Balıkesir'den Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Balıkesir'den Kısa Kısa

Manyas Ziraat Odasının olağan kongresi Belediye Çok Amaçlı Salonu'nda yapıldı.

18.02.2015 11:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manyas Ziraat Odasının olağan kongresi Belediye Çok Amaçlı Salonu'nda yapıldı.

Gönen Ziraat Odası Başkanı Necati Özkurt'un divan başkanlığında yapılan kongreye, Manyas Belediye Başkanı Tancan Barçın, Bandırma Ziraat Odası Başkanı Süleyman Dönmez, Kepsut Ziraat Odası Başkanı Celali Koç ile siyasi partilerin ilçe başkanları ile sivil toplum örgütlerinin yöneticileri katıldı.

Manyas Ziraat Odası Başkanı Hüseyin Danç, ilçede 307 bin dekar tarım arazisi bulunduğunu ve bunların 116 bin dekarının kayıt dışı olarak göründüğünü belirterek, "Sizden aldığımız üye aidatları ile kendi binamız olsun istedik ve bir hizmet binası yaptırıyoruz. İnşallah kısa bir zaman sonra kendi binamızda sizlere hizmet vereceğiz" dedi.

Konuşmaların ardından tek liste halinde gidilen seçimlerde Danç, 6. kez başkanlığa seçildi.

-Marmarabirlik Erdek'te toplandı

Marmarabirlik Yönetim Kurulu Başkanı Hidamet Asa, haftalık yönetim kurulu toplantısını Erdek'de yaptı.

Birliğin geldiği noktayı ve hedeflerini anlatan Asa, Marmarabirlik'in özellikle kendi yönetim dönemi olan 2010'dan sonra büyük bir atılım içine girdiğini, hedef yükselttiğini ve başarılarını katladığını söyledi.

Yakalanan başarının arkasında sağlanan huzur ve istikrarın yattığını dile getiren Asa, "Marmarabirlik'in uzun yıllar sonra yakaladığı bu huzur ve istikrarı kooperatiflere de yansımıştır. Kooperatiflerin olağan seçimlerinde  mevcut başkanlarının üretici ortakların oylarıyla yeniden göreve getirilmesi güvenin göstergesidir. Bizim için 8 kooperatifin hepsi aynı değerdedir. Hepsinin arkasındaki üretici ortağımız aynı önemdedir. Biri diğerinden üstün değildir" dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Balıkesir'den Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement