Balıkesir'de Gençlik Haftası Hazırlıkları - Son Dakika
Yerel

Balıkesir'de Gençlik Haftası Hazırlıkları

Balıkesir\'de Gençlik Haftası Hazırlıkları

Balıkesir'de, mayıs ayında kutlanacak olan Gençlik Haftası ile ilgili toplantı yapıldı.

04.03.2013 17:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Balıkesir'de, mayıs ayında kutlanacak olan Gençlik Haftası ile ilgili toplantı yapıldı. Vali Yardımcısı Mehmet Kemal Sağlam'ın başkanlığında yapılan toplantıda kutlama programı ayrıntılı şekilde ele alındı.

Balıkesir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü İlhan Aslan, bu yıl da Gençlik Haftası kutlamalarına halkın katılımının en üst seviyede olması için çalışmalar yapılacağını belirtti. 15 - 21 Mayıs tarihlerinde kutlanan Gençlik Haftası programının görüşüldüğü toplantıyla ilgili bilgi veren İlhan Aslan, "Gençlerimizin bireysel yeteneklerini ön plana çıkarttıkları ve takım ruhlarını ortaya koydukları, almış oldukları sanatsal, kültürel ve sportif eğitimlerini ailelerine ve halkımıza gösterebilme şansı yakaladıkları, milli değerlerin ve sorumlulukların ortaya çıktığı ve her yıl geleneksel olarak 15 - 21 Mayıs tarihleri arasında kutlanan Gençlik Haftası kutlama programı toplantısı gerçekleşmiştir" dedi.

Vali Yardımcısı Mehmet Kamil Sağlam başkanlığındaki toplantıya; Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü İlhan Aslan, spor şube müdürü Adem Özalp, Gençlik Merkezi müdürü Alirıza Çalışkan, Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Ahmet Ekiz, Garnizon Komutanlığından Piyade Binbaşı Mustafa Gürel, İl Milli Eğitim Müdürlüğü spor şube müdürü Haydar Aydın, İl Özel İdaresi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Nursel Demirbacak, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğünden şube müdürü Mustafa Tekin, BAÜ SKS şube müdürü Mehmet Avcı ve İzcilik İl Temsilcisi Abdurrahman Alioğulları katıldı. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünün Toplantı Salonundaki toplantıda, 2013 yılı Gençlik Haftasında nelerin yapılabileceği hakkında kurum temsilcilerinin görüşlerinin alındığı kaydedildi. İl Müdürü İlhan Aslan, farklı fikirler sayesinde dolu ve hareketli geçecek haftaya ait

çalışmalar için görev dağılımı yapıldığını belirttiği kutlamaların yoğun olarak gerçekleşeceğini öngördükleri söyledi. Aslan, "Gençlik Haftası programına halkımızın katılımının artırılması için tanıtımın iyi yapılabilmesi konusunda fikir birliğine varıldı" dedi.

(YU)

04.03.2013 16: 58: 46

TSI

NNNN - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Balıkesir'de Gençlik Haftası Hazırlıkları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement