Baksı Müzesi'nde Açık Hava Konseri - Son Dakika
Güncel

Baksı Müzesi'nde Açık Hava Konseri

Bayburt'ta, Baksı Müzesi'nin bulunduğu Şair Zihni Sanat Alanı'ndaki açık hava konserinde sanatçı Erdal Erzincan, türküseverlerle bir araya geldi.

15.09.2018 02:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bayburt'ta, Baksı Müzesi'nin bulunduğu Şair Zihni Sanat Alanı'ndaki açık hava konserinde sanatçı Erdal Erzincan, türküseverlerle bir araya geldi.

Sanatçı Şair Zihni'nin adını taşıyan 500 kişilik amfitiyatrodaki konsere Vali Ali Hamza Pehlivan, AK Parti Bayburt Milletvekili Fetani Battal ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Baksı köyü sakinleri başta olmak üzere, yöre halkının ve çevre illerden vatandaşların ilgi gösterdiği konserde sanatçı Erzincan, Anadolu'nun çeşitli yöresinden eserler ile Bayburt türkülerini seslendirdi.

Baksı Müzesi\'nde Açık Hava Konseri
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Baksı Müzesi'nde Açık Hava Konseri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Ayvalık'ta Turizm Haftası Kutlamaları
    16:52 Ayvalık'ta Turizm Haftası Kutlamaları

    Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde Turizm Haftası, ilçe protokolünün katılımıyla Cunda Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi bünyesindeki Cunda Uygulama Oteli'nde düzenlenen etkinlikle kutlandı. Etkinliğe Ayvalık Kaymakamı, Belediye Başkanı, daire amirleri, sivil toplum kuruluşları ve siyasi partilerin temsilcileri ile vatandaşlar katıldı. Konuşmalardan sonra okulun öğrencilerinin çektiği fotoğraflardan oluşan sergi açıldı ve çeşitli gösteriler yapıldı.

  • Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın ve BBP Genel Başkanı Mustafa Destici görüştü
    16:51 Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın ve BBP Genel Başkanı Mustafa Destici görüştü

    Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın ve Genel Başkan Yardımcısı Levent Uslu, Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici'yi ziyaret etti. Yalçın, BBP'nin başarısını tebrik ederken, Yerel seçim sonuçlarına ilişkin tedirginliklerini dile getirdi. Destici ise İstiklal Marşı okunmayan belediyelerle ilgili hukuki işlemlerin başlatılmasını istedi.

  • CHP Genel Başkanı Özgür Özel, DİSK Genel Başkanı Arzu Çerkezoğlu'nu kabul etti
    16:51 CHP Genel Başkanı Özgür Özel, DİSK Genel Başkanı Arzu Çerkezoğlu'nu kabul etti

    CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Devrimci İşçi Sendikaları Konfederasyonu (DİSK) Genel Başkanı Arzu Çerkezoğlu'nu ve beraberindeki DİSK heyetini makamında kabul etti. Görüşmeye CHP Genel Başkan Yardımcısı Gamze Taşcıer de eşlik etti.

  • Bolu Mengen'de su kanalına düşen otomobilde 3 kişi yaralandı
    16:50 Bolu Mengen'de su kanalına düşen otomobilde 3 kişi yaralandı

    Bolu'nun Mengen ilçesinde meydana gelen kazada, Ankara-Zonguldak kara yolu Zonguldak istikametinde seyreden bir otomobil su kanalına düştü. Kazada yaralanan 3 kişi, sağlık ekipleri tarafından hastanelere kaldırıldı.

  • Bolu'nun Yeniçağa ilçesinde çıkan anız yangını söndürüldü
    16:49 Bolu'nun Yeniçağa ilçesinde çıkan anız yangını söndürüldü

    Bolu'nun Yeniçağa ilçesine bağlı Aşağı Kuldan köyü mezarlık mevkisinde bir arazide çıkan anız yangını, Yeniçağa Belediyesi itfaiyesi ile Yeniçağa Orman İşletme Müdürlüğü ekiplerinin müdahalesiyle ormanlık alana sıçramadan söndürüldü.

  • Samsun'da Turizm Haftası'nda Atatürk Resimleri Sergisi
    16:49 Samsun'da Turizm Haftası'nda Atatürk Resimleri Sergisi

    Samsun'da Turizm Haftası etkinlikleri kapsamında düzenlenen 'Atatürk Resimleri Sergisi'nde, Atatürk'ün hayatına dair 68 fotoğraf yer alıyor. Sergi, Atatürk Kültür Merkezi Güzel Sanatlar Galerisi'nde 23 Nisan'a kadar ziyaretçilere açık olacak.

  • Kastamonu'da kasten yaralama ve gasp şüphelisi tutuklandı
    16:48 Kastamonu'da kasten yaralama ve gasp şüphelisi tutuklandı

    Araç İlçe Emniyet Amirliği ekipleri, bir kişinin yaralanması ve gasbedilmesi olayıyla ilgili çalışma başlattı. Yakalanan şüpheli Y.G, adliyeye sevk edildi ve çıkarıldığı hakimlikçe 'kasten yaralama ve gasp' suçundan tutuklandı.

  • Sivas'ta İnşaat Yapı Malzemeleri Fuarı Düzenlendi
    16:47 Sivas'ta İnşaat Yapı Malzemeleri Fuarı Düzenlendi

    Sivas İnşaat Müteahhitleri Derneği tarafından düzenlenen SİVYAP 2024 fuarı açıldı. İMKON Genel Başkanı Tahir Tellioğlu, vatandaşın barınma hakkını kamunun görevi olarak tanımladı.

  • Akdeniz Belediye Başkanı Hoşyar Sarıyıldız, Mersin Gazeteciler Cemiyeti'ni ziyaret etti
    16:46 Akdeniz Belediye Başkanı Hoşyar Sarıyıldız, Mersin Gazeteciler Cemiyeti'ni ziyaret etti

    Mersin'in merkez ilçe Akdeniz Belediye Başkanı Hoşyar Sarıyıldız, Mersin Gazeteciler Cemiyeti yönetiminin ziyaretinde demokratik yönetimlerde basının gücü ve etkisinin önemine dikkat çekti.

  • Antalya'da Yapay Zeka ve Oyun Teknolojileri Hızlandırma Programı ile 35 Genç Girişimci Yetiştirildi
    16:45 Antalya'da Yapay Zeka ve Oyun Teknolojileri Hızlandırma Programı ile 35 Genç Girişimci Yetiştirildi

    Antalya'da Teknokent ile Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı işbirliğinde yürütülen Yapay Zeka ve Oyun Teknolojileri Hızlandırma Programı projesi kapsamında bir yıl süren eğitimle 35 genç girişimci yetiştirildi. Programda genç girişimcilerin çalışmalarının sunumu yapıldı. Etkinliğe, üniversite rektörü, teknokent genel müdürü, kalkınma ajansı genel sekreteri, KOSGEB il müdürü, akademisyenler ve öğrenciler katıldı. Yapılan program sayesinde girişimciler güncel bilgiye, nitelikli eğitim ve mentorluk hizmetlerine erişim sağladı ve iş ağlarına katılım sağladı. Yapay zeka ve oyun teknolojileri alanında farkındalık oluşturma ve bilgilendirme faaliyetlerinin yanı sıra hızlandırma programı kapsamında uzman eğitmenler ve mentorlerle çalışmalar gerçekleştirildi.


Advertisement