Bakırköy Adliyesi'nde intihar! 5. kattan atlayan kişi hayatını kaybetti - Son Dakika
3.Sayfa

Bakırköy Adliyesi'nde intihar! 5. kattan atlayan kişi hayatını kaybetti

Bugün saat 16.20'de Bakırköy Adliyesi'nde bir kişi 5. kattan atlayarak intihar etti. Olay yerine gelen ekipler şahsın yaşamını yitirdiğini açıkladı.

21.03.2022 18:03  Güncelleme: 18:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bakırköy Adliyesi'nde saat 16.15 sıralarında kimliği henüz belirlenemeyen bir kişi, giriş yaptığı adliyenin 6. bloğunun 5. katına çıktı. Buradan aşağı atlayan kişi ilk olarak 4 katta bulunan korkuluğa çarparak beton zemine düştü.

Bakırköy Adliyesi'nde bir kişi 5. kattan atlayarak intihar etti

HAYATINI KAYBETTİ

İhbar üzerine olay yerine acil servis ekipleri sevk edildi. Ekiplerin incelemesinde 30'lu yaşlarındaki erkeğin hayatını kaybettiği belirlendi. Kişinin üzerinden kimlik çıkmadı.

Bakırköy Adliyesi'nde bir kişi 5. kattan atlayarak intihar etti

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmasının ardından, cenaze Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Bakırköy Adliyesi'nde bir kişi 5. kattan atlayarak intihar etti
Bakırköy Adliyesi\'nde intihar! 5. kattan atlayan kişi hayatını kaybetti
Kaynak: DHA

Son Dakika 3.Sayfa Bakırköy Adliyesi'nde intihar! 5. kattan atlayan kişi hayatını kaybetti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • İzmit'teki Market Yangını 2 Saatte Kontrol Altına Alındı
    16:14 İzmit'teki Market Yangını 2 Saatte Kontrol Altına Alındı

    Kocaeli'nin İzmit ilçesinde bulunan bir markette çıkan yangın, 2 saat süren müdahale sonucunda kontrol altına alındı. Yangının çıkış sebebi olarak elektrik kontağı gösterilirken, içeride bulunan çalışanlar zamanında tahliye edildi. İtfaiye ekipleri yangını söndürmek için yoğun çaba sarf ederken, polis ekipleri de güvenlik önlemleri aldı. Yangın sonucunda market küle dönerken, herhangi bir can kaybı yaşanmadı. Ekiplerin sahada çalışmaları devam ediyor.

  • Malatya'da İtfaiye Ekipleri İneği Kurtardı
    16:13 Malatya'da İtfaiye Ekipleri İneği Kurtardı

    Malatya'nın Battalgazi ilçesinde bir bahçe içinde bulunan su kuyusuna düşen ineği itfaiye ekipleri kurtardı. İneğin sahibi ise itfaiye erlerine teşekkür etti.

  • Kastamonu'da silah kaçakçılarına operasyon: 7 tutuklama
    16:12 Kastamonu'da silah kaçakçılarına operasyon: 7 tutuklama

    Kastamonu'da polis ekipleri tarafından yapılan operasyonda 44 adrese düzenlenen baskında 28 kişi gözaltına alındı. Operasyonda 11 ruhsatsız tabanca, 478 fişek, 28 sentetik ecza hapı, 3 kurusıkı tabanca, 3 av tüfeği ve 52 av tüfeği fişeği ele geçirildi. Gözaltına alınan 28 kişiden 7'si tutuklandı.

  • Alibeyköy'de tramvay arızası trafikte uzun kuyruk oluşturdu
    16:00 Alibeyköy'de tramvay arızası trafikte uzun kuyruk oluşturdu

    T5 Alibeyköy-Eminönü tramvay hattında sabah meydana gelen arıza nedeniyle trafikte uzun kuyruk oluştu. Trafikte kalan bir sürücü ise o anları cep telefonu ile kayıt altına aldı. Alibeyköy Atatürk Caddesi üzerinde meydana gelen teknik arıza nedeniyle tramvay ve araçların ortak kullandığı yolda yoğun araç kuyrukları oluştu. Duruma tepki gösteren sürücü, bölgede sürekli arıza olması nedeniyle yoğun trafik yaşandığını belirtti.


Advertisement