Balıkesir'de Sendikalar Terörü Lanetledi - Son Dakika
Yerel

Balıkesir'de Sendikalar Terörü Lanetledi

Balıkesir\'de Sendikalar Terörü Lanetledi

Balıkesir'de sendika kuruluşları Hakkari'de meydana gelen 6 asker ve 2 korucunun şehit olduğu 15 askerin de yaralandığı terör saldırısını kınadı, terör örgütünü de lanetlediler.

06.08.2012 18:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Balıkesir'de sendika kuruluşları Hakkari'de meydana gelen 6 asker ve 2 korucunun şehit olduğu 15 askerin de yaralandığı terör saldırısını kınadı, terör örgütünü de lanetlediler.

Türkiye Kamu-Sen ve Türk-İş il temsilcilikleri ile Belediye İş Sendikası yayınladıkları mesajlarla Hakkari'deki teröristlerin hain pususu sonucunda 8 şehit haberiyle sarsıldıklarını bildirdi. Türkiye Kamu-Sen İl Temsilcisi ve Türk Sağlık-Sen Şube Başkanı Mustafa Koç, gün geçmeden bir şehit haberinin geldiğini, hergün milletçe yüreklere, anne babaların yüreklerine kor düştüğünü belirterek tepki gösterdi. Koç, son on beş gündür Şemdinli başta olmak üzere, birçok yerde sıcak çatışmalar yaşandığını, terör örgütünün yeni bir strateji ile açık bir savaş yapmak istediğini söyledi. Kamu-Sen İl temsilcisi Mustafa Koç, "Hükumet terör olaylarının üzerine en sert ve kararlı bir biçimde gitmek, gerekli tedbirleri göz kırpmadan almak zorundadır. Terörle mücadeleyi sadece dağda yapmak yeterli değildir. Terör örgütünün taşeronluğunu yapan sözde sivil uzantılarına da asla fırsat verilmemelidir. Terör örgütüne maddi, manevi ve fikri lojistik destek sağlayanlar bir bir bertaraf edilmelidir. Bataklığı kurutmadan terör ve teröristten kurtulamayacağımızı bilmek zorundayız. Türkiye Cumhuriyeti devletinin bağımsızlığını sürdürerek, milli birlik ve beraberliğini koruması her türlü önceliğin üstündedir. Milletimizin her ferdi, yaşadıklarımızın ne anlama geldiğinin ve ülkemizin nereye doğru sürüklenmek istendiğinin idrakinde olmalıdır. Türkiye kamu Sen olarak, bu ülkeden beslenen, kökleri bu milletin kökleri ile bir ve beraber olan bir sivil toplum örgütü olarak yaşananlara asla kayıtsız kalmayacak ve terörle mücadelede her anlamda sorumluluklarını yerine getirmeye devam edeceğiz. Tüm şehitlerimize Allahtan rahmet, aziz milletimize ve ailelerine baş sağlığı niyaz ediyor, yaralılarımıza şifa diliyoruz" dedi.

LANETLE KINIYORUZ

Belediye-İş Sendikası Şube Başkanı Yüksel Özden Hakkari Çukurca'da teröristlerin haince saldırısını lanetledi. 8 askerin şehit olduğu saldırıyı kınayan Başkan Özden yıllardır insanlık suçu olan teröre karşı mücadele eden ülkemizin, Çukurca'da terörün kalleş yüzüyle bir kez daha karşılaştığını ifade etti. Özden teröre başvuranların, kan dökerek, insanlara acı yaşatarak amacına ulaşacağını düşünenlerin, terörle bir yere varılamayacağını, bir sonuç alınamayacaklarını ve büyük bir gafletin içine düştüklerini mutlaka anlayacaklarını söyledi. Hain saldırıyı şiddetle ve nefretle kınadıklarını belirten Özden "Ülkemiz, halkımız yaşadığı tüm acılara rağmen; barışa olan inancını kaybetmeden, demokrasiden, hukuktan ve kardeşlikten asla taviz vermeden, terörün de onun gerisindeki güçlerin de üstesinden gelecektir. Bu hain saldırıda yaşamlarını yitiren şehitlerimize Allahtan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyoruz. Ailelerinin ve halkımızın başı sağ olsun" diye konuştu.

HAİNLER HEDEFLERİNE ULAŞAMAYACAK

Türk-İş İl Temsilcisi ve Türk Harb-İş Sendikası Şube Başkanı Ahmet Demirer de Hakkari'deki terör saldırısı sonucu 6 asker ve 2 korucunun şehit olması ile ilgili yaptığı açıklamada askere yönelik alçakça saldırıları kınadı. Ülkede kaos oluşturma, milli birliğimizi ve toplumsal huzuru bozma amaçlı hain eylemler gerçekleştiren terör örgütünün Hakkari'de 8 askeri şehit ettiğini vurgulayan Demirer "Birlik ve beraberliğimize kast eden terör örgütünün her eylemi, millet olarak terörle sonuna kadar mücadele kararlılığımızı daha da perçinlemektedir. Hain terör örgütü Çanakkale'de, Kurtuluş Savaşında, kader birliği yapmış, bu milletin evlatlarını asla birbirine düşüremeyecek, bu saldırıları ile amaçladığı alçakça hedeflere ulaşamayacaktır. Başta hain terör örgütü üyeleri olmak üzere, bu ülkenin birliğine, dirliğine kast eden tüm şer güçler bilsin ki, Türkiye Cumhuriyeti Devleti bu tür saldırıların üstesinden gelecek güç ve kararlılığa sahiptir. Ülke savunması için kutsal görevlerini yaparken şehit olan askerlerimize Allah'tan rahmet, yaralı askerlerimize acil şifalar diliyoruz. Şehit askerlerimizin acılı ailelerine Allah sabır ihsan etsin. Tüm milletimizin başı sağ olsun" diye konuştu.

(YU)

06.08.2012 18: 14: 20

TSI

NNNN - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Balıkesir'de Sendikalar Terörü Lanetledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement