Bakan Yılmaz: "En Büyük Sermayemiz Genç Nesillerimiz ve Çocuklarımızdır" - Son Dakika
Güncel

Bakan Yılmaz: "En Büyük Sermayemiz Genç Nesillerimiz ve Çocuklarımızdır"

Bakan Yılmaz: "En Büyük Sermayemiz Genç Nesillerimiz ve Çocuklarımızdır"

Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, Malatya’da bir okulun açılış törenine katıldı.

22.03.2014 16:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, Malatya'da bir okulun açılış törenine katıldı.

Çınar Koleji açılışına katılan Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, öğrencileri sınıfta ziyarette yaptığı konuşmada, "Gelişmiş bir ülke olacaksak, bunu sizler yapacaksınız. Bugünkü dünyada bilgili, donanımlı insan en büyük sermayesi olan insandır. Bilgili insan en büyük güçtür. Ne kadar bilgi donanım sağlayabilirsek, ekip çalışması ne kadar gelişirse ülkemiz de o kadar güçlenecektir, inşallah" ifadelerini kullandı.

Açılış kurdelesi kesilmesinden sonra salonda düzenlenen törende yaptığı konuşmada da, eğitimine önemini anlatan ve AK Parti iktidarlarının eğitimle ilgili yaptıklarını dile getiren Bakan Yılmaz, nitelikli insan yetiştirilmesinin önemini anlattı.

Yılmaz, "En büyük sermayemiz genç nesillerimiz ve çocuklarımızdır. Onları ne kadar çok donatırsak, ülkemizi önce 2023'e, sonra 2053'e ve sonra da 2071'e taşımış olacağız" dedi.

Çınar Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Enver Aydın Acar ise, "Bizler eğitimin sadece sınav başarısı olmadığına inanan bir eğitim kurumuyuz. Onlarca sınav başarısı elde etmiş ve Türkiye birincilikleri kazanan kurum olarak çocuklarımızın donanımlı olarak yetişmeleri için çaba gösteriyoruz" diye konuştu.

Bakan Yılmaz, okulun drama atölyeleri, yaşam beceri merkezlerini de gezerek, öğrencilerin yaptıklarını inceledi. Bakan Yılmaz'ın, domino sistemi yıkılırken oldukça heyecanlandığı görüldü.

Bakan Yılmaz'a çeşitli hediyelerin de verildiği açılışa; AK Parti Malatya milletvekilleri Öznur Çalık, Mücahit Fındıklı ve Mustafa Şahin, AK Parti İl Başkanı Bülent Tüfenkçi ve partililer, mesleki teşekkül, oda, dernek, sendika ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri, bazı daire müdürleri, bazı belediye başkan adayları ve eğitim camiası katıldı. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Bakan Yılmaz: 'En Büyük Sermayemiz Genç Nesillerimiz ve Çocuklarımızdır' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement