Balıkesir'de Terör Propagandasına 2 Tutuklama - Son Dakika
3.Sayfa

Balıkesir'de Terör Propagandasına 2 Tutuklama

Balıkesir'de terör propagandasına 2 tutuklamaBALIKESİR - Balıkesir ve ilçelerinde, "Zeytin Dalı Harekatı" aleyhinde sosyal medyada paylaşım ve terör propagandası yaptıkları iddiasıyla gözaltına alınan 19 şüpheliden 2'si tutuklandı.

15.02.2018 11:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Balıkesir'de terör propagandasına 2 tutuklama

BALIKESİR - Balıkesir ve ilçelerinde, "Zeytin Dalı Harekatı" aleyhinde sosyal medyada paylaşım ve terör propagandası yaptıkları iddiasıyla gözaltına alınan 19 şüpheliden 2'si tutuklandı. 11' i adli kontrol şartıyla olmak üzere 17'si serbest bırakıldı.

Edinilen bilgiye göre, Türk Silahlı Kuvvetlerince Afrin'de terör örgütleri PYD/ PKK ve DEAŞ'a karşı yürütülen "Zeytin Dalı Harekatı" aleyhinde sosyal medyada paylaşım yaptıkları iddiasıyla gözaltına alınan Balıkesir'de 4, Bandırma'da 2, Ayvalık'ta 2, Edremit'te 9, ve Burhaniye'de 2 toplamda 19 şüpheli emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi. Nöbetçi mahkemede hakim huzuruna çıkan 19 sanıktan 2'si tutuklanırken, 11'i adli kontrol şartıyla olmak üzere 17'si serbest bırakıldı. Ayrıca olayla ilgili 2 firari şüphelinin ise arandığı öğrenildi.

Balıkesir\'de Terör Propagandasına 2 Tutuklama
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Balıkesir'de Terör Propagandasına 2 Tutuklama - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement