Balıkesir'de Kaçak İçki Operasyonu - Son Dakika
3.Sayfa

Balıkesir'de Kaçak İçki Operasyonu

Balıkesir\'de Kaçak İçki Operasyonu

Balıkesir polisi gümrük kaçağı 56 şişe kaçak içki ele geçirdi.

09.11.2018 10:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Balıkesir polisi gümrük kaçağı 56 şişe kaçak içki ele geçirdi.

Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü KOM Şube Müdürlüğü ekipleri piyasaya kaçak rakı sürüleceği istihbaratı üzerine H.E.'nin hobi bahçesi olarak kullandığı eve operasyon düzenledi. Hobi bahçesi evinde yapılan aramada gümrük kaçağı olarak yurda sokulan 56 şişe 1.5 litrelik içki ele geçirdi. Yapılan kontrollerde bandrollerin sahte olduğu ve yakalanan içkilerin ev yapımı ve insan sağlığı için çok tehlikeli olduğu anlaşıldı. Şahsın kullanılmış şişeler toplanmak suretiyle içkileri doldurduğu anlaşıldı. Olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği öğrenildi. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Balıkesir'de Kaçak İçki Operasyonu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Konya'da Zirai İlaçlama Yapan Kişi Zehirlenerek Hastanelik Oldu
    15:52 Konya'da Zirai İlaçlama Yapan Kişi Zehirlenerek Hastanelik Oldu

    Konya'nın Karapınar ilçesinde bir kişi, rüzgarlı havada tarlasında zirai ilaçlama yaparken zehirlenerek hastaneye kaldırıldı. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapılan kişi, Karapınar Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

  • Adıyaman'da otomobil ile motosiklet çarpışması: 1 yaralı
    15:45 Adıyaman'da otomobil ile motosiklet çarpışması: 1 yaralı

    Adıyaman'da Yeni Mahalle 3.Çevre Yolu Demokrasi Okulu yakınlarında meydana gelen kazada, Berkay B. idaresindeki motosiklet ile Gülsüm D. idaresindeki otomobil çarpıştı. Kazada motosiklet sürücüsü Berkay B. ağır yaralandı ve Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralının sağlık durumu ciddiyetini koruyor. Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.

  • Edirne'de trafik kazası: 1 ölü, 2 yaralı
    15:45 Edirne'de trafik kazası: 1 ölü, 2 yaralı

    Edirne'nin Keşan ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, 1 kişi hayatını kaybederken 2 kişi de yaralandı. Keşan istikametinde seyreden bir hafif ticari araç, arkadan gelen bir otomobilin çarpması sonucu şarampole uçarak takla attı. Kazada yaralananlar hastaneye kaldırıldı, ancak bir kişi tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Kazaya karışan otomobil sürücüsü gözaltına alındı. Soruşturma devam ediyor.

  • Düzce Belediyesi İtfaiyesi, Orhangazi Mahallesindeki Ev Yangınına Müdahale Etti
    15:44 Düzce Belediyesi İtfaiyesi, Orhangazi Mahallesindeki Ev Yangınına Müdahale Etti

    Düzce Belediyesi İtfaiyesi, Konuralp bölgesi Orhangazi Mahallesinde meydana gelen ev yangınına kısa sürede müdahale ederek kontrol altına alınmasını sağladı. Yangında evde maddi hasar meydana geldi.

  • Karabük'te araç çarpması sonucu otomobil apartman bahçesine düştü
    15:41 Karabük'te araç çarpması sonucu otomobil apartman bahçesine düştü

    Karabük'ün Şirinevler Mahallesi'nde meydana gelen kazada, bir aracın çarptığı otomobil kontrolden çıkarak apartmanın bahçesine düştü. Otomobil sürücüsü kazayı yara almadan atlattı. Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, sürücünün panikle kazayı bildirmesi ve çevredeki vatandaşların yardıma koşması yer alıyor.

  • Burdur'da ruhsatsız tabanca ve tüfek bulunduran 3 şüpheli gözaltına alındı
    15:38 Burdur'da ruhsatsız tabanca ve tüfek bulunduran 3 şüpheli gözaltına alındı

    Burdur'da İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilen kaçakçılık ve organize suçlarla mücadele çalışmaları sonucunda H.T, A.T. ve O.T'nin ikametlerinde yapılan aramada ruhsatsız 3 tabanca, 4 tüfek, tabanca fişekleri, 41 kartuş ve 95 parça tüfek mekanizmasına ait parçalar ele geçirildi. Gözaltına alınan şüpheliler, Ateşli Silahlar ve Bıçaklar Kanunu'na muhalefet suçundan işlem yapıldıktan sonra serbest bırakıldı.


Advertisement