Bakan Yıldız: Mazlumların Eli, Kolu, Dili Olacağız(3) - Son Dakika
Politika

Bakan Yıldız: Mazlumların Eli, Kolu, Dili Olacağız(3)

Bakan Yıldız: Mazlumların Eli, Kolu, Dili Olacağız(3)

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Kayseri'de AK Parti İl Danışma Meclisi toplantısı sonrası, doğum yeri Boğazlıyan ilçesi Devecipınar Beldesi'nde Türkmen Pilav şenliğine katıldı.

25.08.2013 16:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Doğduğu BELDEYİ ZİYARET

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Kayseri'de AK Parti İl Danışma Meclisi toplantısı sonrası, doğum yeri Boğazlıyan ilçesi Devecipınar Beldesi'nde Türkmen Pilav şenliğine katıldı. Belde girişinde hemşehrileri tarafından çoşkulu şekilde alkışlarla karşılanan bakan Yıldız, belediye parkındaki protokol çadırında, hemşehrileri ile tek tek el sıkışarak hasret giderdi. Daha sonra hemşehrilerine hitap eden Bakan Yıldız şunları söyledi:

"Öncelikle bu doğduğum toprakta Devecipınar'da bulunmaktan duyduğum mutluluğu belirtmeliyim. Bütün hemşehrilerimle birlikte olmak, gurbetçi kardeşlerimle bir arada olup, doğduğu topraklarla ödeşenlerdenim. Burada Kerpiç bir evde doğdum. Geçmişimle kopmadan, Ankara'da görev yapıyoruz. Çünki bizler geçmişimizle barışık, çocuklarımıza iyi bir gelecek bırakmak istiyoruz. Hem buraya, Kayseri'ye ve ülkeme olan borcumuzu ödemek için, özel hayatımız olmaksızın devam ediyoruz. Bu pilav günü bir vesile. Bir araya gelmek için önemli bir etkinlik. Allah can sağlığı verdikçe bu törenlere hep katılacağız. Hep beraber ve biz olacağız. Türkiye'de bir disiplin altında ülkemizi geliştirmeye çalışıyoruz. İnsanımıza hizmet edeceğiz."

Bakan Yıldız, daha sonra Belediye parkında etli ipilav yiyip, doğduğu evi ziyaret etti.

Kaynak: DHA

Son Dakika Politika Bakan Yıldız: Mazlumların Eli, Kolu, Dili Olacağız(3) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement