Bakırköy'de evlerinde ölü bulunan ailenin yürekleri dağlayan fotoğrafı ortaya çıktı - Son Dakika
Güncel

Bakırköy'de evlerinde ölü bulunan ailenin yürekleri dağlayan fotoğrafı ortaya çıktı

Bakırköy'de bir evde 6 yaşındaki çocuk ile karı koca evlerinde ölü bulundu. Yapılan inceleme sonucu evde siyanür tespit edildi. Ailenin 6 yaşındaki oğulları Ali'nin doğum gününde çekildikleri yürekleri dağlayan fotoğrafı ajanslar tarafından servis edildi.

15.11.2019 15:21  Güncelleme: 15:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bakırköy'de bir evde biri 6 yaşındaki çocuk, karı kocanın cesedi bulundu. Bakırköy Kaymakamlığı'ndan yapılan açıklamada, "Yapılan ölçümlerde olay yerindeki kokunun siyanür olduğu tespit edilmiştir" denilirken ailenin küçük çocuğu Ali'nin doğum gününde çekildikleri fotoğrafı ortaya çıktı.

SABAH SAATLERİNDE POLİS DEHŞETLE KARŞILAŞTI

Bakırköy Osmaniye Mahallesi Çoban Çeşme Sokak Numara 6'daki apartmanın 4'ncü katındaki 8 numaralı dairede bu sabah 06.45'te meydana gelen olayda apartman sakinleri, dairenin açık olan kapısı önünde, anne Zübeyde Delen (38)'in cansız bedenini görüp, polisi aradı.

Bakırköy'de evlerinde ölü bulunan ailenin yürekleri dağlayan fotoğrafı ortaya çıktı

SİYANÜR TESPİT EDİLDİ

Hemen eve gelen polis, daireden gelen yoğun koku üzerine AFAD'a bilgi verdi. Polis bina ve çevresinde önlem alırken, gelen AFAD (KBRN) ekipleri, özel kıyafetler giyip içeri girdi. Ekipler evin salonunda yerde, Kapalıçarşı'da kuyumcu olan Bahattin Delen (38) ile çiftin 6 yaşındaki oğulları Ali'nin cansız bedenini buldu. Evde yapılan incelemede bir odada siyanür bulundu.

YÜREKLERİ YAKAN FOTOĞRAF

Yapılan araştırmalar sonunda annenin, siyanürden zehirlenmeye başladığı anda can havliyle yardım istemek için daire kapısını açtığı ancak aynı yerde hayatını kaybettiği belirlendi. Ailenin 6 yaşındaki oğulları Ali'nin doğum gününde çekildikleri fotoğrafı ortaya çıktı.

Bakırköy'de evlerinde ölü bulunan ailenin yürekleri dağlayan fotoğrafı ortaya çıktı

ANNE CAN HAVLİYLE DIŞARI ÇIKMAK İSTEMİŞ

Yapılan araştırmalar sonunda annenin, siyanürden zehirlenmeye başladığı anda can havliyle yardım istemek için daire kapısını açtığı ancak aynı yerde hayatını kaybettiği belirlendi.

CESETLER ADLİ TIP'A KALDIRILDI

Ekiplerin olay yerindeki çalışmalarının ardından cenazeler içeriden çıkarıldı. Cenazeler otopsi işlemleri için Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.

MAHALLE BAKKALI: MADDİ SIKINTILARI YOKTU

Siyanürlü ölümün ardından konuşan mahallenin bakkalı Mehmet Çevik, ailenin babasını en son dün akşam gördüğünü söyledi. "Su ve sigara aldı" diyen bakkal, ölen ailenin herhangi bir maddi sıkıntı yaşamadıklarını belirtti.

Bakırköy\'de evlerinde ölü bulunan ailenin yürekleri dağlayan fotoğrafı ortaya çıktı
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bakırköy'de evlerinde ölü bulunan ailenin yürekleri dağlayan fotoğrafı ortaya çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (49)

  • FİKRETK: insanlar geçim sıkıntısından çareyi ölümde arıyorlar yazık 33 14 Yanıtla ...: ohh nekadar güzel az zoru gördümmü intahar et değil mi böyle bir düşünce olabilir mi kardeşim. 18 15 baba: senin gibi beyinsizler oldugu sürece normal hadi git sende yap allah sizi ıslah etsn 10 16 Cemil: Bende geçim sıkıntısı çekiyorum ama senin gibi düşünmüyorum 18 4
  • Pinar.. : Yine siyanür yine intihar vakası..ne sıkıntın vardı be kardeşim.. nasıl kıydın bu güzel ailene. Allah tan gelene sabır göstermek kulun görevidir.. Bolluğuna şükür etmek darlığına sabır göstermek gerekir... Elbet darlığı sonu bolluk sıkıntının sonu huzurdur... Çok üzüldüm.. O kucuk sabi ye daha çok üzüldüm : 27 2 Yanıtla Aflonso: Allahım kimseyi çaresiz birakmasin 17 0
  • filozof: ülkeyi ne hale getirdiler yazıklar olsun acilen meclis toplanmalı tüm yabancılar sınırdışı edilmeli tüm zenginlerden durumu iyi olanlardan agır vergiler alınmalı siyasilerin maaşları çok düşürülmeli böyle darda zorda olan türk ailelere destek saglanmalı bize ne el alemden yeter artık 25 4 Yanıtla
  • murat: hayat çok pahalı..maaşlar eridi...devlet memuru beşbin alırken ..özel sektör..asgari ücret 2020....adalet nerde..sonra insanların piskolojisi neden bozuk.. 13 6 Yanıtla
  • SON OSMANLI: Bakara Suresi 168. Ayet Ey insanlar, yeryüzündeki nimetlerimin helâlinden, temizinden yiyin. Şeytanın, şeytan tıynetli ahlâksız azgınların, şeytanî güçlerin peşlerine takılmayın, izlerinden gitmeyin. Çünkü o size açık bir düşmandır. Ayette apaçık dile getirlimiştir arkadaşlar Allaha sığının şeytan damarlarımızdaki kanda geziyor zaten ölmüceğizmi birgün neden yapıyoruz bunları Sabır her kışın baharı vardır elbet ama sabır ve imtihan dünyası 13 4 Yanıtla hasan: milyonlarca aç perişan insan var sense onları boş masallarla uyutma derdindesin çare ülkeyi yönetenlerin gercegi görmesinde ve geregini yapmasında tüm yabancıları kovup kendi insanına egilmesindedir 1 1
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement