Balikesir Ecevit'i, Üzerinde Adı Yazan Gömlekle Andı - Son Dakika
Güncel

Balikesir Ecevit'i, Üzerinde Adı Yazan Gömlekle Andı

Balikesir Ecevit\'i, Üzerinde Adı Yazan Gömlekle Andı

Ecevit'i, üzerinde adı yazan gömlekle andı Balıkesir'de yaşayan CHP üyesi, emekli Şerafettin Korucu (70), çok sevdiği, eski başbakanlardan Bülent Ecevit'i, 9'uncu ölüm yıldönümünde 'Ecevit' yazılı, Türk Bayrağı motifli gömleğini giyerek andı.

05.11.2015 16:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ecevit'i, üzerinde adı yazan gömlekle andı

Balıkesir'de yaşayan CHP üyesi, emekli Şerafettin Korucu (70), çok sevdiği, eski başbakanlardan Bülent Ecevit'i, 9'uncu ölüm yıldönümünde 'Ecevit' yazılı, Türk Bayrağı motifli gömleğini giyerek andı.

Eski Başbakan ve Demokratik Sol Parti (DSP) Genel Başkanı Bülent Ecevit'i, ölümünün 9'uncu yıldönümünde anan Balıkesirli Şerafettin Korucu (70), her yıl 5 Kasım'da yaptığı gibi lacivert üzerine beyaz Ecevit yazılı gömleğini giydi. CHP Balıkesir Teşkilatı'nda bir nefer gibi çalıştığını ancak Ecevit sevgisinin hiçbir zaman bitmediğini vurgulayan Şerafettin Korucu, kardeşi Hasan Korucu'nun 20 Temmuz'da Kıbrıs Barış Harekatı'na katıldığını söyleyerek, "Orada görev yaparken, bana 5 metre uzunluğunda, üzerinde beyaz ile Ecevit yazılmış lacivert bir kumaş gönderdi. Kumaştan gömlek diktirdim. Ecevit 5 Kasım 2006'da yaşamını yitirince bu gömleği giydim. O günden bu yana her yıl aynı tarihte giyiyorum. Ölünceye kadar bu geleneği sürdüreceğim" diye konuştu.

Korucu, Bülent Ecevit'in eşi Rahşan Ecevit ile Adapazarı'nda bir mitingde karşılaştıklarını, gömleği üzerinde görünce istediğini, fakat vermediğini belirtip, "1977 yılında Ecevit Adapazarı'nda miting yapacaktı. Oraya gittim. Rahşan Ecevit gömleği görünce istedi. Ancak gömleği daha iyi koruyacağımı söyleyip vermedim" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Balikesir Ecevit'i, Üzerinde Adı Yazan Gömlekle Andı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement