Balıkesir-Ayvalık'ta Sevgililer Günü'ne Özel Hediye Pazarı - Son Dakika
Güncel

Balıkesir-Ayvalık'ta Sevgililer Günü'ne Özel Hediye Pazarı

Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD), Sevgililer Günü'ne özel hediye pazarı kurdu.

14.02.2018 14:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD), Sevgililer Günü'ne özel hediye pazarı kurdu. Birbirine hediye almak isteyenlere el yapımı takılar, örmeler ve dekoratif süs eşyaları gibi birçok seçenek sunuldu.

Ayvalık Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği İktisadi İşletmesi tarafından, ÇYDD Fahamet- Ali Kemal Sabuncugil Eğitim Evinde, Sevgililer Günü Hediye Pazarı açıldı. Bugüne özel kurulan pazarda yer alan 12 stantta, el yapımı kolye, yüzük, küpe, bileklik, el işi örmeler, kıyafetler ve dekoratif süs eşyaları satışa sunuldu. Sevgililer Günü'ne özgün hediye arayanlar için alternatif oluşturan hediyelik ürünlerin fiyatları, 10 TL'den başlayıp 250 TL'ye kadar çıkıyor.

Birbirlerine Sevgililer Günü hediyesi almayı düşünen, ancak istediği hediyeyi bulamayan çiftler, Sevgililer Günü'ne özel kurulan pazarın yolunu tuttu. Eşi Elvan Yıkılmazdağ'a pazardan güzel bir hediye alan Ahmet Yıkılmazdağ, Aldığımız hediye el emeği olunca daha güzel ve anlamlı oluyor. Ayvalık halkının hazırlamış olduğu bu el emeği göz nuru hediyelik eşyaları çok güzel bulduk. Seçerken de zorlandık dedi. Elvan Yıkılmazdağ ise, hediyelik eşyaların hepsinin birbirinden güzel olduğunu ve seçim yaparken zorlandığını belirterek, eşi Ahmet Yıkılmazdağ'a hediye için teşekkür etti.

Sevgililer Günü'ne özel kurulan hediye pazarında stant açan emekli öğretmen Sibel Harmandalı ve Naibe Çelebi de, birbirine sevgiyle bakan herkesi, farklı bir konsept ile hazırladıkları ürünlerin yer aldığı pazara beklediklerini belirtti.

Balıkesir-Ayvalık\'ta Sevgililer Günü\'ne Özel Hediye Pazarı
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Balıkesir-Ayvalık'ta Sevgililer Günü'ne Özel Hediye Pazarı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Bodrum'da 6'sı çocuk 24 düzensiz göçmen yakalandı
    12:08 Bodrum'da 6'sı çocuk 24 düzensiz göçmen yakalandı

    Muğla'nın Bodrum ilçesinde Sahil Güvenlik ekipleri, Bodrum açıklarında lastik bot içerisinde bir grup düzensiz göçmen olduğu bilgisini alarak harekete geçti. Durdurulan bot içerisinde 18 düzensiz göçmen ve 6 çocuk yakalandı. Göçmenler, işlemlerinin ardından Muğla İl Göç İdaresi Müdürlüğü'ne gönderildi.

  • Bayburt Üniversitesi 2022-2023 Sürdürülebilirlik Raporunu Yayımladı
    12:07 Bayburt Üniversitesi 2022-2023 Sürdürülebilirlik Raporunu Yayımladı

    Bayburt Üniversitesi, 2022-2023 Sürdürülebilirlik Raporu'nu yayımlayarak gelecek yıllarda sürdürülebilirlik faaliyetlerini daha da güçlendirmeyi hedeflediğini açıkladı. Rapor, Türkiye'nin Sürdürülebilir Kalkınma Amacı'na uyum sağlama çabalarını ve Bayburt Üniversitesinin kurumsal dönüşüm kapasitesini vurguluyor. Ayrıca, raporda sürdürülebilirlik etkinlikleri, farkındalık ve eğitim çalışmaları ile Bayburt Üniversitesinin politikaları ve projeleri de yer alıyor.

