Balıkesir'de Kilikya Dönemine Ait Yıldız Avcısı Heykeli Ele Geçirildi - Son Dakika
3.Sayfa

Balıkesir'de Kilikya Dönemine Ait Yıldız Avcısı Heykeli Ele Geçirildi

Balıkesir\'de Kilikya Dönemine Ait Yıldız Avcısı Heykeli Ele Geçirildi

Balıkesir'de jandarma ekipleri, tarihi eser kaçakçılarına yönelik düzenledikleri operasyonda Kilikya dönemine ait bir heykel ele geçirdi.

20.01.2019 11:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Balıkesir'de jandarma ekipleri, tarihi eser kaçakçılarına yönelik düzenledikleri operasyonda Kilikya dönemine ait bir heykel ele geçirdi.

Edinilen bilgiye göre, Balıkesir İl Jandarma Komutanlığının istihbari çalışmaları sonucu A.A. ve A.D.'nin elinde tarihi eser olduğunun belirlenmesi üzerine adli makamlardan alınan arama kararı ile 34 plakalı araçta Karesi ilçesine bağlı Üçpınar Mahallesi'nde arama yapıldı. A.A. ve A.D.'nin bulunduğu araçta Kilikya dönemine ait 1 adet yıldız avcısı heykeli bulundu. Tarihi eser kaçakçılığından 2 şüpheli hakkında yasal işlem başlatıldı. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Balıkesir'de Kilikya Dönemine Ait Yıldız Avcısı Heykeli Ele Geçirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Kadirli'de çocuğa motosiklet çarptı
    09:59 Kadirli'de çocuğa motosiklet çarptı

    Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde yolun karşısına geçmeye çalışan çocuğa motosiklet çarptı. Çarpmanın etkisiyle hem çocuk hem de motosiklet kullanıcısı yaralandı. Yaralılar hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

  • Adana'da Kovalamaca Sonucu 2 Kilo 200 Gram Esrar Ele Geçirildi
    09:56 Adana'da Kovalamaca Sonucu 2 Kilo 200 Gram Esrar Ele Geçirildi

    Adana'da narkotik ekipleri, takibe aldıkları bir otomobilde gerçekleştirdikleri kovalamacanın ardından arka tampon ve alt muhafaza korumasında 2 kilo 200 gram esrar ele geçirdi. Olayla ilgili bir kişi tutuklandı.

  • Adana'da Motosikletle Babaannesini Ziyarete Giden Genç Maganda Kurşunuyla Hayatını Kaybetti
    09:55 Adana'da Motosikletle Babaannesini Ziyarete Giden Genç Maganda Kurşunuyla Hayatını Kaybetti

    Adana'da sokak ortasında öldürülen gencin motosikletiyle babaannesini ziyarete gittiği sırada iki kişinin bir iş yerine silahlı saldırı düzenlemesi sonucu gelen maganda kurşunuyla hayatını kaybettiği ortaya çıktı. Genç, taksi durağına yaklaşık 14 el ateş açan şüphelilerin saldırısı sırasında babaannesine giderken kurşunların hedefi oldu. Baba, katillerin bulunup adalete teslim edilmesini istediğini belirtirken, babaanne ise oğlunun kör bir kurşuna rastladığını söyledi.

  • Davanın peşini bırakmadı, kızını sosyal medyada taciz eden sapığı 4 yıl sonra yakalattı
    09:52 Davanın peşini bırakmadı, kızını sosyal medyada taciz eden sapığı 4 yıl sonra yakalattı

    İzmir'de yaşayan kız çocuğuna sosyal medya üzerinden cinsel içerikli mesajlar atan sapık, teknik takip sonucu yakalandı. Zanlının çok sayıda çocuğa ve yetişkine cinsel içerikli mesajlar gönderdiği belirlendi. Mahkemece örnek bir ceza olarak yüzde 50 ağırlaştırılmış, ertelenemez ve para cezasına çevrilemez hapis cezası verildi. Çocuk Gelişim Uzmanı ailelere önemli tavsiyelerde bulundu.

  • İstanbul'da balkonda genç kızı kurtarma operasyonu: Sigara içerken kilitli kaldı, kurtarılınca kendi haline güldü
    09:52 İstanbul'da balkonda genç kızı kurtarma operasyonu: Sigara içerken kilitli kaldı, kurtarılınca kendi haline güldü

    Kağıthane'de yaşadığı evin balkonunda sigara içerken kilitli kalan genç kız, itfaiye tarafından kurtarıldı. Kurtarma anları kameralara yansırken, aşağıya indirilen genç kızın ekiplere olayı anlatırken kendi haline güldüğü anlar renkli görüntüler oluşturdu.

  • Kağıthane'de Sigara İçerken Kilitlenen Genç Kız İtfaiye Tarafından Kurtarıldı
    09:52 Kağıthane'de Sigara İçerken Kilitlenen Genç Kız İtfaiye Tarafından Kurtarıldı

    Kağıthane'de yaşadığı evin balkonunda sigara içerken kilitli kalan genç kız, itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı. Kurtarma anları kameralara yansırken, aşağıya indirilen genç kızın ekiplere olayı anlatırken kendi haline güldüğü anlar renkli görüntüler oluşturdu.

  • İskenderun'da Kontrolden Çıkan Otomobil Park Halindeki Araçlara Çarptı
    09:52 İskenderun'da Kontrolden Çıkan Otomobil Park Halindeki Araçlara Çarptı

    Hatay'ın İskenderun ilçesinde meydana gelen kazada, kontrolden çıkan bir otomobil park halindeki 2 araca çarptı. Kazanın ardından otomobil sürücüsü olay yerinden kaçtı. Vatandaşların ihbarı üzerine polis ekipleri olay yerine sevk edildi ve araçların çekici yardımıyla kaldırılması sağlandı.

  • Kayseri'de hırsızlık suçundan hapis cezası bulunan şahıs yakalandı
    09:51 Kayseri'de hırsızlık suçundan hapis cezası bulunan şahıs yakalandı

    Kayseri'de hırsızlık suçundan kesinleşmiş hapis cezası bulunan bir şahıs, polis ekipleri tarafından yakalandı. Asayiş Şube Müdürlüğü Aranan Şahıslar Büro Amirliği ekipleri, çalışmaları sonucunda şahsın adresini tespit ederek operasyon düzenledi. Şahıs, gözaltına alındıktan sonra emniyetteki işlemleri tamamlandıktan sonra cezaevine teslim edildi.

  • Adana'da yapılan uygulamalarda çok sayıda ruhsatsız silah ele geçirildi
    09:51 Adana'da yapılan uygulamalarda çok sayıda ruhsatsız silah ele geçirildi

    Adana'da polis ekipleri bir hafta boyunca yapılan uygulamalarda 34 ruhsatsız tabanca, 9 ruhsatsız uzun namlulu tüfek ve 2 yarı otomatik tabanca ele geçirdi. Ayrıca, yapılan uygulamalarda 2 otomatik tabanca, 9 kurusıkı tabanca, 49 şarjör ve bin 394 fişek de bulundu. Uygulamalar sonucunda ayrıca 2 kesici deli alet, 316,96 narkotik madde, 352 uyuşturucu hap, 18.5 litre kaçak içki ve 11 çalıntı motosiklet ele geçirildi. Toplamda 55 kişi tutuklandı.


Advertisement