Balıkesir'de Belediye Başkanları Mazbatalarını Aldı - Son Dakika
Güncel

Balıkesir'de Belediye Başkanları Mazbatalarını Aldı

Balıkesir\'de Belediye Başkanları Mazbatalarını Aldı

Balıkesir'de AK Parti'den Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Yücel Yılmaz ile Karesi Belediye Başkanı Dinçer Orkan ve Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı törenle mazbatalarını alarak görevlerine başladı.

08.04.2019 15:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Balıkesir'de AK Parti'den Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Yücel Yılmaz ile Karesi Belediye Başkanı Dinçer Orkan ve Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı törenle mazbatalarını alarak görevlerine başladı.

31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri'nin Balıkesir'deki sonuçlarının kesinleşmesinin ardından Yılmaz, Orkan ve Avcı'ya mazbataları, Öğretmenevi'nde verildi. Törene, AK Parti Balıkesir Milletvekilleri Yavuz Subaşı, Adil Çelik, Mustafa Canbey, Belgin Uygur, Pakize Mutlu Aydemir, AK Parti İl Başkanı Ahmet Sağlam ve MHP İl Başkanı Orhan Dereli ile belediye meclis üyeleri de katıldı.

Yılmaz, kazananın Balıkesir olduğunu ifade ederek, "Bu saatten sonra parti rozetlerimizi çıkarıp, tüm 20 ilçemizle beraber tüm şehrimize hizmet edeceğiz. Allah yar ve yardımcımız olsun." dedi.

Törenin ardından belediye başkanları, belediyelerde yapılan devir teslim törenlerinin ardından görevlerine başladı.

Törene AK Parti Balıkesir milletvekilleri Yavuz Subaşı, Adil Çelik, Mustafa Canbey, Belgin Uygur, Pakize Mutlu Aydemir, AK Parti İl Başkanı Ahmet Sağlam, MHP İl Başkanı Orhan Dereli, meclis üyeleri ve Cumhur İttifakı'nı oluşturan iki partinin yöneticileri katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Balıkesir'de Belediye Başkanları Mazbatalarını Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • GAÜN ve 5. Zırhlı Tugay İngilizce eğitimi için iş birliği protokolü imzaladı
    16:00 GAÜN ve 5. Zırhlı Tugay İngilizce eğitimi için iş birliği protokolü imzaladı

    Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) ile 5'inci Zırhlı Tugay Komutanlığı personeline verilecek İngilizce eğitimi için iş birliği protokolü imzalandı. GAÜN Senato Odası'nda düzenlenen törende, 5. Zırhlı Tugay Komutanlığı personellerine Sürekli Eğitim Merkezi tarafından verilecek İngilizce eğitimi için protokol imzalandı. Tugay ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Erdin Kaya, eğitim iş birliklerini önemsediklerini belirtirken, GAÜN Rektörü Prof. Dr. Arif Özaydın ise protokolün hayırlı olmasını diledi.

  • Aksaray'da gümrük kaçağı 7 telefon ve 6 akıllı saat ele geçirildi, 1 şüpheli gözaltına alındı
    15:59 Aksaray'da gümrük kaçağı 7 telefon ve 6 akıllı saat ele geçirildi, 1 şüpheli gözaltına alındı

    Aksaray'da İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyonda, Yenikent Beldesi'nde bir iş yerinde yapılan aramalarda 7 adet gümrük kaçağı telefon ve 6 adet akıllı saat ele geçirildi. Operasyonda iş yeri sahibi A.B. gözaltına alındı ve jandarmadaki işlemleri devam ediyor.

  • Mihalgazi Belediyesi Tarafından Üretilen Turşular Vatandaşlara İkram Edildi
    15:59 Mihalgazi Belediyesi Tarafından Üretilen Turşular Vatandaşlara İkram Edildi

    Eskişehir'in Mihalgazi ilçesinde belediye bünyesinde faaliyet gösteren Sakarı Ev Tipi Turşu Fabrikası tarafından üretilen turşular, ilçede kurulan pazar yerinde vatandaşlara ikram edildi. Belediye Başkanı Zeynep Güneş Akgün, vatandaşların turşulardan memnun kaldığını ve üretimi sürdüreceklerini açıkladı.

  • Adana'da elektrikli bisikletten düşen hamile kadın hayatını kaybetti, bebeği gözlem altında
    15:58 Adana'da elektrikli bisikletten düşen hamile kadın hayatını kaybetti, bebeği gözlem altında

    Adana'nın Yüreğir ilçesinde elektrikli bisikletten düşen 9 aylık hamile bir kadın, otobüsün altında kalarak hayatını kaybetti. Doktorlar tarafından ameliyatla alınan bebeği ise gözlem altında tutuluyor. Kazanın ardından otobüs sürücüsü polis merkezine götürüldü.

  • Karaman İl Su Kurulu Toplantısı Vali Hüseyin Engin Sarıibrahim Başkanlığında Gerçekleştirildi
    15:56 Karaman İl Su Kurulu Toplantısı Vali Hüseyin Engin Sarıibrahim Başkanlığında Gerçekleştirildi

    Karaman İl Su Kurulu Toplantısı, Vali Hüseyin Engin Sarıibrahim başkanlığında yapıldı. Toplantıda su kullanımı ve sektörel sorunlar ele alındı. Sarıibrahim, yerel yönetimlere, merkezi yönetime ve bölge yönetimlerine önemli görevler düştüğünü belirtti. İlgili kurumlarca sunumlar yapıldı.

  • Çorum'un Oğuzlar ilçesinde çıkan yangında 10 dekar ağaçlık alan zarar gördü
    15:56 Çorum'un Oğuzlar ilçesinde çıkan yangında 10 dekar ağaçlık alan zarar gördü

    Çorum'un Oğuzlar ilçesine bağlı Çavdarlar mevkisinde Ahmet Madan'a ait ceviz bahçesinde çıkan yangında, temizlik amacıyla yakılan ateşin çevreye dağılması sonucu 10 dekar ağaçlık alan zarar gördü. İhbar üzerine bölgeye sevk edilen jandarma ve itfaiye ekipleri, sarp arazi nedeniyle yangın bölgesine ulaşamadı. Ancak itfaiye ekipleri kendi imkanlarıyla yangın yerine ulaşarak müdahale etti. Vatandaşların da yardımıyla yangın söndürüldü. Oğuzlar Belediye Başkanı Mustafa Cebeci de yangın söndürme çalışmalarına katıldı ve yangının kontrol altına alındığını belirtti.

  • Akşehir'de elektrik direğine çarpan araçta 1 kişi hayatını kaybetti
    15:55 Akşehir'de elektrik direğine çarpan araçta 1 kişi hayatını kaybetti

    Konya'nın Akşehir ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, Yümel Şahin'in kullandığı hafif ticari araç, Değirmenköy Mahallesi yakınlarında elektrik direğine çarptı. Kazada Şahin ile araçtaki Fatih Çiftçi ve Ali Köse yaralandı ve hastaneye kaldırıldı. Ne yazık ki, yaralılardan Ali Köse yapılan müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

  • Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde Temizlik Personeli Şiir Kitabı Çıkardı
    15:55 Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde Temizlik Personeli Şiir Kitabı Çıkardı

    Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde çalışan temizlik personeli Muhammed Ali Fikri, ilk şiir kitabını çıkardı. Fikri, Hz. Ali'nin (R.a.) 'Çocuklarınızı kendi zamanınıza göre değil, onların yaşayacakları zamana göre yetiştirin' sözünden yola çıkarak yazdığı kitabın ilk baskısını hastane Destek ve Kalite Müdürü Tülay Kaya'ya hediye etti. Kitap, ebeveynler için kişisel gelişim anekdotları ve çocuk yetiştirme ile ilgili yazıları da içermektedir.

  • Adıyaman Valisi Osman Varol, Çelikhan ilçesindeki kırsal afet konutları inşaat alanında incelemelerde bulundu
    15:55 Adıyaman Valisi Osman Varol, Çelikhan ilçesindeki kırsal afet konutları inşaat alanında incelemelerde bulundu

    Adıyaman Valisi Osman Varol, Çelikhan ilçesine bağlı Yağızatlı ve İncirli Köyleri için ortak bir alanda temel kazısı çalışmalarına başlanan kırsal afet konutları inşaat alanını gezerek devam eden çalışmalar hakkında bilgi aldı. Vali Varol, konutların tamamlandığında kırsal bölgelerdeki yaşam kalitesini artıracak olan köy evlerinin vatandaşlara hayırlı olmasını diledi.

  • Doğanşehir Belediyesi tabelasına T.C. ibaresi eklendi
    15:54 Doğanşehir Belediyesi tabelasına T.C. ibaresi eklendi

    Doğanşehir Belediye Başkanı Mehmet Bayram'ın talimatıyla, Doğanşehir Belediyesi tabelasına Türkiye Cumhuriyeti'nin kısaltması olan T.C. ibaresi eklenmiştir.


Advertisement