  • Ramazan Ayında Osmangazi'deki Fırınlar Denetlendi
    12:07 Ramazan Ayında Osmangazi'deki Fırınlar Denetlendi

    Osmangazi Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, ramazan ayında ilçedeki fırınlara yönelik denetimlerini sıklaştırdı. Denetimlerde, üretilen pidelerin gramajları ve hijyen koşulları kontrol edildi.

  • Bodrum Emniyet Müdürlüğü personeli Azka Otel'de iftar yemeği için bir araya geldi
    12:06 Bodrum Emniyet Müdürlüğü personeli Azka Otel'de iftar yemeği için bir araya geldi

    Bodrum Emniyet Teşkilatı, geleneksel olarak düzenlediği iftar yemeğini bu yıl Azka Otel'de gerçekleştirdi. İftar davetine Bodrum Kaymakamı, Muğla İl Emniyet Müdürü ve tüm emniyet personeli aileleriyle birlikte katıldı. Gece boyunca mesai arkadaşlarıyla bir araya gelen personel, oruçlarını açarak birlikte vakit geçirdi.

  • Samsun'da Kahvehanede Tombala Oynayan 39 Kişi Yakalandı
    12:06 Samsun'da Kahvehanede Tombala Oynayan 39 Kişi Yakalandı

    Samsun'un Atakum ilçesinde bulunan bir kahvehanede tombala oynayan 39 kişi, polis tarafından suçüstü yakalandı. Şahıslara toplam 270 bin lira para cezası kesildi. Ayrıca kahvehanenin sahibi hakkında da yasal işlem başlatıldı.

  • Türkiye Sakatlar Derneği Erzurum Şube Başkanı Sadullah Efe, 'Kadere Yolculuk' adlı kitabı için imza günü düzenledi
    12:04 Türkiye Sakatlar Derneği Erzurum Şube Başkanı Sadullah Efe, 'Kadere Yolculuk' adlı kitabı için imza günü düzenledi

    Sadullah Efe, engelli bireylerin gerçek hayat hikayelerinden yola çıkarak kaleme aldığı 'Kadere Yolculuk' adlı hikaye kitabının tanıtımını yaptı. Kitap, engelli bireylerin engellilik nedenlerini, günlük hayatta çektikleri sıkıntıları ve toplumdan beklentilerini ele alıyor. Kitap, ARES yayıncılık tarafından bin adet basıldı ve kitap evlerinden ve internet satış sitelerinden temin edilebilir.

  • Konya'da Alzheimer Hastası Kadın Balkondan Düşerek Hayatını Kaybetti
    12:04 Konya'da Alzheimer Hastası Kadın Balkondan Düşerek Hayatını Kaybetti

    Konya'nın Seydişehir ilçesinde bulunan 8 katlı bir apartmanda yaşayan alzheimer hastası 70 yaşındaki Hatice A., 6. kat balkonundan düşerek hayatını kaybetti. Olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yapılan müdahalede Hatice A.'nın hayatını kaybettiği belirlendi. Polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı.

  • Kırşehir'deki Kalehöyük, otomobillerin park yeri haline geldi
    12:04 Kırşehir'deki Kalehöyük, otomobillerin park yeri haline geldi

    Kırşehir'de tarihi Kalehöyük, otomobillerin park yeri olarak kullanılmaya başlandı. Vatandaşlar, bölgenin tarihi dokusuna uygun bir çözüm istiyor.

  • Edirne Ticaret Borsasında Buğdayın Kilogramı En Yüksek Fiyattan Satıldı
    12:03 Edirne Ticaret Borsasında Buğdayın Kilogramı En Yüksek Fiyattan Satıldı

    Edirne Ticaret Borsasında buğdayın kilogramı en yüksek 9,249 liradan satıldı. Borsada işlem gören diğer ürünler arasında ise ayçiçeği bulunuyor. Ayçiçeği kilogramı ise en düşük 16,768 lira, en yüksek 18,515 liradan alıcı buldu.


Advertisement