sonra Orman ve Su İşleri Bakanlığı Çankırı Fidanlığına giden Tüfekci'ye Vali Vahdettin Özcan, AK Parti Çankırı Milletvekilleri Hüseyin Filiz ve Muhammet Emin Akbaşoğlu, Belediye Başkanı İrfan Dinç ile kurum müdürleri eşlik etti.

Yetiştirilen fidanlar hakkında bilgi alan Tüfekci, daha sonra 1,5 ay önce Kızılırmak ilçesinde yaralı olarak bulunan ve tedavisi Orman ve Su İşleri Bakanlığı Çankırı Şube Müdürlüğü görevlilerince yapılan şahini doğaya saldı.

Buradan Fidanlık Mesire Alanı'na geçen Tüfekci, Orman ve Su İşleri Bakanlığı Çankırı Şube Müdürlüğü demonstrasyon alanında yetiştirilen keklikleri, doğaya bıraktı.

Bakan Yardımcısı Tüfekci Doğaya Keklik Salımı Törenine Katıldı
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Bakan Yardımcısı Tüfekci Doğaya Keklik Salımı Törenine Katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement