Balıkesir'de emekli amirallerin bildirisine tepki yağdı - Son Dakika
Güncel

Balıkesir'de emekli amirallerin bildirisine tepki yağdı

Balıkesir'de emekli amirallerin bildirisine tepki yağdı Burhaniye ilçesinde, tüm yurtta olduğu gibi 104 emekli amiralin bildirisine tepki yağdı.

07.04.2021 11:21  Güncelleme: 12:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Balıkesir'de emekli amirallerin bildirisine tepki yağdı

BALIKESİR - Burhaniye ilçesinde, tüm yurtta olduğu gibi 104 emekli amiralin bildirisine tepki yağdı. Milli İrade Platformu öncülüğünde bir araya gelen 6 sivil toplum örgütü, Cumhuriyet Meydanında basın açıklaması yaptı.

Burhaniye'de Diyanet.Sen, Ülkü Ocakları, Burhaniye EDEP, İlim Yayma Cemiyeti, Türk Eğitim Sen ve İnsani Yardım Vakfı ortak bildiri okudu. Cumhuriyet Meydanında ellerinde Türk bayrakları ile bir araya gelen vatandaşlar, pankartlar taşıdı. İlim Yayma Cemiyeti yönetim kurulu üyesi İsmail Baydemir tarafından okunan bildiride emekli amirallerin yayınladığı bildiri kınandı. Basın açıklamasında,"Bu aziz millet, tarihin en organize ve en alçakça kalkışmalarına karşı tek vücut olup ayağa kalkmış, kendisine biçilmek istenen kefeni yırtıp atmış, kendisini tarih sahnesinin dışına atmak isteyen dahili ve harici düşmanlarına bir daha asla unutamayacakları hezimetler yaşatmıştır. 15 Temmuzda verilen dersi idrak etmekten uzak müptezeller, bir gece vakti toplanıp bu milletin iradesine karşı bildiri yayınlama cüretine ve hadsizliğine kalkışmışlardır" sözlerine yer verildi. Basın açılamasına AK Parti İlç Başkanı Namık Kemal Gedikoğlu, MHP Başkanı Murat Kurt ve BBP İlçe Başkanı Serdal Filik de katıldı.

Balıkesir\'de emekli amirallerin bildirisine tepki yağdı
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Balıkesir'de emekli amirallerin bildirisine tepki yağdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • ...: Tarih bilgisi olmayan körü körüne inanan cahiller 0 0 Yanıtla
  • Mart Ayında Türkiye'de Konut Satışları Azaldı
    10:35 Mart Ayında Türkiye'de Konut Satışları Azaldı

    Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) verilerine göre, Türkiye genelinde konut satış sayısı martta geçen yılı aynı ayına göre yüzde 0,1 azalarak 105 bin 394 oldu. Yabancılara yapılan konut satışlarında ise yüzde 47,9 düşme yaşandı. İstanbul, en yüksek konut satışına sahip il olurken, Rusya Federasyonu vatandaşları en çok konut satın alan yabancılar oldu.

  • Bursa'da babasıyla tartışan genç, kardeşini bıçakla rehin aldı
    10:35 Bursa'da babasıyla tartışan genç, kardeşini bıçakla rehin aldı

    Bursa'da bir genç, babasıyla yaşadığı tartışma sonrası kardeşini bıçakla rehin aldı. Polis ekiplerinin uzun uğraşları sonucu ikna olan genç, babasının gelmesiyle gözaltına alındı. Genç, Asayiş Şube Müdürlüğü'ne getirildikten sonra tutuklanarak cezaevine teslim edildi.

  • Bursa'da kaçak kazı yapan definecilerin mağarası çöktü, 3 kişi hayatını kaybetti
    10:33 Bursa'da kaçak kazı yapan definecilerin mağarası çöktü, 3 kişi hayatını kaybetti

    Bursa'nın İznik ilçesinde kaçak kazı yapan definecilerin bulunduğu mağara çöktü. Göçük altında kalan 3 defineci hayatını kaybetti. Jandarma ekipleri, mağarada yapılan arama kurtarma çalışmaları sonucunda 3 kişinin cansız bedenine ulaştı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

  • İlkokul öğrencisi velisinin 'pes' dedirten iddiaları...Mağdur anne kulağı kesilen oğlunun öğretmenlerinden şikayetçi oldu
    10:33 İlkokul öğrencisi velisinin 'pes' dedirten iddiaları...Mağdur anne kulağı kesilen oğlunun öğretmenlerinden şikayetçi oldu

    Eskişehir'de akran zorbalığı sonucu kulağından yaralanan bir ilkokul öğrencisinin annesi, çocuğuyla ilgilenilmediğini ve öğretmenlerinin sorumsuz davrandığını iddia etti. Anne, çocuğunun okula gitmek istemediğini ve öğretmeni sevmediğini söyledi.

  • Kars'ta Jandarma Uyuşturucu Operasyonu: 2 Gözaltı
    10:32 Kars'ta Jandarma Uyuşturucu Operasyonu: 2 Gözaltı

    Kars'ın Kağızman ilçesinde yapılan çalışmalar sonucunda, uyuşturucu madde ticareti yapan şahısların faaliyetleri deşifre edildi. İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Kağızman Akçay köyü kırsal alanında durdurdukları 2 şüphelinin üzerinde ve evlerinde yaptıkları aramalarda toplamda 60 gram metamfetamin ve bir uyuşturucu kullanma aparatı ele geçirdi. Gözaltına alınan şüphelilerin jandarmadaki işlemleri devam ediyor.

  • Köy Enstitüleri'nin 84. Kuruluş Yıldönümü Malatya'da Kutlandı
    10:31 Köy Enstitüleri'nin 84. Kuruluş Yıldönümü Malatya'da Kutlandı

    Malatya'da Köy Enstitüleri'nin 84. kuruluş yıldönümü nedeniyle Eğitim İş ve Eğitim Sen ortaklaşa basın açıklaması yaptı. Eğitim Sen Şube Başkanı Nevzat Millioğulları, köy enstitülerinin tarım toplumunu sanayi toplumuna dönüştürmek için kurulduğunu belirtti. Açıklamada, Osmanlı'dan Türkiye'ye geçen 40 bin köyün sadece 2 bininde öğretmen olduğu vurgulandı ve köy enstitülerinin önemi vurgulandı.

  • İzmir'de Enginar Hasadı Başladı
    10:29 İzmir'de Enginar Hasadı Başladı

    Türkiye'de enginar üretiminde birinci sırada yer alan İzmir'de hasat yoğunluğu başladı. Enginarın tarladan çıkış fiyatının 15 lira olduğu, pazarlarda ise şu sıralarda 20-25 TL arasında satışa sunulduğu öğrenildi. İzmir'de enginar üretiminin yaklaşık yüzde 29'unun karşılandığı belirtilirken, bazı çiftçiler artan maliyetler nedeniyle alternatif meyve-sebze arayışına geçti.

  • Hatay'da asrın felaketinde bine yakın insana mezar olan Rönesans Rezidans'a ilişkin dava başladı
    10:29 Hatay'da asrın felaketinde bine yakın insana mezar olan Rönesans Rezidans'a ilişkin dava başladı

    Hatay'da asrın felaketinde binlerce insanın hayatını kaybettiği Rönesans Rezidans ile ilgili dava, Hatay 3. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen ilk duruşmayla başladı. Rezidansın müteahhidi ve bazı vatandaşlar duruşmaya katıldı.

  • TİKA, Afrika Birliği'ne 324 saçaklı bayrak ve 163 bayrak direği hediye etti
    10:28 TİKA, Afrika Birliği'ne 324 saçaklı bayrak ve 163 bayrak direği hediye etti

    Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı (TİKA), Afrika Birliği'ne (AfB), üye ülkeler, AfB'nin bölgesel ekonomik toplulukları, bölgesel mekanizmaları, bölgesel ve uluslararası kuruluşlara ait 324 saçaklı bayrak ve 163 bayrak direği hediye etti.

  • Mersin Büyükşehir Belediyesi, felç geçiren vatandaşın tedavisine destek oldu
    10:28 Mersin Büyükşehir Belediyesi, felç geçiren vatandaşın tedavisine destek oldu

    Mersin Büyükşehir Belediyesi, Tarsus'ta geçirdiği kaza sonucu felç olan Cevdet Gülal'ın tedavisine katkı sağlayarak yeniden yürümesine yardımcı oldu. Gülal, Evde Sağlık ve Bakım Hizmetleri sayesinde kısa sürede iyileşti.

  • Deprem Bilimci Prof. Dr. Naci Görür, eleştirilere tepki gösterdi
    10:26 Deprem Bilimci Prof. Dr. Naci Görür, eleştirilere tepki gösterdi

    Sosyal medya hesabından ve katıldığı programlarda sıkça deprem uyarılarında bulunan Deprem Bilimci Prof. Dr. Naci Görür, kendisine yöneltilen 'Halkı tedirgin ediyorsun' eleştirileri karşısında sinirlendi. Görür, eleştirilere 'Ne kafası bunlar?' diyerek tepki gösterdi. Ayrıca, geçtiğimiz yıl katıldığı bir programdaki konuşmasına atıfta bulunan Görür, 'Halkı korkutmak diye bir tabir kullanmaya utanmıyor musunuz?' dedi.


Advertisement