Balcoon Kafe ve Restaurant Hizmete Girdi - Son Dakika
Yerel

Balcoon Kafe ve Restaurant Hizmete Girdi

Balcoon Kafe ve Restaurant Hizmete Girdi

Erzincan da yeni hizmete giren Balcoon Kafe ve Restaurant görkemli bir açılışla hizmete girdi.

22.07.2017 15:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Erzincan da yeni hizmete giren Balcoon Kafe ve Restaurant görkemli bir açılışla hizmete girdi.

Erzincan Valisi Ali Arslantaş, Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy, kamu kurum müdürleri ve işletme sahipleri ve davetlilerin katılımıyla açılış kurdelası kesilen Balcoon Kafe ve Restaurant müşterilerini ağırlamaya başladı.

Karaağaç Mahallesi 750'nci sokaktaki teras katta hizmete giren Balcoon Kafe ve Restaurant'ın açılışında işletme sahiplerine işyerlerinin hayırlı olmasını ve bol kazanç sağlaması temennisinde bulunan Erzincan Valisi Ali Arslantaş ve Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy, açılış sonrası işletme sahipleri ve müşterilerle birlikte aynı masayı paylaştı.

Şehirde açılan her yeni tesisin, kentin kalitesini arttırdığına işaret eden, Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy, Kafe ve Restaurant'ın nezih ve güzel bir mekan olduğunu kaydetti.

Erzincan Valisi Ali Arslantaş ise Erzincan'a gelen yerli ve yabancı misafirlerin artık kalite aradıkları bu sebeple her geçen gün kalitenin arttırılması gerektiğini söyleyerek, Balcoon Kafe ve Restaurant'ının da bu imkanı sunacağına inandığını belirtti. - ERZİNCAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Balcoon Kafe ve Restaurant Hizmete Girdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement