Bakan Yılmaz, Eski Ballıca Belediye Başkanı Çakır'ın Cenaze Törenine Katıldı - Son Dakika
Güncel

Bakan Yılmaz, Eski Ballıca Belediye Başkanı Çakır'ın Cenaze Törenine Katıldı

Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, dün vefat eden Of ilçesine bağlı eski Ballıca Belde Belediyesi Başkanı Hasan Çakır'ın (94) cenaze törenine katıldı.

17.05.2018 20:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, dün vefat eden Of ilçesine bağlı eski Ballıca Belde Belediyesi Başkanı Hasan Çakır'ın (94) cenaze törenine katıldı.

Çakır için Of ilçesinin Sulaklı Mahallesi'ndeki Çarşıbaşı Büyük Camisi'nde düzenlenen törene, ailesinin yanı sıra Bakan Yılmaz, Trabzon Valisi Yücel Yavuz, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, AK Parti İl Başkanı Haydar Revi ve vatandaşlar katıldı.

Yılmaz, Çakır'ın oğulları Salih Zeki, Necati, Remzi ve Seyfettin Çakır ile diğer aile üyelerine taziyelerini iletti.

Çakır'ın cenazesi, ikindi vakti kılınan cenaze namazının ardından ilçeye bağlı Yıldızlı Mahallesi'ndeki aile kabristanlığında defnedildi.

Bakan Yılmaz, Eski Ballıca Belediye Başkanı Çakır\'ın Cenaze Törenine Katıldı
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Bakan Yılmaz, Eski Ballıca Belediye Başkanı Çakır'ın Cenaze Törenine Katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Çin Sanayi Şirketleri Kar Artışıyla İş Olanaklarına İyimser Bakıyor
    15:08 Çin Sanayi Şirketleri Kar Artışıyla İş Olanaklarına İyimser Bakıyor

    Çin'in önde gelen sanayi şirketleri, karlarındaki daimi artış sayesinde iş olanakları konusunda iyimserliğini koruyor. İmalat sektöründeki özel yatırımların bu yılın ilk çeyreğinde yüzde 11,9 arttığı belirtilirken, şirketlerin yüzde 76'sının sanayi üretimlerinin bu yılın ikinci çeyreğinde büyümesini ya da sabit kalmasını beklediği ifade edildi. Büyük sanayi işletmelerinin sayısının da arttığı ve karlarının yükseldiği açıklandı.

  • Denizli'de Sürücüsünün Çalıştırdığı Araç Alevlere Teslim Oldu
    15:07 Denizli'de Sürücüsünün Çalıştırdığı Araç Alevlere Teslim Oldu

    Denizli'nin Çameli ilçesinde bir sürücünün otomobili çalıştırdıktan sonra aniden alevler yükseldi. İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangını kontrol altına aldı. Araç kullanılamaz hale geldi ve yangınla ilgili soruşturma başlatıldı.

  • Diyarbakır'da hafif ticari araç şarampole devrildi: 4'ü çocuk 9 yaralı
    15:04 Diyarbakır'da hafif ticari araç şarampole devrildi: 4'ü çocuk 9 yaralı

    Diyarbakır'ın Sur ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, Ahmet Z. yönetimindeki hafif ticari araç şarampole devrildi. Kazada sürücü ve araçta bulunan 4'ü çocuk 8 kişi yaralandı. Yaralılar, sağlık ekiplerince hastanelere kaldırıldı. Araçtakilerin Dicle ilçesine düğüne gitmek üzere yola çıktıkları belirtildi.

  • Fethiye'deki otel inşaatında çıkan yangın söndürüldü
    15:03 Fethiye'deki otel inşaatında çıkan yangın söndürüldü

    Muğla'nın Fethiye ilçesinde bir otel inşaatının yanında bulunan konteynırlarda çıkan yangın, itfaiyenin 2 saatlik müdahalesiyle söndürüldü. Yangın sırasında içeride kimsenin bulunmaması sevindirici bir durumken, işçiler güvenli bölgelere sevk edildi.

  • Yılport Samsunspor, Adana Demirspor maçını kazanmak istiyor
    15:03 Yılport Samsunspor, Adana Demirspor maçını kazanmak istiyor

    Trendyol Süper Lig ekiplerinden Yılport Samsunspor, 20 Nisan Cumartesi günü sahasında Yukatel Adana Demirspor ile yapacağı maçı kazanmak istiyor. Teknik direktör Markus Gisdol, Adana Demirspor'un güçlü bir rakip olduğunu belirterek, takımın maçı kazanmak için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi. Gisdol, ayrıca takımın geldiği durumun iyi olduğunu ve sezon sonuna kadar ligi en iyi yerde bitirmek istediklerini vurguladı.

  • Market alevlere teslim oldu: Söndürme çalışmaları sürüyor
    14:57 Market alevlere teslim oldu: Söndürme çalışmaları sürüyor

    Kocaeli'nin İzmit ilçesinde bir markette başlayan ve hızla büyüyen yangına itfaiye ekipleri müdahale ediyor. Yangın kontrol altına alınmaya çalışılıyor.


Advertisement