Balıkesir 18 Yıl Aradan Sonra Zeytin Güzeli Seçildi - Son Dakika
Güncel

Balıkesir 18 Yıl Aradan Sonra Zeytin Güzeli Seçildi

Balıkesir'in Erdek İlçesi'ne bağlı Ocaklar Mahallesi'nde 18 yıl aradan sonra Zeytin Güzellik Yarışması düzenlendi.

25.08.2017 16:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Balıkesir'in Erdek İlçesi'ne bağlı Ocaklar Mahallesi'nde 18 yıl aradan sonra Zeytin Güzellik Yarışması düzenlendi. Yarışmada, 25 yaşındaki Selma Yazıcı birinci oldu.

Erdek'in o yıllarda köy olar Ocaklar Mahallesi'nde, 1985 yılında başlayan ve 1998 yılına kadar devam eden 'Ocaklar Köyü Zeytin Güzeliö yarışması 18 yıl aradan sonra bu yıl düzenlenen "Erdek Zamanıö festivali kapsamı içinde bu kez "Zeytin Güzeli 2017ö adıyla yeniden düzenlendi. 18-50 yaş arası 16 kadının katıldığı güzellik yarışmasını 3 ay önce anne olan Selma Yazıcı kazandı. Yazıcı tacını 1986 zeytin güzeli Ayşe Cantimur'dan aldı. Yarışmada 7 numaralı Ayça Aday sempati güzeli, Ekin Eylem Altay 3'üncü, Helin Ziyanak 2'inci oldu. Yarışmada podyuma gündelik kıyafetlerle çıkan yarışmacılar, ardından gece elbisesi ile hünerlerini jüri üyelerine gösterdi. Ocaklar ve Erdeklilerin yoğun ilgi gösterdiği yarışmaya, yurt dışından tatillerini Erdek'te geçirmek için gelen gurbetçi kadınlar da katıldı.

Yaklaşık 2 bin kişi tarafından izlenen 'Zeytin Güzeli 2017ö yarışmasının jüri üyeliğini ise; ünlü sinema oyuncuları Ahmet Mekin, Erol Tezeren, Gaffur Uzunel yaptı. Erdek ve Ocaklar sakinleri 'Erdek zamanıö festivali kapsamında düzenlenen güzellik yarışması ile nostaljik bir gece yaşadı. Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Sarı, CHP Balıkesir Milletvekili Namık Havutça'da izleyenler arasında yerini alırken, yarışma sonucunda dereceye giren güzellere hediyeleri protokol üyeleri tarafından verildi.

Yarışma sonunda birinci gelen Selma Yazıcı'yı tebrik edip ödüllerini veren Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Sarı, "her yarışın bir güzeli var. Medeni cesaretleriyle buraya çıkıp uzun aradan sonra gerçekleştirdiğimiz güzellik yarışmasına katılan bütün gençlerimiz bence Ocakların birincisi. Hepsini kutluyorum Allah seni yavruna bağışlasın hepinizi tebrik ediyoruzö dedi.

Balıkesir 18 Yıl Aradan Sonra Zeytin Güzeli Seçildi
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Balıkesir 18 Yıl Aradan Sonra Zeytin Güzeli Seçildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement