Balıkesir'de Süper Lig Sevinci - Son Dakika
Spor

Balıkesir'de Süper Lig Sevinci

Balıkesir\'de Süper Lig Sevinci

Bugün oynanan İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçını 2-1 kazanarak süper lige çıkan Balıkesirspor, taraftarlarını sevince boğdu.

04.05.2014 21:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bugün oynanan İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçını 2-1 kazanarak süper lige çıkan Balıkesirspor, taraftarlarını sevince boğdu.

Balıkesir Atatürk Stadı'nda hakem Bülent Yıldırım'ın maçın bitiş düdüğünü çalmasının ardından tüm anons ve uyarılara rağmen tribünlerdeki binlerce taraftar sevinçten sahaya girip futbolculara sarıldı. Dakikalarca süren kutlama ve sevinç gösterilerinin ardından taraftarlar yapılan anonslara uyarak tekrar tribünlerdeki yerlerine döndü. Stat içinde yapılacak resmi kutlamaları heyecanla bekleyen taraftarlar, yapılan hazırlığın ardından teknik heyet ve futbolcuların tek tek anons edilerek sahaya çıkmasıyla büyük coşku yaşadı. Tribünleri dolduran binlerce taraftarları selamlayan kırmızı-beyazlılar, bu büyük coşkuyu doyasıya yaşadı.

Stadyumdaki kutlamaların ardından bütün şehir sokaklara çıktı. Balıkesir Atatürk Stadı'nın dışında bekleyen 7'den 70'e Balkes taraftarları takımlarının süper lige çıkmasını büyük bir sevinç ve coşku içerisinde kutladı. Duygularını ifade eden Balıkesirliler, "Süper ligin de şampiyonu biz olacağız. Süper ligde olduğumuz için çok mutluyuz. Dört büyük takımın da buraya gelmesini bekliyoruz. Fenerbahçe, Galatarasay, Beşiktaş, Trabzonspor, hepsi gelecekler. Çok mutluyuz. Balıkesir gerçekten çok büyük bir başarıya imza attı. Bundan sonra dört büyük takımı da burada görmek istiyoruz. 40 yılda bir bu olsa gerek" şeklinde duygularını ifade ettiler.

40 YILLIK ÖZLEM

Büyük sevinç yaşayan Balıkesirsporlu taraftarlardan biri de çocukluğunda yaşadığı 1. ligle ilgili şampiyonluk sevincini 40 yıl aradan sonra bugün tekrar yaşamanın doyumsuz mutluluğunu ve onurunu yaşadığını belirterek, "40 yıl önce bu sevinci yaşamıştım. Şimdi tekrar yaşıyorum. Bu muhteşem bir şey. Çocuktuk belki, o coşkuyu doya doya yaşamıştık. Şimdi doya doya yaşıyoruz" şeklinde konuştu.

Balıkesir'de maçın ardından cadde ve sokakları dolduran Balıkesirlilerin sevinç gösterileri büyük bir coşku içinde devam ediyor. Şölen havası yaşanan kentte vatandaşlar takımın otobüs ile şehir turu atmasını beklerken, kulüp yönetimi takımın kutlamalarının stat içindeki kutlamadan ibaret olduğunu açıkladı. Buna rağmen, 40 yıllık özlemin sona erdiği Balıkesir'de vatandaşların aile boyu yaptıkları kutlamalar büyüyerek devam ediyor. Şehrin her noktasında Balıkesirspor'un süper lige çıkışı kutlanıyor. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Balıkesir'de Süper Lig Sevinci - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement