Balık tutmak için girdiği gölette boğuldu (2) - Son Dakika
Güncel

Balık tutmak için girdiği gölette boğuldu (2)

Balık tutmak için girdiği gölette boğuldu (2)

SAĞLIK ÇALIŞANININ CESEDİ BULUNDUKayseri'de balık tutmak için gittiği Zincidere Göleti'nde oltasını kurtarmaya çalışırken suya düşen ve gözden kaybolan sağlık çalışanı Beytullah Kılıç'ın cansız bedeni, Turkuaz su altı arama ekiplerinin 4 saat süren arama çalışması sonucu bulundu.

26.09.2021 22:06  Güncelleme: 22:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

SAĞLIK ÇALIŞANININ CESEDİ BULUNDU

Kayseri'de balık tutmak için gittiği Zincidere Göleti'nde oltasını kurtarmaya çalışırken suya düşen ve gözden kaybolan sağlık çalışanı Beytullah Kılıç'ın cansız bedeni, Turkuaz su altı arama ekiplerinin 4 saat süren arama çalışması sonucu bulundu. Sudan çıkarılan sağlık çalışanının cansız bedeni otopsi için Kayseri Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Jandarma, olayla ilgili inceleme başlattı.


Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Balık tutmak için girdiği gölette boğuldu (2) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement