Bakıma Muhtaç 980 Ailenin Evine Düzenli Olarak Hizmet Gidiyor - Son Dakika
Güncel

Bakıma Muhtaç 980 Ailenin Evine Düzenli Olarak Hizmet Gidiyor

Bakıma Muhtaç 980 Ailenin Evine Düzenli Olarak Hizmet Gidiyor

Yaptığı çalışmalarla kentteki yaşlı ve yardıma muhtaç vatandaşları yalnız bırakmayan Çankırı Belediyesi, hizmet götürdüğü yaşlılar için yemek programı düzenledi.

07.02.2018 17:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yaptığı çalışmalarla kentteki yaşlı ve yardıma muhtaç vatandaşları yalnız bırakmayan Çankırı Belediyesi, hizmet götürdüğü yaşlılar için yemek programı düzenledi. Belediye Başkanı İrfan Dinç ve eşi Zeynep Perihan Dinç, programa katılan 160 yaşlı vatandaş ile tek tek ilgilenerek isteklerini dinledi.

Yaşlılar Koordinasyon Merkezi bünyesinde oluşturduğu ekip ile günlük yaşantısını kendi başına devam ettirmekte zorlanan bakıma muhtaç yaşlıların mağduriyetine son vermeye devam eden Çankırı Belediyesi, sosyal çalışmalar kapsamında düzenlenen yemekte yaşlıları bir araya getirdi. Tanışma yemeğine katılan yaşlılar, servisler ile evlerinden alınarak Astarlızade Sabiha Anne Kadın Eğitim Kültür Merkezine getirildi.

65 yaş üzerinde kendi işini göremeyen ihtiyaç sahibi yaşlı vatandaşların evlerine giderek yaşam kalitelerini arttırmak için gerekli her türlü hizmeti verdiklerini belirten Başkan Dinç, Çankırı'da bakıma muhtaç 980 ailenin evine düzenli olarak hizmet götürdüklerini kaydetti. Yaşlıların büyük övgülerini alan Dinç, büyüklerinin tek tek elini öperek yaptıkları her işte büyüklerinden aldığı duaların himmetini gördüklerini söyledi. - ÇANKIRI

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Bakıma Muhtaç 980 Ailenin Evine Düzenli Olarak Hizmet Gidiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement