Bakımlı babaya en güzel hediye, HYMM'den… - Son Dakika
Güncel

Bakımlı babaya en güzel hediye, HYMM'den…

Tıraş jeli, tıraş losyonu, tıraş bıçakları, deodorant ve ikisi bir arada şampuandan oluşan paket, bakımlı babalar için özel bir hediye olacak

09.06.2016 10:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Amway, erkek bakım serisi HYMM ürünlerini Babalar Günü'ne özel indirimli satıyor.

Dünyanın en büyük doğrudan satış şirketi Amway'in yenilenen HYMM Erkek Bakım Serisi, Babalar Günü için hediye fırsatı sunuyor. Yeni tıraş ürünleri, deodorantı ve ikisi bir arada şampuanıyla bakımlı babaların hayatını kolaylaştıracak yeni seri, modern erkeğin tüm ihtiyaçlarını karşılamak için tasarlandı. Yenilenen formülleriyle bakımlı erkeğin yeni adresi olacak HYMM, Babalar Günü'nde farklı ürün paketleriyle alternatif oluşturuyor.

HYMM tıraş jeli, tıraş bıçağı, tıraş losyonu, deodorant ve ikisi bir arada şampuandan oluşan paket, Babalar Günü'ne özel yüzde 15 indirimli olarak 124.08 liradan satılacak.

Günlük yüz ve vücut bakım serisinden oluşan yeni HYMM Erkek Bakım Koleksiyonu, doğadan aldığı ilhamla, aloe vera, bergamot, limon, elma, sedir, yosun, rezene, papatya gibi bitkilerin bulunduğu özel içeriklerle zenginleştirildi. Özenle seçilen formüllerle oluşturulan ürünler, yıpranmış cilt ve saçlar, tıraş sonrası yangı gibi erkeklerin çok sık karşılaştığı sorunlara yoğun nem formülüyle çare buluyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Bakımlı babaya en güzel hediye, HYMM'den… - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement