Balans ve Manevra Filmi - Son Dakika
Güncel

Balans ve Manevra Filmi

Balans ve Manevra Filmi

Balans ve Manevra filminin fragmanı, oyuncuları, resimleri ve tim bilgileri. Balans ve Manevra filminin oynadığı sinemalar ve seanslar.

05.07.2011 14:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İki yıl önce eşini kaybettikten sonra hayattan elini eteğini çeken Nihat, tekne kaptanlığı yapan kardeşi Ümit'i bulmak için Bodrum'a gelir. Otobüste tanıştığı Ruhi ile birlikte kardeşini aramaya başlayan Nihat, teknecilere kardeşini sormaktan vazgeçtiği anda, kamyoncu Ali Ümit'in oğlu Timur'un Zagor'un pansiyonunda kaldığını söyler. Böylelikle Nihat ve Ruhi pansiyona yerleşirler.

Ümit Kaptan'ın çocukken terkettiği oğlu ve sevgilisi Zeynep arasında sorunlu bir ilişki vardır. Kişilik problemlerini babasının onu terk etmesine bağlayan Timur, bunun acısını kendisini çok seven annesinden çıkarır. İnişli çıkışlı bir hayat süren Timur'un yalnız bıraktığı Zeynep, Ruhi ile dostça bir ilişkiye girer. Zeynep ona Timur’la ilgili problemlerini anlatır. Ruhi ise Zeynep’e karşı platonik bir aşk beslemektedir.

Ümit’e gelince… O, sahneye çıktığında yaşama zevkiyle karşısındakileri etkileyen, sorumsuz, bağımsız bir kişiliktir. Hayatın en çok haz alınacak şekilde yaşanmasıyla ilgili felsefesini "Balans ve Manevra" olarak tanımlar. Bu şekilde yaşadığında insanın en büyük mutluluğa sahip olacağına inanır. Ama onun da gizlediği bir sır vardır…

Yönetmen: Teoman

Senaryo: Teoman

Oyuncular: Bülent Polat, Bülent Polat, Yusuf Akgün, Erol Demiröz, Teoman

Filmin Türü: Drama

Yapım Yılı: 2004

Yapım Ülkesi: Türkiye

Orijinal Dili: Türkçe

Vizyon Tarihi: 11.03.2005

Son Dakika Güncel Balans ve Manevra Filmi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement