Balçiçek İlter'in Programında Skandal İtiraf: 20 Aylık Bebeğe Tecavüzü Polise Bildirmediler - Son Dakika
Magazin

Balçiçek İlter'in Programında Skandal İtiraf: 20 Aylık Bebeğe Tecavüzü Polise Bildirmediler

Balçiçek İlter'in programına katılan hasta bakıcı, eskiden çalıştığı özel hastaneye istismara uğramış 20 aylık bir bebeğin getirildiğini ancak doktorların durumu polise bildirmediğini itiraf etti.

20.03.2018 17:32  Güncelleme: 17:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Star TV'de yayınlanan Balçiçek İlter'le Olay Yeri Programı'nda herkesin kanını donduran bir iddia gündeme geldi. 42 yaşındaki hasta bakıcı T.B., Bakırköy'de bulunan özel bir hastanede çalışırken, 2017 yılının yaz aylarında 2015 doğumlu H.K. adlı bir kız bebeğin solunum yetmezliği nedeniyle hastaneye ailesi tarafından getirildiğini iddia etti.

TECAVÜZ TEŞHİSİ KONULDU

İddiaya göre kız bebek hastaneye gece Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Hastanesi'nden 22.30'da getirildi. T.B. bebeğin bezini değiştirirken istismara uğradığını gördü. Doktorlar muayene sonrası H.K.'ye kronikleşmiş tecavüz vakası teşhisi koydu.

MOBİNG SONUCU İŞİNDEN OLDU

Hasta bakıcı T.B.'nin iddiasına göre istismar vakası özel hastane tarafında polise bildirilmedi. Vicdan azabı duyan hasta bakıcı daha sonra 155'i arayarak kendisi ihbarda bulundu. T.B.'nin iddiasına göre istismar vakasını ihbar ettiği için 10 aydır çalıştığı hastaneden mobbing uygulanarak işinden kovuldu.

Balçiçek İlter\'in Programında Skandal İtiraf: 20 Aylık Bebeğe Tecavüzü Polise Bildirmediler

Son Dakika Magazin Balçiçek İlter'in Programında Skandal İtiraf: 20 Aylık Bebeğe Tecavüzü Polise Bildirmediler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (15)

  • vatandaş: allah belanızı versin cocuk lara saldıran insan kılıklı şeytanlara idam istiyoruz artık yeter 24 0 Yanıtla
  • anne: Birsey yapmalı Allah rızası ıcın bişey yapmalı 15 1 Yanıtla
  • atatürk: allah hepınızı kahretsin nasıl insansınız siz 16 0 Yanıtla
  • AyNur : Vahşet 9 0 Yanıtla
  • Can: ZALİME MERHAMET MAZLUMA HAKSIZLIKTIR 5 0 Yanıtla
  • hmn: adalet sistemi hukuk sistemi bizim ülkede böyle.duurmak yok devam 3 2 Yanıtla
  • Noname : Haberi okuyunca Boğazı düğümleniyor insanın. Sapıklığın en zirvesine çıkmış aşağılık insanımsı pis yaratıklar. Elimden gelse topunuzu benzin döker yakarım. Sizin gibi aşağılık hasta pislikler tekrar türemesin diye eğitim sistemini kökten değiştiririm. Anne ve baba olma ehliyeti olmalı herkes çocuk sahibi olmamalı. 4 0 Yanıtla
  • HALKIN SESİ: işte ülkemizin geldigi hal. çalışanın ne hale geldigi ve baştakilerin iki dudagı arasındaki ekmegin kaybedilmesi. dünya kadar bahane bul yeterki işten ayırmak iste 3 0 Yanıtla
  • müren llim: şu işe bak insan bu haberi okurken kahroluyor kanun kanun kanun 2 0 Yanıtla
  • drehram: bu yalan haberdir cerrahpaşa üniversite hastanesidir 3. basamaktır ve son çıkıştır. Oradan özel hastaneye kimse yönlendirilmez. Anca özel hastane 3. basamağa gönderir. 1 1 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Yeşilçam sanatçısı Nuri Alço, kalp pili operasyonu için Ankara'ya sevk edildi
    10:59 Yeşilçam sanatçısı Nuri Alço, kalp pili operasyonu için Ankara'ya sevk edildi

    Eskişehir'de tedavi altına alınan Yeşilçam sanatçısı Nuri Alço, geçirdiği rahatsızlık sonucu kalp pili operasyonu için Ankara'ya sevk edildi. Alço, daha önce baypas ve kalp kapağı operasyonu geçirmişti.

  • Engelsiz Yaşam Vakfı'nın Yeni Başkanı Av. Edip Önder Oldu
    19:10 Engelsiz Yaşam Vakfı'nın Yeni Başkanı Av. Edip Önder Oldu

    Engelsiz Yaşam Vakfı'nın kurucu başkanı Atilla Kaplakarslan'dan görevi devralan Av. Edip Önder, yeni yönetim kuruluyla birlikte engelli bireylerin engellerini aşmalarına yardımcı olmayı hedefliyor. Vakfın yeni yönetim kurulu şu isimlerden oluşuyor: Av. Edip Önder, Tayyar Işıksaçan, Şeniz Ulusoy, Emrah Yedekçi, Nezih Ertuğrul Erdem, Hakim Seval Karataş, Fatih Dalma, Mustafa İsmet Mercan.

  • Nuri Alço, Beyin Kanaması Geçirdiği Hastaneden Taburcu Oluyor
    19:09 Nuri Alço, Beyin Kanaması Geçirdiği Hastaneden Taburcu Oluyor

    Ünlü oyuncu Nuri Alço, Eskişehir'deki evinde rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı. Yapılan muayenede beyin kanaması geçirdiği tespit edilen Alço, tedavisine yoğun bakımda başlandı. Eşi Burcu Alço, yapılan son açıklamada oyuncunun yarın taburcu olacağını duyurdu.

  • Gülcan Köseoğlu'nun Konseri Büyük Beğeni Topladı
    17:12 Gülcan Köseoğlu'nun Konseri Büyük Beğeni Topladı

    Umay Kadın Sesleri Korosu ve ZibziArt orkestrasıyla birlikte sahne alan Gülcan Köseoğlu, unutulmaz bir müzik ziyafeti sundu. Konser, zengin repertuarı ve renkli sahne performansıyla izleyicileri büyüledi. İş, sanat ve sosyal yaşam dünyasından birçok seçkin ismin katıldığı etkinlik, işitme engelli çocuklara destek olma adına önemli bir adım olarak kaydedildi.

  • Uraz Kaygılaroğlu, tepki çeken pozları için özür diledi
    17:11 Uraz Kaygılaroğlu, tepki çeken pozları için özür diledi

    Fotoğraf sanatçısı sevgilisi Sayna Soleimanpour'un ilk sergisi için kesik kadın başı figürüyle verdiği pozlar nedeniyle tepki çeken Uraz Kaygılaroğlu, sosyal medya hesabından yayınladığı özür metniyle durumu açıkladı. Kaygılaroğlu, amacının sevgilisinin sanat çalışmasına destek vermek olduğunu belirterek, rahatsızlık uyandırdığı için özür dilediğini ifade etti.

  • Tayfun Duygulu, Kerim Tekin'in doğum gününde duygusal paylaşım yaptı
    17:11 Tayfun Duygulu, Kerim Tekin'in doğum gününde duygusal paylaşım yaptı

    Şarkıcı Tayfun Duygulu, Kerim Tekin ile birlikte yazdığı 'Kar Beyazdır' şarkısının sözlerini hatırlatarak, duygusal bir paylaşım yaptı. Duygulu, geçmişte çektikleri bir fotoğrafı paylaşarak, Kerim Tekin'i özlediğini dile getirdi.


Advertisement