Balıkesir Bandırma Kuşcenneti Festivali Başladı - Son Dakika
Güncel

Balıkesir Bandırma Kuşcenneti Festivali Başladı

Bandırma Kuşcenneti Festivali başladıBALIKESİR'in Bandırma ilçesinde her yıl geleneksel olarak yapılan Uluslararası Bandırma Kuşcenneti Kültür ve Sanat Festivali'nin bu yıl 28'incisi festival kortej yürüyüşü ile başladı.

17.05.2017 23:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bandırma Kuşcenneti Festivali başladı

BALIKESİR'in Bandırma ilçesinde her yıl geleneksel olarak yapılan Uluslararası Bandırma Kuşcenneti Kültür ve Sanat Festivali'nin bu yıl 28'incisi festival kortej yürüyüşü ile başladı.

Bandırma'da her yıl geleneksel Uluslararası Bandırma Kuşcenneti Kültür ve Sanat Festivali'nin bu yıl 28'incisi düzenlendi. Yağan yağmura rağmen yurt dışından gelen halk oyunları toplulukları ve tiyatro ekipleri ile vatandaşlar festivale ilgi gösterdi. Bandırma Kaymakamı Günhan Yazar, Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza, CHP Balıkesir Milletvekilleri Mehmet Tüm, Namık Havutça ve vatandaşlar belediye bandosunun çaldığı marşlar eşliğinde yürüyüş yaptılar. Festival açılışında konuşan Belediye Başkanı Dursun Mirza, ' hoşgörünün kenti Bandırma'da her rengin kendi güzelliğini özgürce sunabildiği bir güne tanıklık ediyoruzö diye konuştu. Kaymakam Günhan Yazar ise konuşmasında 'Bandırma kültür sanat şehri olma yolunda emin adımlarla yürüyor, bu yeter mi ' Yetmez. Sanatı ve sanatçıyı halkla buluşturacak insanlara ihtiyaç var. Bizim belediyemizde bu işi yapıyorö dedi.

KAFESLER SERGİSİ AÇILDI

28. Uluslararası Bandırma Kuşcenneti Kültür ve Turizm Festivali kapsamında dünyada eserleri en çok satılan sanatçılar arasında yer alan Bubi'nin 'Kafeslerö sergisi Bandırmalı sanatseverlerle buluştu. Vatandaşların ilgi gösterdiği 'Kafeslerö sergisi 17-26 Mayıs tarihleri arasında Belediye Kültür Sanat Merkezi Galeri Salonu'nda sanatseverlerin gösterimine açık olacak.

Balıkesir Bandırma Kuşcenneti Festivali Başladı
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Balıkesir Bandırma Kuşcenneti Festivali Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement