Baker Tilly Güreli Takımı Yarışlarda 4 Madalyanın Sahibi Oldu - Son Dakika
Güncel

Baker Tilly Güreli Takımı Yarışlarda 4 Madalyanın Sahibi Oldu

Baker Tilly Güreli Takımı Yarışlarda 4 Madalyanın Sahibi Oldu

Baker Tilly Güreli Yeminli Mali Müşavirlik ve Bağımsız Denetim Hizmetleri A.Ş., İstanbul Corporate Games Yarışlarında 4 madalyanın sahibi oldu.

07.10.2013 09:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Baker Tilly Güreli Yeminli Mali Müşavirlik ve Bağımsız Denetim Hizmetleri A.Ş., Dragon Boat Yarışlarında şampiyon oldu. Son 3 yıldır İnsan Kaynakları Direktörü Yosun Güreli'nin liderliğinde İstanbul Corporate Games oyunlarından Dragon Boat yarışlarına katılan Baker Tilly Güreli Dragon Boat Takımı, düzenlenen müsabakalarda 4 madalya kazanarak şampiyonluğunu ilan etti.

Dragon Boat Yarışları'ndan kısa mesafe kategorisinde 200 Metre Birincilik Madalyası ve 400 Metre Birincilik madalyası alan Baker Tilly Güreli Takımı, Corporate Games Dragon Boat Spor Şampiyonluğu ve Corporate Games Division 3 Spor Şampiyonluğu kategorisindeki kupaları da kazanarak Corporate Games Dragon Boat dalındaki tüm ödülleri toplamış oldu.

Baker Tilly Güreli Dragon Boat Takımı, Türkiye'nin en büyük şirketlerinin katıldığı yarışlarda elde ettiği büyük başarı sonrasında ülkemizi İngiltere'nin Liverpool şehrinde yapılacak World Corporate Games'te de temsil etme hakkını da kazanmış oldu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Baker Tilly Güreli Takımı Yarışlarda 4 Madalyanın Sahibi Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement