Bakan Yardımcısı Yüksel Coşkunyürek Kilis'te - Son Dakika
Genel

Bakan Yardımcısı Yüksel Coşkunyürek Kilis'te

Bakan Yardımcısı Yüksel Coşkunyürek Kilis'teKİLİS - Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakan Yardımcısı Yüksel Coşkunyürek, Nurdağı-Musabeyli-Kilis karayolunun bu ay içerisinde ihalesinin yapılacağını söyledi.

13.04.2017 13:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bakan Yardımcısı Yüksel Coşkunyürek Kilis'te

KİLİS - Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakan Yardımcısı Yüksel Coşkunyürek, Nurdağı-Musabeyli-Kilis karayolunun bu ay içerisinde ihalesinin yapılacağını söyledi.

Bir dizi programa katılmak üzere Kilis'e gelen Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakan Yardımcısı Yüksel Coşkunyürek, Kilis Belediye Başkanı Hasan Kara'yı belediye konukevinde ziyaret etti.

Bakan Yardımcısı Yüksel Coşkunyürek, yaptığı açıklamada, Kilis'teki çalışmaların hızlı bir şekilde sürdüğünü ifade ederek, "yaklaşık 150 kilometrelik yol ağımız var, karayolları olarak, karayolları ağımızın tamamında., bakım, onarım, asfaltlama çalışmaları şekilde devam ediyor. Tabii ki Kilis'in sayın Başkanımızın burada mitingde söz verdiği, Nurdağı- Musabeyli-Kilis arasındaki yolumuzun inşallah bu ay içerisinde ihalesini yapıyoruz. Onun müjdesini bütün Kilisli hemşehrilerime vermiş olalım, böylece yolumuz, yaklaşık 44 kilometre yakın yol kısalacak. Kilisimize böyle bir hizmeti kazandırmış olacağız. Hassa tünelleri ve diğer tünellerdeki etüt proje çalışmaları, hızlı bir şekilde devam ediyor" dedi.

Coşkunyürek, Kilis'in ensar görevini yerine getiren bir il olduğunu hatırlatarak, "Başta belediye başkanımız olmak üzere tüm Kilislilere, müteşekkiriz, şükrün borçluyuz. Büyük bir ev sahipliği yapıyorlar, Suriyeli kardeşlerimize, Kilis için ne yapsak, azdır. Belediyemiz tarafından bize getirilen her türlü talebe, cevap vermek için elimizden geleni şu ana kadar yaptık. Bundan sonrada yapmaya devam edeceğiz" diye konuştu.

Kilis Belediye Başkanı Hasan Kara, Bakan Yardımcısı Yüksel Coşkunyürek'e hediye takdim etti. Bakan Yardımcısı Yüksel Coşkunyürek'in programına AK Parti Kilis Milletvekilleri Mustafa Hilmi Dülger, Reşit Polat, AK Parti Kilis İl Başkanı İzzet Toprak, İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Metin Karakuş eşlik etti.

Bakan Yardımcısı Yüksel Coşkunyürek Kilis\'te
Kaynak: İHA

Son Dakika Genel Bakan Yardımcısı Yüksel Coşkunyürek Kilis'te - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement