Balıkesir Beşiktaşlılar Derneği Fikret Orman'ı Destekliyor - Son Dakika
Yerel

Balıkesir Beşiktaşlılar Derneği Fikret Orman'ı Destekliyor

Balıkesir Beşiktaşlılar Derneği Fikret Orman\'ı Destekliyor

Balıkesir Beşiktaşlılar Derneği, pazar günü yapılacak olan genel kurulda başkan adayı Fikret Orman'ı destekleyeceklerini açıkladı.

20.03.2012 20:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Balıkesir Beşiktaşlılar Derneği, pazar günü yapılacak olan genel kurulda başkan adayı Fikret Orman'ı destekleyeceklerini açıkladı. Hasan İman, "Fikret Orman bir kişinin değil, herkesin başkan adayı olacaktır" dedi.

Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Hasan İman, yönetim kurulu üyeleriyle yapılan toplantıda tüm üyelerin görüş birliği ile kulüp başkanlığı için Fikret Orman'ı destekleme kararı aldıklarını bildirdi. Dernek yönetim kurulu üyesi Vural Alan ve sosyal faaliyet koordinatörü Hüseyin Dayanç imzasıyla yapılan Balıkesir Beşiktaşlılar Derneğinin açıklamada, şu görüşlere yer verildi;

"Beşiktaş Jimnastik Kulübü Derneğinin 25 Mart 2012 Pazar günü İstanbul Kongre merkezi Harbiye salonunda yapılacak olan olağanüstü genel kurul toplantısında başkan adaylığını açıklayan 1967 doğumlu Orsan yedek parça sanayi ve Knorr- Orsan ticari araç sistemleri Limited Şirketi yönetim kurulu üyesi Sayın Fikret Orman'a Balıkesir Beşiktaşlılar derneği olarak desketlemekteyiz.

Sayın Fikret Orman'ı Balıkesir Beşiktaşlılar olarak desteklememizin amacı Fikret Orman'ın Başkan olduğu zaman kendisinden 2-3 sene çok radikal kararlar alıp uygulamasını, Beşiktaş'ı mali olarak kendi rotasına sokmaya çalışmasını, sadece mali değil, bütün birimleri disipline etmesini, Beşiktaş'ı tekrar kolej takımı havasına ve Süleyman Seba çizgisine geri getirmesini, kanının son damlasına kadar sorunları çözmek için çabalayacağını, bunun için inşallah 26 Mart sabahı elinden geleni yapacağı inancımız sonsuzdur. Kendisinden Beşiktaşlıların en önemli emellerinden biri yeni stadın yapılması ve Kartal Yuvası ile ilgili projeler yapılmasını, gelir artırmaya yönelik yeni projeler beklemekteyiz. Fikret Orman bir kişinin değil herkesin başkan adayı olacaktır." - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Balıkesir Beşiktaşlılar Derneği Fikret Orman'ı Destekliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement