Balgüç Vakfı Tanıtım Günlerine Hazırlanıyor - Son Dakika
Güncel

Balgüç Vakfı Tanıtım Günlerine Hazırlanıyor

Vali Ahmet Turhan, Balıkesir İlini Tanıtma ve Güçlendirme Vakfı'nın düzenlediği "Tanıtım Günleri" toplantısına katıldı.

30.08.2014 12:20  Güncelleme: 13:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

BALGÜÇ Mütevelli Heyet Başkanı Valimiz Ahmet TURHAN'ın katıldığı toplantıya BALGÜÇ Vakfı Genel Sekreteri Av. Tarık ERÜLGEN, BALGÜÇ Vakfı yönetim kurulu üyeleri Av. Alp KAAN, İlhan IŞIK, Ticaret Borsası Başkanı Faruk KULA, Karesi Belediye Başkanı Yücel YILMAZ, Ticaret Odası Başkanı Fahri ERMİŞLER, Ticaret Odası Meclis Üyesi Kerem KIRIMLI ve Balıkesir Üniversitesi Öğretim Görevlisi Tanıtım Günleri Koordinatörü Prof. Dr. Abdullah SOYKAN eşlik etti.

İstanbul Feshanede 11-14 Eylül tarihleri arasından düzenlenecek olan 2. Balıkesir Tanıtım Günleri'nin ilkinden çok daha başarılı ve kapsamlı gerçekleştirileceğini kaydeden Valimiz TURHAN "OSB, GMKA, Büyükşehir, Altıeylül ve Karesi Belediyeleri, Ticaret Odası, Sanayi Odası ve Ticaret Borsası tarafından oluşturulan bütçe ve sağlayacakları destek ile tanıtım günleri bu yıl çok daha renkli geçecek" dedi.

Toplantıda Balıkesir Üniversitesi Öğretim Görevlisi Tanıtım Günleri Koordinatörü Prof. Dr. Abdullah SOYKAN standlar hakkında bilgi verirken, BALGÜÇ Vakfı Genel Sekreteri Av. Tarık ERÜLGEN tanıtım tırı ile ilgi çalışmaları aktardı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Balgüç Vakfı Tanıtım Günlerine Hazırlanıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement