Balayı çiftlerinin Yeni Trendi BALAYI VİLLALARI - Son Dakika
Advertorial

Balayı çiftlerinin Yeni Trendi BALAYI VİLLALARI

Balayı çiftlerinin Yeni Trendi BALAYI VİLLALARI

Avrupalı turistlerin yıllardır popüler olarak kullandığı Villa Kiralama ile tatil sistemi, son dönemlerde ülkemizde de popüler hale gelmeye başladı.

30.10.2017 13:29  Güncelleme: 13:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş
İlandır

Alternatif bir tatil sistemi Villa Kiralama

Avrupalı turistlerin yıllardır popüler olarak kullandığı Villa Kiralama ile tatil sistemi, son dönemlerde ülkemizde de popüler hale gelmeye başladı. Diğer tatil seçeneklerine alternatif olarak gelişen sektör, sizlere popüler turistik bölgelerde, özel havuzlu ve değeri milyonlarla ifade edilen villalarda tatil yapma imkanı veriyor. Sektör özelikle kalabalık yerleri sevmeyen, ailesiyle beraber dinlenmek amacı ile tatil çıkan kitleleri hedef almakta ve kitleler için alternatif bir tatil sistemi olarak yaklaşık 10 yıldır Türkiye'de hizmet vermektedir.

Balayı çiftleri için özel korunaklı villalar

Sistem son zamanlarda öylesine gelişmiş ki balayı çiftleri için özel villalar bile inşa edilmekte ve bu binalarda, bu kitle için özel kapalı havuz, jakuzi ve spor salonu gibi imkanlarda sunulmaktadır. Balayı turizmi 12 ay olarak hedeflendiği için, bu tarz villalarda genellikle ısıtma sistemli açık yada kapalı havuzlar bulunmakta, kış dönemine denk gelen balayınızda bile havuz keyfi yapabilmektesiniz. Ayrıca balayına özel villalar, çiftlerin rahat edebilmesi ve baş başa kalabilmesi amacı ile etraftan korunaklı hale getirilmekte, sadece kendilerine özel bir ortam yaratılmaktadır. Bu sektörde 7 yıldır "Kiralık Villada Tatil" markası ile faaliyet gösteren Villa Kiralama Turizm İnşaat Limited Şirketi Genel Müdürü "Erdal OKURGAN", balayı çiftleri için 12 ay turizmi hedefleyerek artık özel yatırımlar yapıldığını ve bu kitle için özel konseptlere sahip 1+1 özel villalar da inşa edildiğini belirtti. Ayrıca bu çiftlere istenildiği takdirde özel oda yada villa süsleme hizmeti, özel tekne turları, akşam yemek organizasyonu gibi konularda da partnerleri ile yardımcı olduklarını ilave etti. Firmanın web sitesine www.kiralikvilladatatil.com adresi üzerinden ulaşabilirsiniz.

Güvenli siteler ve firmalar ile çalışın

Genellikle internet üzerinden ön rezervasyon sistemi ile çalışan bu sistemde, bir çok dolandırılan ya da yanıltılan insan bulunmaktadır. Bunun önüne geçebilmek için öncelikle çalıştığınız kişileri iyice araştırmanız lazım. İlan siteleri üzerinden ya da internet sitelerinde Adres yada Ofis telefonu olmayan, sadece cep telefonu ya da dijital hatlar (0850 gibi) üzerinden çalışan kişi yada firma görünümlü kişilerden mutlaka uzak durunuz. İnternet üzeriden bu işi yıllardır yapan köklü firmalar bulunmakta, ancak gittiğiniz bölgede bir temsilci yada ofisi olan firmaları öncelikle tercih etmenizi önemle tavsiye ederiz.



Son Dakika Advertorial Balayı çiftlerinin Yeni Trendi BALAYI VİLLALARI - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement